Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870875 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Anında mahkeme kurup savcı oluyoruz yargıç oluyoruz hükmü kesiyoruz. Yakışmıyor bize.
dün o mesaja sinirlendim olayı büyütmemek içinde ses etmedim ama Beşiktaşın büyüklüğü sorgulanamaz
sorgulandığındada savcıda olunur yargıçta cellatta o yüzden insanlar ne yazdıklarına ve yazdıklarının nereye gittiğine dikkat edecek
@Serhat Akkaya

Çevrimdışı quentine83

konu çok dağılmış başka yerlere gitmiş .@FARUK nerde bi  iki resim bulsada sağdan soldan neşemiz yerine gelse...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı anarchist_penguen

Kimi sever evladı gibi kimisi sever eşi gibi; kimi sever taparcasına.

kim diyebilir ki benim sevgim daha büyük diye,

bu sebeptendir bu sevgi;aşk kıyas kabul etmez;

BEŞİKTAŞ'ı sevmek, BEŞİKTAŞ'lı olmaktır büyüklük.

kısacası büyük olan BEŞİKTAŞ'tır. BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ikarus

dün o mesaja sinirlendim olayı büyütmemek içinde ses etmedim ama Beşiktaşın büyüklüğü sorgulanamaz
sorgulandığındada savcıda olunur yargıçta cellatta o yüzden insanlar ne yazdıklarına ve yazdıklarının nereye gittiğine dikkat edecek
@Serhat Akkaya
Necmi abi evet haklısın yanlış bir üslup kullanmış olabilirim tekrardan özür dilerim. Tekrardan söylüyorum düşüncelerimin arkasındayım. Ortada çok başarlı bir yönetim var Beşiktaşımız en doğru yolda doğru yapılanma ile emin adımlarla ilerliyor. O bölgeye 60 bin kişilik stad yapılabikeceğini düşünüyorum. Çatı ile sütunlarıda uyumsuz buldum. Büyük düşünmekten kastım yarın öbür gün(10-15 yıl sonra) bu ülkede avrupa şampiyonası yahut dünya kupası düzenlense en önemli maçları ali samiyene mi verirler saraçoğluna mı yoksa vodafone arenaya mı? milyarlarca insanın canlı izleyeceği bir başka organizasyo şampiyonlar ligi finalini vodafone arena ya verdiklerini düşünün çin den amerika dan avusturlya dan bile izlene bu organizasyonlar ile beşiktaşın marka değeri artmaz mı ? Stad açılışı yapıldıktan sonra 2 sene sonra insanlar kapasitenin yetersiz olduğunu söyleyecek  benim şimdi bunu söylemem neden bu kadar tepki görüyor anlamıyorun. Beni koca kulübü batırmanın eşiğine getiren yönetimin tarafına koyanlar, çok komiktir ki kanının son damlasına kadar savaşan mustafa pektemeik gibi oyuncularla dalga geçerek, quaresma gibi oyuncular ile renklilerle sidik yarışına girenlerdir. Çok şükür ki benim inandığım Beşiktaş ile sizin inandığınız Beşiktaş bir değil.

Çevrimdışı GIUNTI

Rica ediyorum, kimse okulda,işte gs'li fb'li arkadaşlarıyla sidik yarışına girmek için Beşiktaşlı olmasın.

10 yılda taraftar profilimiz anormal derecede değişti maalesef. Sosyal ve yazılı-görsel medyanın algı yönetimleri taraftarımızı paranoyak yaptı resmen. Y.D. tam bu kafaya uygun bir başkan tipiydi mesela. Çok güzel ''çıldırttı,delirtti'' süper transferleriyle. Ne güzel okula gittiğinizde falan ''üff Q7 nasıl trivela yaptı'' , ''Portekiz çetesi ooolm'' diye muhabbet döndürttü. Bedava biletler ile kapalı tribünde her maç kavga çıkarttılar. Şimdi bu mamaları kesilenler en çok muhalefet yapanlar.

Biliyorlar ki yeni statta bunlara yer yok. Şimdiden köstek olmaya başladılar.

Kimse üstüne alınmasın dediklerimi, sözüm meclisten dışarı. Bu konuda çok doluydum yazmak istedim. Alakasız da olsa.

