Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874053 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

belli mi olur belki şu dizayndaki gibi siyah olur @Efe  :D

ah keske tam istedigim ama olmayacak alt beyaz ust siyah olacak pikselli  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ben full beyaz istiyorum @Efe , örnek koltukların hepsi beyaz kondu tribüne bir anda siyahlar kayboldular  :busted_cop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

kesinlikle katılıyorum. benim çocukluğum gençlik yıllarım izmitte geçti ailem hala izmitte yaşıyor. 87-88 yıllarında inönüye gitmeye başladık mahalleden 4-5 arkadaş sabah 5de kalkar yola koyulurduk. adapazarı haydarpaşa banliyö trenine biner 2,5 saatte giderdik trene binmek için evden istasyona yarım saat yürürdük. haydarpaşada iner vapurla karaköye geçer ve yürüyerek stada intikal ederdik. saatlerce bilet kuyruğunda bekler düzenli sıra olamadığımız için polisten epeyce jop yerdik nihayet stada girdiğimizde maç gece maçıysa yaklaşık 4 saat beklerdik maçı, gece maçı saat 22:00'da staddan çıktığımızda ise izmite dönmek problemdi. tren olmazdı haremden otobüs olmazdı o saatte. topkapıya giderdik doğu otobüslerine binerdik izmitte otoyolda iner tel örgüleri aşar tarlalardan patikalardan yürüyerek eve döndüğümüzde gece bazen 2 bazen 3'ü gösterirdi saat. şimdi insanlar olimpiyata gitmek zor vs dediğinde sadece gülümseyip 12-13 yaşlarında başlayıp 19 yaşına kadar süren o çileli ama bir o kadar keyifli güzel günleri hatırlarım. vapurla karşıya geçerken vapurun arka balkonunda ist.da yaşayan beşiktaşlılarla buluşmak tezahüratlar meşaleler pankart açmalar harikaydı. biraz teknolojinin ilerlemesi hayatı kolaylaştıran unsurların çoğalması bizi fazlası ile rahata alıştırdı sanırım...

Aynen öyle abi :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Beyazı tam ayarlayamadım ama az çok fikir veriyor. Bencede siyah daha iyi sanki. Ama numune koltuklar hep beyazdı

Komple beyaz olunca biraz çiğ kalıyor sanki

Çevrimdışı Efe

Pek birşey ifade etmiyor ama
Güncel
neden etmesin hala semer takiyorlar cok cok iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Beyazı tam ayarlayamadım ama az çok fikir veriyor. Bencede siyah daha iyi sanki. Ama numune koltuklar hep beyazdı

siyah mukemmel duruyor kim nederse desin komple siyah olmali  @Fikret başkan :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Yanlız şöyle  bişey var.Başkanın bir demecinde  ki stad  içinden  vermişti,şöyle  bembeyaz koltuklar  döşeli bir  stadımız olsa  inci  gibi.Boğaza da  ne kadar  yakışır.Demişti  çok iyi hatırlıyorum o inci  gibi  bembeyaz  lafını.  :D

Bunu çatı için de demişti. başkan inciyi seviyor anlaşılan :)

Çevrimdışı Efe

ben full beyaz istiyorum @Efe , örnek koltukların hepsi beyaz kondu tribüne bir anda siyahlar kayboldular  :busted_cop:
bir anda beyazlarda kaybolup siyaha donmesin :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Her zaman hayalim Yeni Acik kale arkasinda kollarini iki yana acmis rahmetli Optik Mehmet'in koltuklara islenmis figuru.. Kapali Tribunde ustte Kartal figuru ile BJK klup amblemi, altinda da "Be wild" yazisi.. Numarali tribunde Ruhumuz yeter yazisi uzerinde de Suleyman Seba figuru.. Eski Acik'ta ise "Since 1903" yazisi..

E tabi hayaller.. Maalesef hayat ile hayal arasindaki fark TL'den ibaret.. Kahrolsun kapitalist sistemin cocugu olan endustriyel piyasa..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

beyazı güzel ayarlasan , yeşil çim beyaz çatıyla inci gibi olur stadyum.

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 16:42:53 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

problem değil tek renk olsun da siyah da bizim beyaz da bizim @Efe

Çevrimdışı ilhan mansız

Her zaman hayalim Yeni Acik kale arkasinda kollarini iki yana acmis rahmetli Optik Mehmet'in koltuklara islenmis figuru.. Kapali Tribunde ustte Kartal figuru ile BJK klup amblemi, altinda da "Be wild" yazisi.. Numarali tribunde Ruhumuz yeter yazisi uzerinde de Suleyman Seba figuru.. Eski Acik'ta ise "Since 1903" yazisi..

E tabi hayaller.. Maalesef hayat ile hayal arasindaki fark TL'den ibaret.. Kahrolsun kapitalist sistemin cocugu olan endustriyel piyasa..
bu yazı işine girersek benim favorim the team of victory. Bu pankartı gördüğüm de diyorum ki tamam bizi taraftar burada. O pankart bence bir klasik artık. Herhalde tribünlerde rahat 20 yılı vardır

Çevrimdışı ahmetx

problem değil tek renk olsun da siyah da bizim beyaz da bizim @Efe

Çevrimdışı Deadam

işte kimlerle uğraşıyoruz yahu bunu kaçırmışım @Deadam , Beyefendi Ankara nın göbeğinde tarihi roma yolu üzerine kimseyi dinlemeyip tam bir ucube olan Ulus şehir çarşısını dikmişdi.

@ahmetx
 İş yerim bu çarşının dibi olayı aydınlatayım

Roma yolu tam çarşının yapılacağı yerde bitmiş yani romalılar demişlerki yarın birgün buraya biri AVM falan diker yolu çok uzatmayalım diye o nedenle o avm altından tarih eser falan hiç çıkmadı  tamamen romalıların uyanıklığı.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx
 İş yerim bu çarşının dibi olayı aydınlatayım

Roma yolu tam çarşının yapılacağı yerde bitmiş yani romalılar demişlerki yarın birgün buraya biri AVM falan diker yolu çok uzatmayalım diye o nedenle o avm altından tarih eser falan hiç çıkmadı  tamamen romalıların uyanıklığı.

Ah bu Romalılar yok mu çok uyanıklar  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Siyah candir , Asalettir , Şıklıktır..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

beyazı güzel ayarlasan , yeşil çim beyaz çatıyla inci gibi olur stadyum.

siyah süper görünüyor. siyah candır  :)
yeşil çim beyaz koltuklar bana bursayı çağrıştırıyor. sevmedim :olmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı attila_metu

siyah süper görünüyor. siyah candır  :)
yeşil çim beyaz koltuklar bana bursayı çağrıştırıyor. sevmedim :olmaz

Siyah ama böyle mat siyah, parlak siyah değil..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK