Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871172 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezer94

Necmi abi blok olarak biten raylara koltuk takilir sanmistim raylar bitince mi koltuklar baslayacak anlamadim ki :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Bertug

İyi akşamlar, Membran montajı ne zaman başlar az çok belli oldu mu?

Çevrimdışı num1903

hoşgeldin kardeşim bittiğinde açılır :)
tadını çıkart tarihe şahitlik ediyorsun
Hoşbulduk kardeşim bu stadı bekledim kadar hiç bişeyi bu kadar beklemedim özledim ama  güzel günler görcez hep beraber EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ :)

Çevrimiçi Necmi

sanırsam küfekiciler iç mekan duvar kaplamalarını yapıyorlar ve suan oralara yogunlaştılar gibi geliyor aralarına derz falan yapıyorlardı gecen fotolarda gördüm
ne derzi ankrajlı sistem yapıldı derz olmaz ya slikon sıkarsın yada lastik derzler vardır onu sıkıştırırsın
ve bunlarıda kaplama ustaları yapmaz firmanın ocağı batar birde derz maliyet demektir gereklide değil sanmam
böyle bir maliyetin altına girsinler. içerdede pek taş işi kalmadı artık aciliyeti olan dış kısımlar içerde sadece eteklerde bir sıra var oda
bazı yerlerde onlara iki usta koysan bitirerek gider. Dışardaki işlerin iki nedenle durma ihtimali var birincisi taş yok
ikincisi ekonomik firma para alamıyorsa ekibi çeker. ama büyük ihtimal elde kesilmiş hazır taş yok çünkü bazı yerlerde çalışan ekipler var
ama düşük seviyede. yakında taş gelir hızlanırlar. diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Yalçın

vodafone daha stad bitirilemeden reklamın belini kırdı diye belki ilave 50m dolar falan daha vermek istemiştir...

daha 10 m dolar aldık sanırım sözleşme öyleydi.. adamlar 100 m dolarlık reklam yaptı.. heryerde vodafone aşaa vodafone yukarı...

Vodafone'un sponsor olmasinin getirisini sadece odedigi para ile degerlendirmek pek dogru olmaz. Boyle global bir kurumun sponsor olmasinin artilari odediginden cok daha fazla. Bu tarafindan bakabilirsek "varsin daha fazla reklam yapsin" dememiz gerekir. Kendi reklamlarini yaparken otomatikman bizim reklamimizi da yapmis oluyorlar.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi blok olarak biten raylara koltuk takilir sanmistim raylar bitince mi koltuklar baslayacak anlamadim ki :D
Tahminim koltuk döşemelerinin onları yakalayamayacağı seviyeye geldiğinde
koltuklar takılmaya başlar şimdi koltuk montajı için ekip soksan biraz çalışacak sonra durup rayların takılmasını bekleyecek
buda işçilik kaybı olur. Büyük ihtimal en az 3 tribün yaparlar ondan sonra koltuk montajı girer. yukarı bitince aşağıya
geçip rayları takmaya başlarlar o sırada yukarının koltukları takılır. aşağıya inilir aşağı yukarı eş zamanlı bitirirler
tabi bu normal prosedürde böyle olur ben olsam böyle yaparım ama bir bakarsın Başkan yarın bir kükrer koltuk görmek istiyorum
der apar topar takarlar biten kısımlara ama korkuluklarında takılması gerekiyor daha çok az takıldı. orda ekip arttırılması gerekiyor
yavaş ilerliyor.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone'un sponsor olmasinin getirisini sadece odedigi para ile degerlendirmek pek dogru olmaz. Boyle global bir kurumun sponsor olmasinin artilari odediginden cok daha fazla. Bu tarafindan bakabilirsek "varsin daha fazla reklam yapsin" dememiz gerekir. Kendi reklamlarini yaparken otomatikman bizim reklamimizi da yapmis oluyorlar.
aslında amaçları kendilerini taraftara kabul ettirmek olduğu için bu güne kadar kendilerini hep geri
planda tutup esasında bizim reklamımızı yaptılar. Bundada başarılı oldular herhalde şu anda Vodafone a olumsuz
bakan Beşiktaş taraftarı yoktur.

Çevrimdışı boateng

çatı iskeleleri yıkılmasaydı şimdi semerler bitmişti  :busted_cop: hayırlı böyleymiş demek.

Çevrimdışı Koa_lAA

zaten öyle diyoz şu an için... varsın yapsınlar.. memnunuz o ayrı.. yarın toplantı yapcaklarmış ya vodafone ceo suyla belki artı para verirler diye bi tez di sadece :D

Çevrimdışı Efe

bi arkadaşımın bi kaç gün önce çektiği foto  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smhkcr

Kaçırdıysam kusura bakmayın. Skorbord ile ilgili bilgi var mı?

Çevrimiçi Necmi

İyi akşamlar, Membran montajı ne zaman başlar az çok belli oldu mu?
Tahminen ocak onuna kadar başlar şubat ortalarındada biter gibi duruyor
ocak ortasıda çim girer artık ne zaman biterse tahminen şubat sonu çimin boyunu ölçmeye başlarız
zaten 19 martı kaçırırsan ancak mayıs ayında açabiliriz çünkü tek iç saha maçımız Bursayla bu arada
onlarlada stad açılış maçı yapmak onere etmek olur. bunu yapmazlar Mayıs başı kayseri maçı oluyor
bir sonrası zaten ondan sonrada ligin bitmasine tek maç kalıyor stadda osmanlı şampiyon olursak osmanlı maçında kupa kaldırırız
öbür türlü 19 mart kaçarsa bu sezon açılmaz.

Çevrimdışı Gorgaze

@Necmi abi prekast altlarından ferforjelerin olduğu bölüme kadar zemine herhangi bir şey yapılacak mı ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Yalçın

zaten öyle diyoz şu an için... varsın yapsınlar.. memnunuz o ayrı.. yarın toplantı yapcaklarmış ya vodafone ceo suyla belki artı para verirler diye bi tez di sadece :D

Daha fazla ucret odemezler. Hersey gelir-gider skalasina bakar. Ceo dahi olsa kafasina gore karar veremez. Ancak sirket sahibi "veriyorum" der o baska. Nasil ki bizim Baskan Tofas'tan alinan bir basketci icin istenen 100 bin kusur TL'lik imza ucreti icin Rahmi Koc'a mektup yazip, karsiliginda da "almayin" cevabi alabiliyorsa; daha fazla ucret de ancak boyle bir ortamin olusmasiyla olur.

Ama su olur; yatirimi daha da artirabilirler. Altyapi, kablolama ya da skorboard'da degisiklik gibi.. Sozlesmelerde gosterilebilinecek detaylardir bunlar da..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi murat

beni de davet ettiler .kayda değer bir konu geçerse paylaşırım.

Çevrimdışı TALAT

vodafone daha stad bitirilemeden reklamın belini kırdı diye belki ilave 50m dolar falan daha vermek istemiştir...

daha 10 m dolar aldık sanırım sözleşme öyleydi.. adamlar 100 m dolarlık reklam yaptı.. heryerde vodafone aşaa vodafone yukarı...

basket arena olabilir mi? basket as borsaya kote olmadigi icin borsaya onceden bildirme zorunlulugu da yok?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ozan062

yok kendim harcamam orası kesin... ailem duyarsa çöker paraya orası da kesin.. sora vebali benim o da kesin... :D

kulübe vercem stada harcasalar daha bi ömür yüzü gülmez takımın o stadda...

en güzeli banka faizine, ferrari, del boske, nihat falan versinler işte :D

ne stadı yahu biz veriyoruz işte onun parasını sen bonservis niyetine hibe et:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı canergiray77

Milli Piyango 55 milyon sana çıktı, stada yapacağın ilk iş ? size çıksa stada ek ne yapardınız?   :icool:
yalova'da yaşıyorum ilk iş süzer plazadan yer alırım mabedi orada hergün görmek şahane olur loca alırdım yanına da bir ayran sigara içmiyorum ama keyf sigarasını yakar. Sn başkanla görüşüp sapa sağlam kaleci alalım parası benden derdim ( efe kardeş bana kızacak ama içimdekini söyleyim dedim yapacak birşey yok ) :D @Gorgaze
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ozan062

yalova'da yaşıyorum ilk iş süzer plazadan yer alırım mabedi orada hergün görmek şahane olur loca alırdım yanına da bir ayran sigara içmiyorum ama keyf sigarasını yakar. Sn başkanla görüşüp sapa sağlam kaleci alalım parası benden derdim ( efe kardeş bana kızacak ama içimdekini söyleyim dedim yapacak birşey yok ) :D @Gorgaze

ceyrek biletle zor acıkcası süzer 7milyon dolardan baslıyor cnk:)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Cati kolonlarina ve kirislerine kaplama yapmazlarsa yazik. Gercekten hic yakismiyor stadin mimarisine, kufeki taslarina.

Bu kolonlari kaplamak gercekten de zor degil. Hepsi ayni olcude. Hazir kaliplar disarda yapilip, giydirilir (bende buna benzer bir i$le ugrasiyorum). Gerektiginde cikartilabilecek sekilde iki parcadan olusan kaliplar yapilabilir.

Gece havada duruyormus gibi gozukecek demeyin lutfen. Gece zaten hicbirsey gozukmuyor. Stad gunduz goze gelecek. Geceleri ahiri isiklandirsan o bile havali durur.

Eger kirisler cati bittikten sonra da gorunecekse onlarida kufeki ile kaplasalar sahane olurdu.

[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 01:01:02 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı canergiray77

ceyrek biletle zor acıkcası süzer 7milyon dolardan baslıyor cnk:)
daha çıkmadan hayallerimi bitirdin  :akuma: :akuma: :s20: :s20:  :duman: @ozan062
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ozan062

daha çıkmadan hayallerimi bitirdin  :akuma: :akuma: :s20: :s20:  :duman: @ozan062

sen beni hiç tanımıyorsun:D benim işim gücüm insanların hayellerini karartmaktır:) onları sömürmek benim işim  :evillol:
 :bandit:
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 00:58:16 ozan062 ]

Çevrimdışı anilsevim

Necmi abi bir sorum olacak
Kombinelerimiz stad açılışı itibariyle 1 yıl geçerli.
Diyelimki mart nisan gibi açıldı
Seneye bizden son 3-5 maçın parasını mı isterler ya da nasıl bir uygulama olur sizce.
Varmı bilginiz
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Mustij1903

Cümleten Hayırlı Geceler Yatmadan hem selam vereyim hemde aklıma akıldı....
Acep biz Wodafone dan şu ana kadar net olarak ne kadar aldık ve kullandık....
yani diyorum ki eğer Wodafoneden hala alacağımız çok ise bu süper bir şeydeğil mi ya huuuuu..  :sevinc
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Tahminen ocak onuna kadar başlar şubat ortalarındada biter gibi duruyor
ocak ortasıda çim girer artık ne zaman biterse tahminen şubat sonu çimin boyunu ölçmeye başlarız
zaten 19 martı kaçırırsan ancak mayıs ayında açabiliriz çünkü tek iç saha maçımız Bursayla bu arada
onlarlada stad açılış maçı yapmak onere etmek olur. bunu yapmazlar Mayıs başı kayseri maçı oluyor
bir sonrası zaten ondan sonrada ligin bitmasine tek maç kalıyor stadda osmanlı şampiyon olursak osmanlı maçında kupa kaldırırız
öbür türlü 19 mart kaçarsa bu sezon açılmaz.

Peki sence kaçar mı abi?