Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867611 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler abi cevaplar için.
3-4 sayfa geri geldim, bulamadım konu başlangıcını o yüzden sorayım dedim :)
Yılbaşı sonrası hızlanırlar, bugün kar yağacakmış akşam saatlerinde diye söyleniyor, 31.12 de de iş olmaz.
Gördüm abi, ateş testi yapmışsınız :) Işık oyunları olur mu abi çatıda?
geçen sene bir ocakta çalışma olmuştu yanlış hatırlamıyorsam 31 aralıkta resmi çalışma var kar yağarsa belki dışarda olmaz ama
içerde çalışma devam eder he valla numuneyi getirdim maç için gazilere kafamı çevirdim sonra dönünce bir baktım @KUMANOVALI
tutmuş çakmağı yakıyor bir başkası foto çekip twiteere atıyor numuneyi bulan biziz forum bilgiyi twiteerden aldı :D
bir daha forumdan önce bir bilgiyi nah öğrenirler.  :bandit:
ışık oyunlarını bilmiyorum ama önemli günlerde büyük ihtimal yaparlar ışık ambiyansı için bir amerikan firmasıyla anlaştılar diye duymuştum
ne derece doğru bilmiyorum @Yigit_Gelir

Çevrimiçi Necmi

Vallahi ben bursaya zerre acıyamıyorum.başkanları yüzünden.birde bizle kendilerini bir tutmaya çalışıyorlar. sen kimsinnnn beşiktaş kimm yaa  :lol: :lol:
Başkanlar gelip geçicidir. O stadlar bizim paramızla Türk halkına yapılıyor bunu ayırmak lazım.
bizi kendileriyle bir tutma olayı aslında onlardan çok bizim taraftarın suçu ne diye bursayı ciddiye alacaksınki ne derlerse desinler hehe diyip
geçeceksin küçük olanın büyüğü kendine hedef alması normaldir. kendini altındakiyle bir tutacak değil ya ama bizim bunları ciddiye almamız
normal değil ne olacak işte senede iki maç yapıyorsun vurup geçiyorsun arkana dönüp bakma

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bilmediğim için düşüncelerimi dile getirdim ve aydınlattığın için sağol dediğim gibi hangisi hayırlıysa beşiktaşımız için o olsun
:alala: insan bilmediği bir şeyi nasıl düşünür :upto:  @canergiray77

Çevrimdışı toedeyou

Ekme veya serme fark bu değil. Bizim zeminin altyapısı farklı ve çime çkılacak sentetik lifler yani Hibrit.
Benim şahsi fikrim serme olsun1 veya 2 maç fazla oynayabilelim. 2 maç demek milyon Eurolar demek bu sadece satılan bilet demek değil loca-vip-kombine-sponsor-reklam gelirleri-diğer statlara ödenen kira bedelleri.Ayrıca son 2  maça açmaktan daha iyidir bu arada Türkiye kupası maçlarıda var Takım taraftar desteğini arkasına alıp gider.
Serme çim için ödenecek 500 bin Euro extra bemim gözümde pek fazla değildir.

Çevrimdışı murat_

yoo gene birileri bir şey söylemiş onun fevaranı. @Yigit_Gelir
bilemiyorum çim firmasına sorduk planlandığı gibi gidiyor denmişti. bir değişiklik yokmuş
sonradan bir karar alındıysa bilemem benim saydığım kadarıyla 4 adet semer takılacak kaldı.
14 adette kedi yolu takmışlar bu gün işler biraz yavaş olmuş. Numaralıyada ray döşenmeye başlanmış
içerdeki işlerle ilgili bir bilgim yok bu arada atex 5000 in numunesini ele geçirdik tamamen rastlantı sonucu oldu
bayağı güzel bir malzeme parlak ışık geçirgenliği iyi
abi metin albayrak asporda canli yayina cikti orda bazi aciklamalar yapti mesela 6 tane tek semer kaldi dedi.mebranlar hazir dedi takilmayi bekliyor dedi 15 ocakta baskan stadta basin aciklamasi yapacakmis sanirim stadin kesin acilis tarihini aciklayacakmis .cim konusunda da rulo cim serecez dedi ben ilkin acaba dilimi sürçtü dedim ama 2 3 defa daha rulo serme cim lafi agzindan cikti .oyuzden burda carsi pazar karisti ...

Çevrimiçi Necmi

abi metin albayrak asporda canli yayina cikti orda bazi aciklamalar yapti mesela 6 tane tek semer kaldi dedi.mebranlar hazir dedi takilmayi bekliyor dedi 15 ocakta baskan stadta basin aciklamasi yapacakmis sanirim stadin kesin acilis tarihini aciklayacakmis .cim konusunda da rulo cim serecez dedi ben ilkin acaba dilimi sürçtü dedim ama 2 3 defa daha rulo serme cim lafi agzindan cikti .oyuzden burda carsi pazar karisti ...
4 tane semer kaldı.
membranların bir kısmı geldi daha birkaç gün önce firmadan numuneyi alırken söylemişler
bu arada devamı geldiyse bilemem. çim konusundada göreceğiz bakalım ne olacak ama serme veya
ekme kalitede bir şey değiştirmez ama serme olması bu gün verilecek bir karar değildir. bunu bölge şartlarına uygun tohumu bir şekilde bir yerde ekip büyütmen gerekiyor
öncesindede böyle bir karar yoktu.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

geçen sene bir ocakta çalışma olmuştu yanlış hatırlamıyorsam 31 aralıkta resmi çalışma var kar yağarsa belki dışarda olmaz ama
içerde çalışma devam eder he valla numuneyi getirdim maç için gazilere kafamı çevirdim sonra dönünce bir baktım @KUMANOVALI
tutmuş çakmağı yakıyor bir başkası foto çekip twiteere atıyor numuneyi bulan biziz forum bilgiyi twiteerden aldı :D
bir daha forumdan önce bir bilgiyi nah öğrenirler.  :bandit:
ışık oyunlarını bilmiyorum ama önemli günlerde büyük ihtimal yaparlar ışık ambiyansı için bir amerikan firmasıyla anlaştılar diye duymuştum
ne derece doğru bilmiyorum @Yigit_Gelir

Aynen abi gördüm :D Baktım Zeki abi falan orada :)

Olsun ya, bilgi gelsin de :) Eğer öyleyse süper abi, Çatıyla ilgili çok güzel şeyler yapılabilir diye düşünüyorum :) İnşallah yaparlar :)

Çatının yanıp yanmayacağını bir maç dener bizimkiler :D

Çevrimdışı onurturan

Herkese günaydin.. istanbulda ķış başlamıştır arkadaşlar ciğerlerim dondu 5 dakikalik yolda. koltukçulara çatıcilara Allah yardım etsin..

Çevrimdışı aoguzd

günaydın arena. geçici rulo çimi sis yaparsa korkulacak hiç bişey yok antalya'da mersin'de yaşanan rezaletler bizde olmaz. 19 mart antalya maçı veya 9 nisan bursa maçıyla evimizde oynamaya başlarız.

Çevrimdışı celiker1

Şu an hafif yağmur çiseltisi altında semer takılıyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Bizim takım evde oynamayı unuttu ?

Rakip değilde bizim futbolcular etkilenirse yada sakatlık olursa o zaman nediceksiniz abi ?
bu tamamen saçmalık , adam gibi 90 dk destek verirsen hiç birşey olmaz çatır çatır oynar takım , he sen taraftar olarak her hataya tepki verirsen bu takımın sorunu değil taraftarın sorunudur boşuna takım iç sahada oynamayı unuttu yazıp durmayın , gs m maçında staddaydım günay hata yaptı gol yedi çok iyi oynarken geri düştük ve bütün tribünler günay güvenç diye tezahürat yaptık yedirmedik ezdirmedik düşene bi tekme de biz vurmadık anında Gomez cevabı yapıştırdı , siz diyorsunuz ki taraftar en ufak hatada tepki gösterirse takım kaldıramaz, burda sorunlu olan takım değil taraftarıdır.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Şu an hafif yağmur çiseltisi altında semer takılıyor
bugun calisma devam eder aksama kadar yagis aksama dogru gelirse gelecek calismalar etkilenmez semerler biter kedi yollarida 20 ye yaklasir diye dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Stadda ince işlere yüklenmek gerekiyor... Gece mesaileri başlamalı bence ince işlerde...
mart hedefi varsa koltuk olayında da gece mesaisi yapılabilir...

müzesiz açılacak büyük ihtimalle.. müzeyi eylülde açarlar...

localar , restorantlar , büfeler , wcler , otopark , çevre düzenlemesi , tabelalar , ışıklandırma , led ekranlar ,skorboardlar , tvler , elektronik aletler marta hallolur..

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Herşey tamam da madem diğer tüm altyapı aynı olacak, serme olsa da üzerinden hibrit lifler 20 cm derine eklenecek, bu durumda serme ile ekme arasında hiçbir fark olmayacak, o zaman neden sezon sonu sökülüp ekmeye çevrileceği söyleniyor ?

Çevrimdışı sallapati

Herşey tamam da madem diğer tüm altyapı aynı olacak, serme olsa da üzerinden hibrit lifler 20 cm derine eklenecek, bu durumda serme ile ekme arasında hiçbir fark olmayacak, o zaman neden sezon sonu sökülüp ekmeye çevrileceği söyleniyor ?

sezon sonu sökülmeyecek.. yanlış bilgi... serme de yapılsa ekme de yapılsa,  sezon bitince rutin bakımları yapılacak....

Çevrimdışı Efe

serme cimin hibrit olmayacagi soyleniyor hemen acmak icin o tuzden sokulmesi gerekiyor ama hibrit olursa bi fark yok sadece bakimi yapilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

serme cimin hibrit olmayacagi soyleniyor hemen acmak icin o tuzden sokulmesi gerekiyor ama hibrit olursa bi fark yok sadece bakimi yapilacak

yani 2-3 aylığına normal çim mi yapılacak?

bunun ek maliyeti nedir @Efe  ? SIS mi karşılayacak bu parayı?

Çevrimdışı sallapati

stadın 40bin olması çok iyi oldu.. kemik gerçek taraftar gelecek maça.. brugge maçında maç bitmeden ıslık çalanlar minimum sayıda gelir...

ne zaman 50-60 bin taraftar geliyor.. takım kötü gidince çok kötü bir ortam oluşuyor..

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı cisse557

Statta 1-2 maç eksik oynasak bize ne kaybettirir? Ben söyleyeyim hiçbir şey. Sen zaten Gs ve Fb yi Olimpiyat'ta yendin. Takım deplasmanda oynamayı aşmanın dışında Olimpiyat'ta oynamayı da aştı. 3 maç Başakşehirle anlaştık. Sonrası bahar zaten. Takım şampiyonluğa oynarken kimse Olimpiyat a gitmemezlik de etmez. Ek çimini geç. Biraz daha bekleriz biz sıkıntı değil. Yeterki şu kapıdan içeri girdiğimizde hersey istediğimiz gibi bitmis olsun.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

yani 2-3 aylığına normal çim mi yapılacak?

bunun ek maliyeti nedir @Efe  ? SIS mi karşılayacak bu parayı?
para cok onemli degil stadi actigin zaman o para cikar ama 2 kere is yapmak bence cok akil kari degil yeni sezonda acilsin hersey tam acilsin yonetim 2-3 mac oynamak istiyor bu cok belli bu sevda dan vazgecmeliler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı huseyin3018

Statta 1-2 maç eksik oynasak bize ne kaybettirir? Ben söyleyeyim hiçbir şey. Sen zaten Gs ve Fb yi Olimpiyat'ta yendin. Takım deplasmanda oynamayı aşmanın dışında Olimpiyat'ta oynamayı da aştı. 3 maç Başakşehirle anlaştık. Sonrası bahar zaten. Takım şampiyonluğa oynarken kimse Olimpiyat a gitmemezlik de etmez. Ek çimini geç. Biraz daha bekleriz biz sıkıntı değil. Yeterki şu kapıdan içeri girdiğimizde hersey istediğimiz gibi bitmis olsun.

Günaydın Arkadaşlar  . Kardeş sonuna kadar katılıyorum sana . Geç olsun ama temiz olsun

Çevrimdışı Efe

burdan yazalim yonetim takip ediyor yorumlari bu sevdadan vaz gecsinler hibritsiz acilis istemiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bence tüm ince işler biterse (müze hariç) , normal çimle açılması taraftarıyım.. son 4 maçı içerde yapalım... (20 mart antalya maçına yetişir mi?)

maç programı şu şekilde...

Çevrimdışı Ensar

arkadaş hadi çimi serme yapti iyi güzel oldu diyelim, bunun müzesi çevre düzenlemesi osu şusu bir sürü şey var , EKSİK STAD İSTEMİYORUM , adam gibi her seyini tastamam yapalım dünya çapında bir açılış yapalım !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !