Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871722 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

olimpiyat stadına verdiğimiz paraları verseler ben başka bir şey istemem.
birde cimi bize yaptirdilardi cim icinde para almislardi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yaptığın sponsor ve reklam anlaşması ( statyunla alakalı olanlar) içni GSGM belli bir yüzde para alıyor ve bunla beraber statyum kira bedeli ..belli bi süre bu parayı almasa bile bizim için yine iyidir
Yani sonuçta devlete bir stat kazandırıyoruz kendi imkanlarımızla en azından bu konuda bir 5-6 sene bu yüzdeyi almasalar bizim adımıza iyi olur. Sonuçta bu stat ilerideki olası şampiyonalarda en önemli stat olarak kullanılacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Yani sonuçta devlete bir stat kazandırıyoruz kendi imkanlarımızla en azından bu konuda bir 5-6 sene bu yüzdeyi almasalar bizim adımıza iyi olur. Sonuçta bu stat ilerideki olası şampiyonalarda en önemli stat olarak kullanılacak.

Kanun, Yönetmelik ve Genel Tebliğ ile düzenlenmiş hükümler açık ve net stadın zemini Hazineye ait olduğu sürece biz irtifak hakkı bedeli ve kira/hasılat paylarından belli bir yüzde ödemek zorundayız.

Buna getirilen istisnalar var. Ancak spor merkezleri bu kapsamda değil Teknokentler için ilk 5 yıl ücretsiz bazı yatırımlar için ücretsiz.

Yani GSGM ben sizden para almıyorum 2-3 yıl diyemez onun yerine reklam verir, sponsor olur, ancak o şekilde destek verir.

Benim ise tek belkentim var "gölge olmasınlar" yeter.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Bugüne kadar hep köstek oldular, stat bitme aşamasına gelmiş, bu saatten sonra gölge etmesinler yeter. Hele yapılan işin büyüklüğünü farkedip, açılışı siyasi şova çevirmek için hareket ediyorlarsa uzak dursunlar. Şahsi fikrim budur.

Çevrimdışı ZEKI

via @AdemG 11 resim var ama @Necmi abi haber sitesine koyabilir diye bir tanesin sizinle paylasiyoruz.

Çevrimdışı Erhan

Günaydın Arena;

Kolonlar arası reklam brandaları olucak bence.

Çevrimdışı ZEKI

Günaydın Arena;

ole bir seyin olacagina konumu itibariyle imkan vermiyorum belki yeni acik arkada olabilir

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın Arena;

hayatta olmaz  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın Arena;

köşe çıkışlarının üzerinde reklam olur ama hareketli brandayla :naughty:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Çevrimdışı Erhan

hayatta olmaz  :)

Şekil olarak çok uygun,konum olarak koymazlar diyosanız eyvallah abi

Çevrimdışı Oktay

selamun aleyküm,aleyküm selam.
esselamü aleyküm ve rahmetullah ve berekatühü

Çevrimdışı Mustafa UZUN

otobüsle geçtiğim için sadece eski acik tarafini cekebildim. Vinclerde bir hareket yoktu maalesef.

Çevrimdışı ahmetx

sadece konum değil hem yapıyı bozar hem de hava sirkülasyonunu engeller.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belli dönemlerde bu yol kenarlarındaki direklere konulan film veya reklam afişleri gibi bez afişler kolonlar arasına konulabilir bence. Gayette hoş olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre.Guler

O aralara reklam brandaları koyabilmeleri için brandaları bağlamak için bağlantı noktaları koymaları gerekir. Ayyrıca orada branda olmaz rüzgara dayanamazlar branda hava gaçirmez bir malzemedir folyo yapılabilir belki ama o zamanda araya cam yada foreks dediğimiz malzemelerden koymaları gerekir.

birde Çok çirkin olur be

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Erhan

Eyvallah abi sade ve şık kalsın o zaman :icool:

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi sozkul

Merhaba Necmi Bey,

İlk olarak aranıza yeni katıldım. Birkaç konuda görüşlerinize katılmıyorum.

Estetik dediğimiz kavram göreceli bir kavramdır. Ne yazık ki Başkanın ya da sizin "böyle çok estetik oldu" demenizle o yapı herkesin gözünde estetik olacak diye bir şey yok.

Bence de hiç estetik durmuyor. Projeye baktığımız kadarıyla kolon ve kirişler aynı renk ve malzemeyle yapılmıştı. Siyah renkle de uyumlu olduğunu düşünmüyorum. Oraya bir çözüm getirilmesi gerekirdi.

Herkese iyi sabahlar...

Merdiven korkuluklarının beni hiç rahatsız etmediğini söyleyeyim,burda kimse beğenmiyor. merdiven güzel kaplanmışşsa geniş ve ferah ise, yanındaki sade korkuluk güzel gözükecek diyorum. Birde burası stad, işelvselliği önemli.
Estetik görecelidir ama bir yeri bütün olarak döşemek bir eğitim işidir. Illede örgün eğitimden bahsetmiyorum, inan kendini eğitebilir.
kendi estetik anlayışınıza göre en güzel mobilyaları alıp bir salonu döşeyebilirsiniz, sonunda kendinizde beğenmeyebilirsiniz. Bütünü güzel yakalayamayabilirsiniz.
Ama tek tek mobilyalarınız çok ama çok güzel olabilir.
sizin tercih etmediğiniz mobilya gruplarıyla döşenmiş bir eve girebilirsiniz  ama bütünü güzel yakaladığı için beğenebilirsiniz.
Necminin anlatmaya çalıştığı şey buydu sanki.

Demir kirişler taş kaplanabilseydi bile, ki teknik olarak imkansızmış, yapı görünüşü daha sıkıcı olabilirdi, yanısıra biraz daha anıtsal bir hale gelirdi ama orada alt kolonlar ile üst çatı kolonlarının kalınlığını denklemek gerekebilirdi, Ama küfeki kendini gösteremeyebilirdi o zaman.  birşeyin güzelliğini göstermekiçin bazan başka bir malzeme gerekiyor.  En kötü tercih ise demir kiriş kolonları küfeki rengine boyamaya çalışmak olurdu. Siyah demir küfekinin güzellğini bence ortaya çıkarıyor. Ama ben olsam mat koyu gri yapardım demir kirişleri..