benim söylediklerimi güzel çarpıtmışsınız @Necmi bey , bu işi cidden iyi beceriyorsunuz.
İlk olarak ben niye bu kapasite yapıldı filan diye bir şey konuşmadım. kapasite büyüklüğü neden bu kadar az demedim, bunu nereden çıkarttınız anlam veremedim.
ikinci olarak kapasite büyüklüğü önemsizdir diye bir şey uydurmanız çok komik, avrupada her büyük kulüp stat kapasite artırımına gidiyor, biraz araştırırsanız görürsünüz. bizim alan olarak stat kapasitesi bu kadarsa bunu eleştirecek halimiz yok.
sadece imkanımız dahilinde aynı stat 40- 46 k arasında olabiliyorsa tabi ki 46k olması her bakımından önemlidir diye bir düşünceye sahibim.
Terbiyeni bozma bir şey uydurduğum falan yok orda herhangi bir yerden örnekmi verdim.
direk fikrimi söyledim. çarpıttığımı söylüyorsun ama esas çarpıtan sensin kapasite düştükçe
talep artar buda fiyatı arttırır. bunun neresi uydurma ticaretin kuralı az olan değerlidir.
nasıl olimpiyatta 20 liraya kale arkası bileti satarken vodafone da bu 50-60 gibi bir rakama satılacaksa
bu rakamıda uydurmuyorum öngörüyorum 950 lira kombine 20 maç gibi buda maç başına 47,5 lira
kombine fiyatı olur normal bileti kombineden fazlaya satacaklarına göre rakamlar yukardaki gibi olur.
bunlar yorumdur kişisel fikri anlatır.insanların kişisel fikirleri ne zamandan beri uydurma olarak tanımlanıyor.
ben az olsun iyidir demedimki mümkünse 50000 olsun bayram ederim sadece bilerek küçük yapılmadığını söyledim
arazi neyse stad o dedim. bunun neresi çarpıtma bu güne kadar neyi çarpıtmışımda bu konuda iyi olduğumu
söylüyorsun
@heartbroker