Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5982273 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

İnternete düşen son dakika bilgileri
1.Çatı kaplaması içerden ve dışardan vinçlerle çatıya kaldırılacak.
2.Koltuklar membran serilmeden takılmayacak
3.Kamera zeminle beraber tekrar yayına girecek
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

Geçen yıl ki tecrübeye dayanarak vinçler bence yere indirilir hherhangi bir devrilme riskine karşın.. Geçen yyıldefalarca yyaptılar bunu

Çevrimdışı ahmetx

Ocak 10 gibi SIS sahaya girer,vinçler içerden dışardan 84 parça membranı yerine koyar ve elveda derler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ocak 10 gibi SIS sahaya girer,vinçler içerden dışardan 84 parça membranı yerine koyar ve elveda derler.
:ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cadavra

İnternete düşen son dakika bilgileri
1.Çatı kaplaması içerden ve dışardan vinçlerle çatıya kaldırılacak.
2.Koltuklar membran serilmeden takılmayacak
3.Kamera zeminle beraber tekrar yayına girecek
Asparagas haber gibi gelmedi bana.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Gorgaze

bilgiyi nereden aldınız? membranı yerine koyar derken ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ers1903

:ishock: :ishock: :ishock: :halay:

Çevrimdışı ers1903

Şu kufeki taslariyla kaplanan sütunlarin en ust noktasini neyle kapatacaklar cok merak ediyorum.

Çevrimdışı ers1903

Cati kaplamasi bitmeden koltuk montaji olmayacakmis,cok sevindim kirlenmesin :)

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

discovery science ta küçük eniştenin yapılışı seyrediyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Buda benden size drone çekimi çok seveceksiniz  :upto: :upto: :kop: :kop:

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Asparagas haber gibi gelmedi bana.
bence artık kesinleşti yoksa bu zamana kadar koltuk montajı başlardı son gelen haberleri doğruluyor yani vinçler ocak sonuna kadar sahada kalacak ama çatı tam bitmiş olacak iyi yönden bakmak lazım çim işide şubat ayına kaldı artık  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

discovery science ta küçük eniştenin yapılışı seyrediyorum :D
nerelerde acaba enişte @Efe  :kop: :kop:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bence vodafone karakartal a baski yapalim aylik kedi yolu cekilisi yapsin. Talihli 5 kisi kedi yolunda dolassin.foto filan ceksin. Besiktaaas diye bagirsin

Antalyanin stadinda kedi yolunda dolasmisligim var. Kus bakisi cok farkli bir duygu. Oradan mac izlemek icin cok paralar harcanir. Allah oralarda calisan calisacak emekcinin yardimcisi olsun.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Fatih

Buda benden size drone çekimi çok seveceksiniz  :upto: :upto: :kop: :kop:

yalniz ceken adam cok iyimis. diger videolarida super...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...