Çevrimdışı Efe

@ikarus kapasitenin yetersiz oldugu sana göre bi dusunce bana gore veya bir baskasina gore degil kapasite konusunda yapacak hic birsey yok bizim tek derdimiz stada geri donmek olmali kapasite guzellik o bu hic onemi yok bence 17 binlik basaksehide de darma dagin ediyoruz burda konu para kapasitenin buyuk olmasindan cok kazanacagin para onemli 20 tl yerine 40 tl alirsin yine 60 bin kapasiteli stad parasi kazanirsin bizim icin baski onemli stadin buyuk olmasi degil para kazanmak onemli geri hikaye :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

kedi yolu kaç oldu acaba semerler bitti mi acaba koltuklar takilmaya baslandi mi acaba hep acaba foto lazim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GökhanG

Bayadır yazmıyordum ama bugün bi baktım bu saate kadar 5-6 sayfalık entry girilmiş sevindim forumun böyle olmasına. :) ben genelde gece yatmadan önce son işim bugün foruma neler yazılmış onları okumak.. Bu siteyi kuran,yöneten,bilgi alışverişi yapan herkese çok teşekkürler  :claps: :claps:

Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı serti67

kedi yolu kaç oldu acaba semerler bitti mi acaba koltuklar takilmaya baslandi mi acaba hep acaba foto lazim :icool:
yokmu kerem kardesımız ıcerden resım gelse bence semerler bıtse mabet yazardı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı okilic

Bayadır foruma yazamıyordum iş yoğunluğum sebebi ile dayanamadım sonunda :) herkese selamlar. Abi ne demek sidik yarıştırmak için Beşiktaşlı olmayın ya :D Bir insan bir takımın taraftarı neden olur ? ya da rakip kızdırmak işin içinde olmasa yada herhangi bir rakip olmasa bu takımın ne anlamı kalır . Beşiktaş özelinde düşünmeyin bu gibi takımlar rekabette taraf olmak için tutulur. Beşiktaşlı olmak semavi bir din yada siyasi bir görüşmüdür ki rakip olmadan rakip kızdırılmadan rekabet olmadan bağlanılsın. Hepimizi bu renklere bu sevgiye bağlayan rekabettir. Kimimiz başarılı olduğu için Beşiktaşlıyız kimimiz diğerlerine göre daha başarısız olduğu için yanındayız kimimiz semtimiz olduğu için. Diğer takımlar ile sidik yarıştırmayın demek abesle iştigal bile değil. Ayrıca diğer arkadaşa da katılmıyorum kapasite artabilirdi ama imkan olanak yoksa yapacak bişey de yok 100 bin kişilik stad olsun ama sarıyerde olsun mesela olmazdı. Semtimizde kaldık herkesin hayran olduğu bir stad oluyor. Eksikleri varmı var tabiki ama yinede çok güzel :)

Çevrimdışı quentine83

bugün sanki içimde koltuklara başlanacakmış gibi bir his var.kuvvetlide bir his.her an bekliyorum...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Koa_lAA

bu vatandaş neyin kafasını yaşıyor acaba @Altuğ  :D :boxin: :boxin:  :steamed: :steamed:
adam karadenizli bişeyin kafasını yaşamasına gerek yok.. genetik öyle... :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi evet haklısın yanlış bir üslup kullanmış olabilirim tekrardan özür dilerim. Tekrardan söylüyorum düşüncelerimin arkasındayım. Ortada çok başarlı bir yönetim var Beşiktaşımız en doğru yolda doğru yapılanma ile emin adımlarla ilerliyor. O bölgeye 60 bin kişilik stad yapılabikeceğini düşünüyorum. Çatı ile sütunlarıda uyumsuz buldum. Büyük düşünmekten kastım yarın öbür gün(10-15 yıl sonra) bu ülkede avrupa şampiyonası yahut dünya kupası düzenlense en önemli maçları ali samiyene mi verirler saraçoğluna mı yoksa vodafone arenaya mı? milyarlarca insanın canlı izleyeceği bir başka organizasyo şampiyonlar ligi finalini vodafone arena ya verdiklerini düşünün çin den amerika dan avusturlya dan bile izlene bu organizasyonlar ile beşiktaşın marka değeri artmaz mı ? Stad açılışı yapıldıktan sonra 2 sene sonra insanlar kapasitenin yetersiz olduğunu söyleyecek  benim şimdi bunu söylemem neden bu kadar tepki görüyor anlamıyorun. Beni koca kulübü batırmanın eşiğine getiren yönetimin tarafına koyanlar, çok komiktir ki kanının son damlasına kadar savaşan mustafa pektemeik gibi oyuncularla dalga geçerek, quaresma gibi oyuncular ile renklilerle sidik yarışına girenlerdir. Çok şükür ki benim inandığım Beşiktaş ile sizin inandığınız Beşiktaş bir değil.
eleştiri elbette olacak zevklerde farklı farklı beğenmediğini söylemekte insanın en doğal hakkı ben bunlara takılmadım zaten
ama iş Beşiktaşın büyüklüğüne getirilirse kızarım merak etme organizasyonları gururla biz verirler bu stad öyle böyle bir stad değil
dünyanın en iyi stadlarından biri inşaa ediliyor işin kapasite kısmına gelincede merak etme devletin organizasyonuysa bu emin ol stad bir gecede
48-50000 lik oluverir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı canergiray77

adam karadenizli bişeyin kafasını yaşamasına gerek yok.. genetik öyle... :D
ahahaha çok doğru haklısınız :D @Koa_lAA  :ishock:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serkan7738

membran içerdenmi yapılacak dışardanmı tartışması oldumu bugün olduysa kaçırmışım

Çevrimdışı onurturan

çatinin her iki tarafinda da vodafone yazacak @Erdem Çözer abi Beşiktaş yok yani :akuma: :bur2:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bayadır foruma yazamıyordum iş yoğunluğum sebebi ile dayanamadım sonunda :) herkese selamlar. Abi ne demek sidik yarıştırmak için Beşiktaşlı olmayın ya :D Bir insan bir takımın taraftarı neden olur ? ya da rakip kızdırmak işin içinde olmasa yada herhangi bir rakip olmasa bu takımın ne anlamı kalır . Beşiktaş özelinde düşünmeyin bu gibi takımlar rekabette taraf olmak için tutulur. Beşiktaşlı olmak semavi bir din yada siyasi bir görüşmüdür ki rakip olmadan rakip kızdırılmadan rekabet olmadan bağlanılsın. Hepimizi bu renklere bu sevgiye bağlayan rekabettir. Kimimiz başarılı olduğu için Beşiktaşlıyız kimimiz diğerlerine göre daha başarısız olduğu için yanındayız kimimiz semtimiz olduğu için. Diğer takımlar ile sidik yarıştırmayın demek abesle iştigal bile değil. Ayrıca diğer arkadaşa da katılmıyorum kapasite artabilirdi ama imkan olanak yoksa yapacak bişey de yok 100 bin kişilik stad olsun ama sarıyerde olsun mesela olmazdı. Semtimizde kaldık herkesin hayran olduğu bir stad oluyor. Eksikleri varmı var tabiki ama yinede çok güzel :)
ama rekabet farklı bir şey sidik yarıştırma farklı bir şey
rekabet sahada olur. ne yani biri el etek öpüp şampiyon oluyor diye
bendemi gidip el etek öpeyim.adamın stadını devlet yapmış cebinden bir kuruş
çıkmamış üstüne devlet kuruluşuna sponsorluk verdirmiş şimdi devletin parası kimin parası
ben kendi paramlamı rekabet edeceğim.  Bu rekabetmidir. Elbetteki ciddiye almam
Ben bu stadı yerinde ve kendi imkanlarımla yapıyorsam buna ramen ülkenin en iyi stadını yapıyorsam
kimseyle sidik yarışına girmem. Kendime rakip olarakta görmem. benim paramla yapılan stadın havasınımı bana atacaklar.
bu halde bile ölüyorlar kendilerine boş mezar arıyorlar bulsalar girecekler içine. :D beleş mezar bulamadıkları için
bir türlü ölemediler

Çevrimdışı idil

çatinin her iki tarafinda da vodafone yazacak @Erdem Çözer abi Beşiktaş yok yani :akuma: :bur2:

Kapalı da BEŞİKTAŞ JK yazsın yeter  :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

yokmu kerem kardesımız ıcerden resım gelse bence semerler bıtse mabet yazardı
kerem hasta büyük ihtimal yatıyordur.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba