Bayadır foruma yazamıyordum iş yoğunluğum sebebi ile dayanamadım sonunda
herkese selamlar. Abi ne demek sidik yarıştırmak için Beşiktaşlı olmayın ya
Bir insan bir takımın taraftarı neden olur ? ya da rakip kızdırmak işin içinde olmasa yada herhangi bir rakip olmasa bu takımın ne anlamı kalır . Beşiktaş özelinde düşünmeyin bu gibi takımlar rekabette taraf olmak için tutulur. Beşiktaşlı olmak semavi bir din yada siyasi bir görüşmüdür ki rakip olmadan rakip kızdırılmadan rekabet olmadan bağlanılsın. Hepimizi bu renklere bu sevgiye bağlayan rekabettir. Kimimiz başarılı olduğu için Beşiktaşlıyız kimimiz diğerlerine göre daha başarısız olduğu için yanındayız kimimiz semtimiz olduğu için. Diğer takımlar ile sidik yarıştırmayın demek abesle iştigal bile değil. Ayrıca diğer arkadaşa da katılmıyorum kapasite artabilirdi ama imkan olanak yoksa yapacak bişey de yok 100 bin kişilik stad olsun ama sarıyerde olsun mesela olmazdı. Semtimizde kaldık herkesin hayran olduğu bir stad oluyor. Eksikleri varmı var tabiki ama yinede çok güzel 
ama rekabet farklı bir şey sidik yarıştırma farklı bir şey
rekabet sahada olur. ne yani biri el etek öpüp şampiyon oluyor diye
bendemi gidip el etek öpeyim.adamın stadını devlet yapmış cebinden bir kuruş
çıkmamış üstüne devlet kuruluşuna sponsorluk verdirmiş şimdi devletin parası kimin parası
ben kendi paramlamı rekabet edeceğim. Bu rekabetmidir. Elbetteki ciddiye almam
Ben bu stadı yerinde ve kendi imkanlarımla yapıyorsam buna ramen ülkenin en iyi stadını yapıyorsam
kimseyle sidik yarışına girmem. Kendime rakip olarakta görmem. benim paramla yapılan stadın havasınımı bana atacaklar.
bu halde bile ölüyorlar kendilerine boş mezar arıyorlar bulsalar girecekler içine.

beleş mezar bulamadıkları için
bir türlü ölemediler