Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871078 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

bize ne :bandit:
hadi biz konu dışını Beşiktaş özelinde yapıyoruz
sen dibine vurmuşsun  :D @Oktay
@Necmi abi haklısın... abi ver elini öpeyim bağışla beni :friendship: :friendship:

Çevrimdışı Erdem Çözer

herkese merhaba bu ılk mesajım bu yorumu tamamen necmi abi denilen adam içindir helal olsunkac zamandır okuyodum bugun dayanamadım benım yasım 28 cok buyuk degılım ama bılırım boyle besıktaslıların hala var olup genclere besıktaslılıgı ogretmesı gercek besıktaslılıgın yenıden canlanması ıcın bana umut verıyor cok tesekkur ederım iyiki varsın abi

:hosgeldin ve mesajı yazış şeklinden necmi abi hayranı olduğun direk anlaşılıyor  :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

şu içeriden vinçlerin çıkmadan mebran montaj olayı sanırım kısmi yerler için  :bandit:

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimiçi Necmi

43.447 total @Necmi abi. :)
yok orda yanlışın var ayırdıklarına göre hepsi ayrı ayrı değerlendiriliyor.
Yoksa detay verilmez Kapasite = 43444/loca/2115 Vip demek bunların toplamı demektir.
engelli tribünü 43444n içine dahil etmişlerdir 1903üde locanın içine basını hiç dahil etmemişlerdir.
şu koltuklar dizilsede saysak artık. @ahmetx

Çevrimdışı sozkul

Hoşgeldin :) Necmi abi denilen adam içindir lafını görünce aha dedim olay çıkacak  :evillol: :evillol:

Yok, sahte isim kulandığını düşünüyor o galiba ondan..  :)

Çevrimdışı can1903

Çıkarın kağıdı kalemi yazılı yapıyorum. :D
Sorular
1.Çatı ne zaman biter ? Ocak 15, Membran dahilse bilemem.
2.Kedi yolları nereden tribünlere bağlanır? Sallıyorum, kapalı
3.Membran kaplamada vinçler içerde kalır mı? Hayır
4.Membran kaplama kaç gün sürer ? Hiç bi tahminim yok 20 gün .
5.Membran üzerine Vodafone yazısı yazılır mı? Yazılır. Hem de %100
6.Koltuklar hangi renk olacak ? Beyaz,Siyah karışık pikselli.
7.SIS ne zaman sahaya iner? Ocak 13
8.Skorbordlar nerede olacak? Kale arkaları karşılıklı
9.Kapalı üst orta çıkış altına neden koltuk rayı takılmadı? Allah bilir.
10.En üst sıraya koltuk takılacak mı? Takılır.
Hocam 45 yetiyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin ve mesajı yazış şeklinden necmi abi hayranı olduğun direk anlaşılıyor  :evillol:
Abi kahkaha attim is yerinde yapmayin boyle seyler :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

hosbuldum arkadaslar tesekkurler necmi abinin gercek ısmını kullandıgını bılıyorum ayrıca burdakı dıger arkadaslarada sevgılerımı sunuyorum gercekten besıktasa yakısır duzeyde ınsanlar var ozellıkle eskıden berı yazanlar bırbırıyle cok yakın vodafone arenada ruzgarı kac sıddetınde estıgını bıle paylasanlar olacak nerdeyse bundan sonrada takıp edecegım tesekkurler

Çevrimiçi Necmi

herkese merhaba bu ılk mesajım bu yorumu tamamen necmi abi denilen adam içindir helal olsunkac zamandır okuyodum bugun dayanamadım benım yasım 28 cok buyuk degılım ama bılırım boyle besıktaslıların hala var olup genclere besıktaslılıgı ogretmesı gercek besıktaslılıgın yenıden canlanması ıcın bana umut verıyor cok tesekkur ederım iyiki varsın abi
Hoşgeldin kardeşim mahçup ettin beni :utan
ama bu yanlış her Beşiktaşlı Sebaya baksın Beşiktaş tarihini okusun
doğru yolda gitmesi için bu yeterli. Beşiktaşlılığı öğrenmek o kadar zor bir şey değil
doğru insan ol yeter. Gençlerimizde pırıl pırıl az ama özler. 25-30 yaş arasıda şampiyonluk özlemi
içindeler o nedenle biraz agrasif takılıyorlar :D ama herkes iyi Beşiktaşlı

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

yok orda yanlışın var ayırdıklarına göre hepsi ayrı ayrı değerlendiriliyor.
Yoksa detay verilmez Kapasite = 43444/loca/2115 Vip demek bunların toplamı demektir.
engelli tribünü 43444n içine dahil etmişlerdir 1903üde locanın içine basını hiç dahil etmemişlerdir.
şu koltuklar dizilsede saysak artık. @ahmetx
ayırdıkları filan yok onları ben ayırdım @Necmi abi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onurturan

:upto: :zuhaha:

Çevrimdışı rubi_tobin

@Necmi abi haklısın... abi ver elini öpeyim bağışla beni :friendship: :friendship:

Vayyy be Oktay'ım, nasılsın?
"Bir sene sonra gökyüzüne bakıp geçen sene burada bu lafı etmiştik" demiştin. Birde uçak geçmişti.
Stat hala bitmedi ve  az kaldı senenin dolmasına. Ayrıca yüzünü gören hacılık oldu.
İkizler için tebrikler dualarım sizlere.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Deadam

yarın baya fırtına gelecekmiş yarın vinçci abiler tatil, anca içerde o da kapalı yerlerde çalışma yapılabilir bence
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Oktay

Vayyy be Oktay'ım, nasılsın?
"Bir sene sonra gökyüzüne bakıp geçen sene burada bu lafı etmiştik" demiştin. Birde uçak geçmişti.
Stat hala bitmedi ve  az kaldı senenin dolmasına. Ayrıca yüzünü gören hacılık oldu.
İkizler için tebrikler dualarım sizlere.
saol turgutum çok iyiyim tşk ederim..evet turgut hatırladım,ozamandan buzamana geldik çoğu gitti azı kaldı :ok: :ok: tebriğin içinde teşekkürler  :ok:

Çevrimdışı Alperen1903

Necmi abiye laf yok. Lafı dolandırmadan şappadanak söyler, sonra uzun uzun anlatır, açıklar. Bazen iyi fırça kayar.
Ama anlattığı şeyler doğrudur. Tanışmasam da iyice tanıdığımı düşünüyorum kendisini... :biggrinking:

Çevrimdışı onurturan

Hoşgeldin kardeşim mahçup ettin beni :utan
ama bu yanlış her Beşiktaşlı Sebaya baksın Beşiktaş tarihini okusun
doğru yolda gitmesi için bu yeterli. Beşiktaşlılığı öğrenmek o kadar zor bir şey değil
doğru insan ol yeter. Gençlerimizde pırıl pırıl az ama özler. 25-30 yaş arasıda şampiyonluk özlemi
içindeler o nedenle biraz agrasif takılıyorlar :D ama herkes iyi Beşiktaşlı
ne demek abı bende 25 30 yas arasındakı hasret cekenlerdenım 2009 sampıyonlugu bıle ıcımı ısıtamamıs yeterlı gelmemıs bı sampıyonluk benım ıcın yanı 100. yıldan berı hasretım heleki sonrasında yasadıgımız hersey bızı her adımda daha da uzdu sımdılerde bıcok ınsan futbolcu heveslısı olmus vizyoncu olmus mesela vodafone arena tam bıze gore bı stat hemde herseyıyle bunu senın zıhnıyetınde olmayanların anlaması zor mesela olcay tam bi beşiktaşlı tamam ustun yeneteneklı degıl sagdan atıp soldan gecmıyo ama besıktaslı ıste herkes anlamaz bunu saha dısında da onemlı olcayın varlıgı valla abş hissediyorum ogunler gerı gelecek gıbı topiği konu dışı meşgul etmek istemiyorum onun için taraftar profilinin degısmemesi lazım ve senin gibi adamların önemi cok buyuk

Çevrimdışı iyimserure

gayet iyisin , sınavı geçtin birtek @iyimserure kaldı ama gayretlerinden dolayı onada kanaat kullanacağız . :claps:
teşekkür ederim hocam eksik olmayın  :D

Çevrimdışı ahmetemre

faruk nerdesin semerin bittiğinin fotosu lazım :nerd:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı YunusEmre

saol turgutum çok iyiyim tşk ederim..evet turgut hatırladım,ozamandan buzamana geldik çoğu gitti azı kaldı :ok: :ok: tebriğin içinde teşekkürler  :ok:

@Oktay abi Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin evlatlarını sağlıklı birer kartal birer kartaliçe olsunlar inş  :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yeni İnönüye mesaj yazacak varmı?Yazdım önemsemedi galiba
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Yeni İnönüye mesaj yazacak varmı?Yazdım önemsemedi galiba
yok o zaten fotograf atacaksa dm den cevap yazmıyo cunku zaten bırsuru mesak atan oluyo bırazdan gelır foto

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar eksik semerler renklilerin tesislerinde cikmis ,senol hoca acimamis vurmus semerlerii sirtina binmis ustlerine kesin bilgi yayalim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba