Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870996 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Çıkarın kağıdı kalemi yazılı yapıyorum. :D
Sorular
1.Çatı ne zaman biter ?
2.Kedi yolları nereden tribünlere bağlanır?
3.Membran kaplamada vinçler içerde kalır mı?
4.Membran kaplama kaç gün sürer ?
5.Membran üzerine Vodafone yazısı yazılır mı?
6.Koltuklar hangi renk olacak ?
7.SIS ne zaman sahaya iner?
8.Skorbordlar nerede olacak?
9.Kapalı üst orta çıkış altına neden koltuk rayı takılmadı?
10.En üst sıraya koltuk takılacak mı?
Ahanda buraya yazıyom tüm sınıf topu dikti. :tabe:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sorular
1.Çatı ne zaman biter ? 4 ocak
2.Kedi yolları nereden tribünlere bağlanır? 4 köşeden
3.Membran kaplamada vinçler içerde kalır mı? kalmaz
4.Membran kaplama kaç gün sürer ? 60
5.Membran üzerine Vodafone yazısı yazılır mı? bi yana vodafone, diğer yana Beşiktaş
6.Koltuklar hangi renk olacak ? beyaz
7.SIS ne zaman sahaya iner? 7 ocak
8.Skorbordlar nerede olacak? yeni açık-kapalı, eski açık-numaralı
9.Kapalı üst orta çıkış altına neden koltuk rayı takılmadı? kamera için
10.En üst sıraya koltuk takılacak mı? inşallah :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdemm

Önceki bizden önce gönderenlerden "hatırlatma almak" serbest mi ? :D

Sorular
1.Çatı ne zaman biter ?

Çevrimdışı iyimserure

bence de tam tersi o marşın özellikle girişi harika.. her seferinde tüylerim diken diken oluyor
bence de oldukça güzel ve gaza getirici bir eser, şimdilik bence en uygunu bu, ama tam santraya denk geliyo yarım kalıyo

Çevrimdışı Yasin A.

--Konu Dışı--
Çarşı davasında karar açıklandı, beraat. Cümleten geçmiş olsun.
--Konu Dışı--

Çevrimdışı iyimserure

bu arada çarşı beraat etmiş beyler herkese geçmiş olsun

Çevrimdışı iyimserure

Sorular
1.Çatı ne zaman biter ? stat açılmadan kısa bir süre önce
2.Kedi yolları nereden tribünlere bağlanır? bağlantı noktalarından
3.Membran kaplamada vinçler içerde kalır mı? kalmaz, 3 köşede araç çıkış noktaları var oraları kullanabilirler
4.Membran kaplama kaç gün sürer ? ilk membranın takılışından sonuncusuna kadar devam eder
5.Membran üzerine Vodafone yazısı yazılır mı? üstüne çıkabilirsen yazılır
6.Koltuklar hangi renk olacak ? siyah veya beyaz
8.Skorbordlar nerede olacak? çatıda
9.Kapalı üst orta çıkış altına neden koltuk rayı takılmadı? orada koltuk olmadığı için
10.En üst sıraya koltuk takılacak mı? buna bişey bulamadım

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Semerler kaç kaldı bilen varmı?Bugün biticekti hani?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cadavra

Semerler bitti mi ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GökhanG

Sorular
3.Membran kaplamada vinçler içerde kalır mı? kalmaz, 3 köşede araç çıkış noktaları var oraları kullanabilirler
4.Membran kaplama kaç gün sürer ? ilk membranın takılışından sonuncusuna kadar devam eder
9.Kapalı üst orta çıkış altına neden koltuk rayı takılmadı? orada koltuk olmadığı için
Çok sağol abi artık kafalar pırıl pırıl tek bi soru işareti kalmadı kafalarda  :biggrinking: :biggrinking:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı ahmetx

Sorular

@iyimserure sen foruma çok devamsızlık yapıyorsun anlaşılan cevaplar çok yetersiz  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iyimserure

@iyimserure sen foruma çok devamsızlık yapıyorsun anlaşılan cevaplar çok yetersiz  :D
hocam sonuçlar ne zaman açıklanır?

Çevrimiçi Necmi

Bir taneside '' Koruma kurulu ve belediye imar tutanakları geçici kabul talebi kapasite 43 444 /147 loca /2115 vip koltuk olarak bildirilmiş.'' diye yazmış . Adamlar slaş ları bile değiştirmemişler  :D
Bu 48000 e tekabül ediyor farkındasın değilmi :alala: @ahmetx

Çevrimdışı birkanmaraz

Sorular
1.Çatı ne zaman biter ?
@ahmetx abi ,

1.Semerlerin 1 günlük işi kaldı. Kedi yollarını günde 7 tane takıldığını var sayarsak şuan 11-13 arası olması lazım 5 gün sonra oda biter.

2.Kedi yolları eski açık ve kapalı birleşimi  ve tam karşısı numaralı yeni açık birleşimi olur bence.

3.Bence iç şeffaf içeriden takılır. Membranlar vinçle yerlerine bırakılır ve sökülür.

4.40-45 arası değişir.

5.Bence yazılmasın fakat yazılır hatta her iki tarafada yazılır.

6.Başkan inci gibi falan diyor hep . Full beyaz olucak.

7.Yaklaşık olarak ocak 10 gibi.

8.Eski açık ve kapalı köşesi  , numaralı yeni açık köşesi.

9.Kamera yeri diye hatırlıyorum .

10.Bence takılacak başkanın açıklamalarına bakarsak.

abi nasıl geçermiyim sınavdan ? :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı samet-53

Yeniinönüden fotoğraf isteyecek gönüllü aranıyor :D
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimiçi Necmi

ilhan cavcav yılmaz vuralın görevine son vermiş..yani cavcav iyice koptu bu dünyadan :D :D
bize ne :bandit:
hadi biz konu dışını Beşiktaş özelinde yapıyoruz
sen dibine vurmuşsun  :D @Oktay

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi ,

1.Semerlerin 1 günlük işi kaldı. Kedi yollarını günde 7 tane takıldığını var sayarsak şuan 11-13 arası olması lazım 5 gün sonra oda biter.

2.Kedi yolları eski açık ve kapalı birleşimi  ve tam karşısı numaralı yeni açık birleşimi olur bence.

3.Bence iç şeffaf içeriden takılır. Membranlar vinçle yerlerine bırakılır ve sökülür.

4.40-45 arası değişir.

5.Bence yazılmasın fakat yazılır hatta her iki tarafada yazılır.

6.Başkan inci gibi falan diyor hep . Full beyaz olucak.

7.Yaklaşık olarak ocak 10 gibi.

8.Eski açık ve kapalı köşesi  , numaralı yeni açık köşesi.

9.Kamera yeri diye hatırlıyorum .

10.Bence takılacak başkanın açıklamalarına bakarsak.

abi nasıl geçermiyim sınavdan ? :D
gayet iyisin , sınavı geçtin birtek @iyimserure kaldı ama gayretlerinden dolayı onada kanaat kullanacağız . :claps:

herkese merhaba bu ılk mesajım bu yorumu tamamen necmi abi denilen adam içindir helal olsunkac zamandır okuyodum bugun dayanamadım benım yasım 28 cok buyuk degılım ama bılırım boyle besıktaslıların hala var olup genclere besıktaslılıgı ogretmesı gercek besıktaslılıgın yenıden canlanması ıcın bana umut verıyor cok tesekkur ederım iyiki varsın abi

Çevrimdışı ahmetx

herkese merhaba bu ılk mesajım bu yorumu tamamen necmi abi denilen adam içindir helal olsunkac zamandır okuyodum bugun dayanamadım benım yasım 28 cok buyuk degılım ama bılırım boyle besıktaslıların hala var olup genclere besıktaslılıgı ogretmesı gercek besıktaslılıgın yenıden canlanması ıcın bana umut verıyor cok tesekkur ederım iyiki varsın abi
@Necmi abi tarikat kur müridin olalım   :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

Çok sağol abi artık kafalar pırıl pırıl tek bi soru işareti kalmadı kafalarda  :biggrinking: :biggrinking:
@GökhanG bu foto daha iyi olmuş  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoşgeldin :) Necmi abi denilen adam içindir lafını görünce aha dedim olay çıkacak  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Hoşgeldin :) Necmi abi denilen adam içindir lafını görünce aha dedim olay çıkacak  :evillol: :evillol:
aynen  bende  :lol: