Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873468 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

57 saydım semerleri. +2 ya da +3 olabilir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

semerler 60 olmuş galiba dakika skor

40-40 uzun oluklu

40-40 kısa oluklu

0-2 çok uzun oluklu

60-168 semer

bu arada o diğer vinç bişeyler yapıyor halatlara :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı huseyin3018

taş işi zor öyle kolay değil şubata kadar bitirirler dış kısımı onlarlık bi iş yok çim bitene kadar taşmaş kalmaz yeniiiiiiiinöööönüü :lol:

İskeleler orda kaldıkça ben burda strese giriyorum . Bitirselerde çevre dzenlemesini adam gibi yapsalar . Yoksa düzenleme yapacam ordaki ustalara :steamed:

Çevrimdışı ahmetx

4 Ocakda iz inşaat pılıyı pırtıyı toplayıp gideceğe benziyor . :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Aykut60

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

semerler 60 olmuş galiba dakika skor

40-40 uzun oluklu

40-40 kısa oluklu

0-2 çok uzun oluklu

60-168 semer

bu arada o diğer vinç bişeyler yapıyor halatlara :D
58 saydım ben
O bölgedeki çapraz bağlantıları yapıyor olabilir içerden foto görmek lazım

Çevrimdışı huseyin3018

Asaleti Yeter . Çatısına kurban olduğum...  :claps:

Çevrimdışı Efe

58 saydım ben
O bölgedeki çapraz bağlantıları yapıyor olabilir içerden foto görmek lazım
en arkalarda sotede 2 tane daha var :lol: numaralida
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjkfatih63

saha içindeki malzemeler bitme aşamasında. temizleniyor :) :halay:

Çevrimiçi Necmi

Siyah adami bogar hemde asalettir Siyah ve şık durur

Mac esnasini gectim rakip ısınırken bile tribunler adamin üzerine uzerine gelirdi Simsiyah olsaydi

Gerçi Beyaz olsada ustune ustune gelecek orasi ayri :bandit:
Siyah stadı küçük gösterir. Aynı zamanda kısa gösterir.
siyah en kötü tercih olur.

Çevrimdışı boateng

tek renk olursa siyah daha güzel, beyaz pek yakışmamış

Çevrimdışı tangaz

4 Ocakda iz inşaat pılıyı pırtıyı toplayıp gideceğe benziyor . :bandit:

başkan birkaç gün önce ocağın ilk haftası gibi zemine başlayacağız demişti zaten, bence de 4 ocak :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ask1903

Arkadaşlar selam...
Yeni açık arkasındaki girişte, yığılı paketlerin ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı tangaz

Siyah stadı küçük gösterir. Aynı zamanda kısa gösterir.
siyah en kötü tercih olur.

tribünler dolunca küçük veya kısa görünmesi die bi durum zaten olmayacakki. mat siyah gerçekten çok asil duruyor. birde şöyle düşünmek lazım taraftar beyaz ağırlıklı forma giymiş tribünlerin yarı yarıya dolu olduğu bir maçta tribünler otomatikman siyah/beyaz görünmez mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Samet_

Çatı harika duruyor ya kaplamayalım böyle kalsın  :)

Çevrimdışı dessocu

tribünler dolunca küçük veya kısa görünmesi die bi durum zaten olmayacakki. mat siyah gerçekten çok asil duruyor. birde şöyle düşünmek lazım taraftar beyaz ağırlıklı forma giymiş tribünlerin yarı yarıya dolu olduğu bir maçta tribünler otomatikman siyah/beyaz görünmez mi?

siyah ağırlıklı giyersek boş mu gorunecek?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı murat_

bide soyle dusun stad bembeyaz taraftarlar siyah veya cubuklu formayi giymis trubunleri yari yariya doldurmus otomatikman siyah beyaz gorunmezmi   :kop: :kop: