Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873535 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

siyah ağırlıklı giyersek boş mu gorunecek?

hayır, bence o siyahın boğucu etkisi sürüp gidecek. her türlü kazanan biz olucaz   :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erhan

58 saydım ben
O bölgedeki çapraz bağlantıları yapıyor olabilir içerden foto görmek lazım

Aynen çapraz mevzu galiba.Bi göremedik onları da halat mı başka malzeme mi

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı boateng

beyaz olmaz siyah hem dolu gösterir hem küçük diyosunuz daha iyi bence önemli olan göstermesi değil rakip daha çok etkilenir

Çevrimdışı doctore

oluklarda bitti, bakalım yarın kaç semer takılacak? tahmini olan? :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı FARUK

Bu fotoda numaralı ve kapalı orta kısımda çapraz bağlantı için montaj bölgeleri görülüyor yarın benzer foto görmek lazım

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar selam...
Yeni açık arkasındaki girişte, yığılı paketlerin ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

Koltuklar :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ZEKI

ben full beyaz istiyorum @Efe , örnek koltukların hepsi beyaz kondu tribüne bir anda siyahlar kayboldular  :busted_cop:
@ahmetx olmamasi icin bir neden yok ki

Çevrimdışı Efe

iyice yaklastirip saydim 60 tane takilmis semer gayet iyi bir sayi su 4 gunde 120 yi gectikleri an isi bitirdiler demektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu fotoda numaralı ve kapalı orta kısımda çapraz bağlantı için montaj bölgeleri görülüyor yarın benzer foto görmek lazım
galiba onlari takiyorlar faruk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Sen bu fotoya bakma biraz @Emre.Guler in manüplasyonu var beyazı kötü yapmış  :D
Bencede resmi trollemiş :evillol:

Çevrimdışı boateng

beyaz olmaz siyah yakışır.Üstelik koltuklar gelmiş biz neyin tartışması içindeyiz  :icool:

Çevrimdışı Gorgaze

Milli Piyango 55 milyon sana çıktı, stada yapacağın ilk iş ? size çıksa stada ek ne yapardınız?   :icool:
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı mutixls

sanırım uzun olukluların orta dikmelerinin bağlantılarını yapıyor, eski resimlerde şöyle bir aparat vardı halatı açıp araya demir soktukları. paletli iki ucu birleştirip bırakmış bence. daha önce numaralıda da aynı şeyi yaptılar sanırım
semerler 60 olmuş galiba dakika skor

40-40 uzun oluklu

40-40 kısa oluklu

0-2 çok uzun oluklu

60-168 semer

bu arada o diğer vinç bişeyler yapıyor halatlara :D
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 17:40:03 mutixls ]

Çevrimdışı FARUK

galiba onlari takiyorlar faruk
Bencede öyle
Yoksa Numaralıdan daha fazla semer görmemiz lazımdı bugün onla uğraşılmış sanırım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Hacı çapraz ile ilgili bişey değilmiş.Galiba ordaki dikey boruyu takmak için araya başka kriko gibi açılan bi malzeme koydular öyle taktılar.Ya da ordaki dikey de bi sıkıntı var.Diğer sitede gördüm bak istersen

Çevrimdışı sallapati

uzunlar bittiğine göre günde 20 semer takılır artık diyebilir miyiz?..

bu hesapla 6 günde çatı biter membran ve kedi hariç

Çevrimdışı Efe

Bencede öyle
Yoksa Numaralıdan daha fazla semer görmemiz lazımdı bugün onla uğraşılmış sanırım
olsun iyi gidiyorlar ay sonuna bitirecekler insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

semerler 60 olmuş galiba dakika skor

40-40 uzun oluklu

40-40 kısa oluklu

0-2 çok uzun oluklu

60-168 semer

bu arada o diğer vinç bişeyler yapıyor halatlara :D
59 @Efe   biri daha takılmamış öylece asmışlar çatallara

Çevrimdışı ZEKI

bende 57 saydim eski acikta bazi yerler 3 gozukuyor

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

4 Ocakda iz inşaat pılıyı pırtıyı toplayıp gideceğe benziyor . :bandit:
gitmez içerdede işleri var sadece çatıyı yapmıyorlar @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

gitmez içerdede işleri var sadece çatıyı yapmıyorlar @ahmetx
doğru onu unutmuştum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum