Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SoRe

pardon sonradan farkettim ...burdan bitane uygun bulup şoklayayım ozaman:-) :)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı Koa_lAA

Bunu akıl hastanesine yattıktan sonramı yoksa yatmadan öncemi yaparsın :D

yok kendim harcamam orası kesin... ailem duyarsa çöker paraya orası da kesin.. sora vebali benim o da kesin... :D

kulübe vercem stada harcasalar daha bi ömür yüzü gülmez takımın o stadda...

en güzeli banka faizine, ferrari, del boske, nihat falan versinler işte :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ocak sonuna kadar membran biterse Subatin 5'i 6'si gibi drenaj isleri baslar.En gec Nisan sonu stadimizda oluruz tahminim.(Insallah oyle olur)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı dlcs

Çatıya sereceğimiz örtü nasıl temizlenecek?

Stad zaten çukurda her an göz önünde olacak orası

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Evet soylediklerim yavaş yavaş cikiyor

2015 senesinde kismetse çatının celik aksami sonuna geliriz hatta bitirmis bile olabiliriz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çatıya sereceğimiz örtü nasıl temizlenecek?

Stad zaten çukurda her an göz önünde olacak orası
Kir tutmama ozelligi var denmisti en son :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ensdndr

1 hafta içinde membrane dışında çatıda montaj işi kalmaz belki kedi yolları bitmemiş olabilir, onun dışında zemine ne zaman girilir şu anda çok belli olduğunu sanmıyorum. Hemen ocak 2. Haftası geçemeyebilirler şubat başını bulabilir,zira membrane dışarıdan çalışan vinç ile mi olacak yoksa içeriden vinçle mi henüz net bilgi yok.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı selçukaras

Çevrimdışı Sezer94

Koltuklara memranla ayni anda mi baslayacaklarmis :iblush:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı cadavra

2  cok uzun oluklu semer kedi yollari biticek vinclerin toplanmasi bu sekilde soleyince membran ve cimin baslamasi 1 ay gibime gelio

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

https://eksisozluk.com/24-aralik-2015-fikret-orman-basin-aciklamasi--4996954

Arkadaslar bu konusuldu mu ben kacirdim mi. Bilginiz haberiniz varmi

vodafone daha stad bitirilemeden reklamın belini kırdı diye belki ilave 50m dolar falan daha vermek istemiştir...

daha 10 m dolar aldık sanırım sözleşme öyleydi.. adamlar 100 m dolarlık reklam yaptı.. heryerde vodafone aşaa vodafone yukarı...

Çevrimdışı binnur32

İskeleler orda kaldıkça ben burda strese giriyorum . Bitirselerde çevre dzenlemesini adam gibi yapsalar . Yoksa düzenleme yapacam ordaki ustalara :steamed:
sanırsam küfekiciler iç mekan duvar kaplamalarını yapıyorlar ve suan oralara yogunlaştılar gibi geliyor aralarına derz falan yapıyorlardı gecen fotolarda gördüm

Çevrimdışı binnur32

bugün çim ekibi fikret başkanla stadı gezmiş öyle diyorlar membranlar yılbaşı sonu gelmeye başlayacakmış öyle diyorlar dogruysa yılbaşına kadar çatı iskeleti bitirilir

Çevrimdışı betoo38

dümdüz küfeki yerine söyle olsa tam bir colloseum havasi olurdu sanki  :D

Çevrimdışı tangaz

tribünler dolunca siyah olmasınında bir önemi kalmıyor ama :D
Beşiktaş taraftarı siyah forma tercih eder beyaz forma çok ender olur.
çürüttüm teorini :evillol:  @tangaz

@Necmi abi, düz beyaz bir formamız wardı pascal zamanı puma markaydı inci parlaklığında beyaz forma bence tam bir efsaneydi. tüm tribünlerin öyle olduğunu düşünsene, mis miss...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sedat_BJK

10 gun sonra semerdi kedi yoluydu birsey kalmaz. Cati kalktiktan sonraki surec gayet hizli ilerledi bence.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı num1903

Beşiktaşlı Kardeşlerim birisi bu stadın ne zaman bitteceğini söylesin özledik be :)

Çevrimdışı martin40

Beşiktaşlı Kardeşlerim birisi bu stadın ne zaman bitteceğini söylesin özledik be :)

Hersey yolundayken böyle tartismali konulara girmek dogru olmaz diye düsünüyorum.

Bence en güzel açilis 4lü turnuva ile olur, sezon bitmeden biterse bile. Yada final maçi ama bunu denk getirmek zor olur.

Çevrimdışı Koa_lAA

vodafone bi güzellik yapsada sezon sonuna kadar a takımın bütün aylık maaşlarını biz ödicez dese ne güzel olur...

topcuların kafası rahat olur, biz rahat oluruz...

mail falanmı atsak yapın bi güzellik abiler diye :P

Çevrimdışı campeon2015

vodafone bi güzellik yapsada sezon sonuna kadar a takımın bütün aylık maaşlarını biz ödicez dese ne güzel olur...

topcuların kafası rahat olur, biz rahat oluruz...

mail falanmı atsak yapın bi güzellik abiler diye :P

Sözleşmede yazan parayı peşin versin yeter.

Çevrimiçi Necmi

Koltuklara memranla ayni anda mi baslayacaklarmis :iblush:
koltuklara başlandı ya daha nasıl başlayacaklar :)
orda koltuk görmeden için rahat etmeyecek galiba orda taktıkları raylar koltukların parçası
orda çalışanlar MIR  in ekibi nerdeyse 20 gündür çalışıyorlar koltuklarda @Sezer94

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim bittiğinde açılır :)
tadını çıkart tarihe şahitlik ediyorsun

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, düz beyaz bir formamız wardı pascal zamanı puma markaydı inci parlaklığında beyaz forma bence tam bir efsaneydi. tüm tribünlerin öyle olduğunu düşünsene, mis miss...
ben hayatım boyunca beyaz ve çubuklu forma almadımdı bu sene çubuklu aldım :)
şu ana kadar beyaz forma pek ilgimi çekmediydi bu seneki beyaz fena değil ama siyah formalar her zaman efsane oluyor bu sene hariç :bandit:

Çevrimiçi Necmi

dümdüz küfeki yerine söyle olsa tam bir colloseum havasi olurdu sanki  :D

bunu yapmaya Beşiktaşın parası yetmez :D Birde stad için uygun değil sürekli kolon dönüyorsun
ve üstlerde kirişler var hemde taş örgüyle şu andaki havayı yakalayamazsın. birde ankrajla olmaz
yapıştırma yapmak zorundasın herhalde 4-5 sene sürerdi