Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871273 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı black kartal

stad-7 resminde sol üst köşede havadaki şeyin ne olduğunu anlayabilen varmı ben bişeye benzetemedim 
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı demir_kArtAl

2,5 liraya satılan tavuk döner+ayrandaki martı.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Oktay

stad-7 resminde sol üst köşede havadaki şeyin ne olduğunu anlayabilen varmı ben bişeye benzetemedim 
ağa fotoğrafamı bakıyosunuz yoksa elinde mercek casus gibi fotomu inceliosunuz :icool: :icool: sol üstteki şey nerden dikkatini çektide kafana kafana takıldı

Çevrimdışı Emre.Guler

Ferhat şentürk twitter hesabından. Pek net değil ama resim resimdir

Çevrimdışı mikailtatli

Membran, pleksiglas, isiklandirma, ses sistemi, skorbordda bir gelisme varmi aceba?
Yoksa bunlar cimle eszamanli olacak seylermi?

semerler ve kedi yollari gelecek hafta biter sonucta.

Çevrimdışı Gorgaze

aynı şeyi bende gördüm.. eğer doğruysa yalan olur 19.03.2015 tarihi..

iş yerindeyim paylaşımı göremiyorum. 19.03.2015 neden yalan olmuş ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı osman1903

Vinçler membran takılırken içerdeymiş inşallah gelecek yıla yetişir stad

Vincler icerde ise geçmiş olsun... Belki son mac osmanlı macında şampiyonlugu kutlamak icin acarlar dicem ama gerek yok olimpiyatta kutlayalım 80 bin kişi...

Çevrimdışı osman1903

Arkadaşın teki stada gitmişti iddaaya girmiştik ben gelecek sezonun ilk maçına yetişir demiştim o da yetişmez demişti bu gidişle kaybedeceğiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkana kamera ve kapasiteyi sordum kamera açılmayacakmış nazara inanıyorum dedi. Kapasite için yasal bir sınırlama yok dedi.
:sevinc :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

Drone. @Popular Demand cekim yapiyor heralde.

Bir de neden herkes kendisini 19.03.2015 tarihine kitlemis ki... Son 3-4 mac Vodafone Arena'da oynamak kadar riskli bir sey yok. Yazin gorkemli turnuva + sezon acilisi ile 2016-2017'ye merhaba demek en babasi. Bosverin 19.03'u.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Drone. @Popular Demand cekim yapiyor heralde.

Bir de neden herkes kendisini 19.03.2015 tarihine kitlemis ki... Son 3-4 mac Vodafone Arena'da oynamak kadar riskli bir sey yok. Yazin gorkemli turnuva + sezon acilisi ile 2016-2017'ye merhaba demek en babasi. Bosverin 19.03'u.
back to the past 19.03.2015 nedir @Fatih  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tarık16

iş yerindeyim paylaşımı göremiyorum. 19.03.2015 neden yalan olmuş ?
bjk_mabet'e bir arkadaş twitterde sormuş membranlar takılırken vinçler içeridemi olacak diye .. bjk_mabette içeride olacak yazmış.. bunun için böyle yazıldı.

Çevrimdışı Arthur

Kapalı ve numaralıya da semerler takılmaya başlanmış. Bugün 80'i geçer herhalde  :alala:

Çevrimdışı Erdem Çözer

https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/679968146426609664

bugüne kadar istemeden olduğunu düşündüğüm bir çok yanlış bilgilendirme gibi bunun da yanlış çıkacağını düşünüyorum..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Tarık16

bugüne kadar istemeden olduğunu düşündüğüm bir çok yanlış bilgilendirme gibi bunun da yanlış çıkacağını düşünüyorum..

acaba kavram karmaşası yaşanmış olabilirmi bu konuşma da ? anlatılmak istenen iç kısma takılacak şeffaf kaplamaların içeriden takılması olabilirmi. yanlış kelimeler veya yanlış anlama olamaz mı ? kafamda deli sorular :)

Çevrimdışı tayfun

vodafone dan basın açıklaması
karakartal destek paketlerinin birinci yılında üye sayısı 650 000,Beşiktaş a aktarılan katkı 1,5 milyon TL
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Erdem Çözer

acaba kavram karmaşası yaşanmış olabilirmi bu konuşma da ? anlatılmak istenen iç kısma takılacak şeffaf kaplamaların içeriden takılması olabilirmi. yanlış kelimeler veya yanlış anlama olamaz mı ? kafamda deli sorular :)

valla net olarak membran denilmiş.. bakalım umarım yanlış bilgidir yoksa bu sezon  :by2:

Çevrimdışı dessocu

aynen bir de halatlara 10 tonluk ağırlık bağlanması hikayesi vardı.

Çevrimdışı dr.ozan

Bu sezon stad açılmasını kimse beklemesin zaten arkadaşlar.. mayısa kaldı 4 ay.. daha bir dünya iş var..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu sezon stad açılmasını kimse beklemesin zaten arkadaşlar.. mayısa kaldı 4 ay.. daha bir dünya iş var..

Başkan'a az önce canlı yayında açılışta Barça sorusu soruldu ve "stat sezon arasında açılacağı için bu çok zor görünüyor ama belki önümüzdeki sezon açılışında böyle bir şey olabilir" dedi.. artık net konuşuyor ve net tarih vermek için de sürecin bir noktaya gelmesini bekliyoruz dedi.. zemine başlamayı bekliyorlar gibi..