Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869004 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

benim söylediklerimi güzel çarpıtmışsınız @Necmi bey , bu işi cidden iyi beceriyorsunuz.
İlk olarak ben niye bu kapasite yapıldı filan diye bir şey konuşmadım. kapasite büyüklüğü neden bu kadar az demedim, bunu nereden çıkarttınız anlam veremedim.
ikinci olarak kapasite büyüklüğü önemsizdir diye bir şey uydurmanız çok komik, avrupada her büyük kulüp stat kapasite artırımına gidiyor, biraz araştırırsanız görürsünüz. bizim alan olarak stat kapasitesi bu kadarsa bunu eleştirecek halimiz yok.
sadece imkanımız dahilinde aynı stat 40- 46 k arasında olabiliyorsa tabi ki 46k olması her bakımından önemlidir diye bir düşünceye sahibim.

Terbiyeni bozma bir şey uydurduğum falan yok orda herhangi bir yerden örnekmi verdim.
direk fikrimi söyledim. çarpıttığımı söylüyorsun ama esas çarpıtan sensin kapasite düştükçe
talep artar buda fiyatı arttırır. bunun neresi uydurma ticaretin kuralı az olan değerlidir.
nasıl olimpiyatta 20 liraya kale arkası bileti satarken vodafone da bu 50-60 gibi bir rakama satılacaksa
bu rakamıda uydurmuyorum öngörüyorum 950 lira kombine 20 maç gibi buda maç başına 47,5 lira
kombine fiyatı olur normal bileti kombineden fazlaya satacaklarına göre rakamlar yukardaki gibi olur.
bunlar yorumdur kişisel fikri anlatır.insanların kişisel fikirleri ne zamandan beri uydurma olarak tanımlanıyor.
ben az olsun iyidir demedimki mümkünse 50000 olsun bayram ederim sadece bilerek küçük yapılmadığını söyledim
arazi neyse stad o dedim. bunun neresi çarpıtma bu güne kadar neyi çarpıtmışımda bu konuda iyi olduğumu
söylüyorsun @heartbroker

Çevrimdışı SDemirsoy

mebranlarda çok kaba bir bombe şekli olmayacak gibime geliyor  :)

Çevrimdışı ahmetemre

yeni açık çok uzun oluklunun son kısmının sağına soluna semer takılmış :ok:
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 16:43:06 ahmetemre ]
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

şu semerleri bi sayin yaa gozlerim bozulacak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İnşallah olmaz samet çok kaba bonbe iyi durmaz .

Çevrimdışı cursedofdragon

semer sayma sırası kimdeee ? :D :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

olmadı bu.. o iş senin elf gözlerinin :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Necmi

Çoktandır soracağım ama unutuyordum hep. Acaba küfekileri korumak için nano teknolojiden yararlanılabilir mi? Videoda taş örneği de var. Pahalı bir işlemdir belki bilmiyorum ama en azından ilk 3 metreye uygulanabilirse kolonlara yazı yazılma durumunu ortadan kaldırabiliriz. Tabii bu işlem @Necmi abinin bahsettiği küfekilerin zamanla sertliğinin ve renginin değişmesi olayını engeller mi bilmek lazım.

var tabiki olmazmı doğal taş işi ciddi bir sektördür.
o nedenlede sürekli bir arge var. ama unuttuğunuz bir şey var
taş doğal malzemedir. Doğal malzemede doğal haliyle kalmalıdır.
orda yapının üzerinde yaşamalı yapıyla birlikte yaşlanmalı onu özel yapan bu zaten.
yok hep ilk yapıldığı gibi kalsın diyorsan o zaman neden bu kadar para harcayasın
olduğu gibi kalan, alternatif doğal olmayan malzemeler var hem çok daha ucuz. @denilanz
hani evde mobilya tarzı bir işlemde korursunda anlarım. Ama yapıda taşı tercih ediyorsan zaten istediğin şey
eskimesidir.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cadavra

Bi paletli yeni aciga ve bi normal vinc dier paletli eski aciga bide normal vinc olmak uzere 4 vinc girismisler pazartesi gunune cok ilerlemis bi sekilde uyanicaz neticede uzunlar bitior dier isleri yogunlasicak vincler.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan

Valla @SDemirsoy en büyük korkum o inşallah olmaz

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Gorgaze

Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı serti67

87 buğulu alanlar bızı yanıltmadıysa yarın 100barajını geçerler yüksek ıhtımal
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

ya arkadaslar aklima bir acaip bir fikir geldi hemen buraya yazayim dedim daha önce bas edilmismidir orasini bilmiyorum, neyse
gelelim konuya düsündümkü resimdeki arenanin catisina isiklandirma yaparsak nasil olur? misal bu benim fikrim catidaki uzun oluklulara
siyah ve beyaz isiklandirma yapsak ve takimimiz her attigi gol esnasinda bunlar sagdan sola yansa güzel olmazmiydi? bence efsane olur, ne düsünüyorsunuz?

Çevrimdışı birkanmaraz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet92

Bitiyor be :halay: :halay:

Haziran ayında eski açığa son kolonların takıldığı gün bu şekilde sevinmiştim 6 ay oldu hala en az 4 5 ayı var :D

Çevrimdışı ahmetemre

3 vinç saatte 3 semer takıyorsa günde 24 tane takarlar.
3 gün sonra bitecek gibi pazartesi akşamı belli olur...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer