Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871829 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Süleyman Seba düzgün karakteri ve beyefendiliği olmasa efsane olmayacağı gibi sportif ve mali başarıları da olmasa bence yine efsane olamazdı onun dönemi Beşiktaş altın çağını yaşamıştır . Fikret Ormana gelince iyidir,hoştur ama daha kırk fırın ekmek yemesi lazım Süleyman abi olabilmesi için .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi @bjk_mabet in kulağını bi çeksen unuttu iyice buraları.Sorar mısın @bjk_mabet e bu gunlerde genel bir bilgilendirme,değerlendirme yapamaz mı içteki işlerin fotoğrafları eşliğinde?
adam evliliğin tadını çıkarıyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yalçın

Anladigim kadariyla cati celik eklemelerinin sonuna geliyoruz. O zaman catiya serilecek malzeme hazir demektir. Su isi bi kurcalasak..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

şampiyonlukla kıyaslamadım orada, fikret orman'ın başarılı olması için kupa alması gerektiğini söyledim ki sadece futbolla da olmuyor her branşta başarı sağlaması gerekiyor.
bana göre başarı da sadece stat yapmakla olmaz,
Seba ile kıyaslanması için ise sadece başarı yetmiyor ne yazık ki, Seba'nın S harfine yaklaşamaz şu an fikret orman, hem başarı yönünden hem de beşiktaş'a kattığı değer yönünden, daha fulya davasını savunamıyor kendisi nasıl Seba ile kıyaslanıyor hala. Seba için gizli kahraman Koç ise Fikret Orman için gizli kahraman Çebi'dir o zaman veya sözü geçse de keşke Koç'a Fikret Orman'ın da gizli kahramanı olsa, işte büyüklük orada büyük insanlara söz geçirebilmede,   sadece stad yapmayla başarılı olunsaydı şu an devlet dünyanın en başarılı devleti olurdu bir sürü stat yaptı  :busted_cop:
Mevzu uzayacak şimdi ama devletin stat yapmasıyla başarılı olmasında ne alaka var ki ? birisi spor kulübü diğeri devlet ayrıca
necmi abi güzel örnek verdi Rahmetli Seba ilk 5 yılında 1 kez şampiyon olmuş sonrasında bu taraftar bağırmadı mı ahmet dursun seba gitsin diye kulüp yaşında başkan istemiyoruz demediler mi ? insan zaten bir şeyi kaybettiğinde kıymetini anlar. @heartbroker

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yandık valla ne kadar konu dışı yapmayı seviyoruz başlığı takip etmek isteyenleri baltalıyoruz güzelcede küfür yiyoruz onlardan  :bandit:
Valla bu sefer sen baslattin @Efe abi :evillol: :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Seba dönemindeki gelirlerle şimdiki gelirler de bir değil. Bu gelirler zembille inmedi. Mevcut kapitalist düzenin yordamıyla ve taraftarın gücüyle. Tüm bunları tek bir kişi yapmış gibi göstermek bu taraftara ayıp etmektir. Tebaa olmaktan vazgeçelim, Seba'nın büyüklüğü kupalar değildir Şeref Bey'den Baba Hakkı'dan gelen o vakur duruştur. Benim itirazım sportif başarılara değil itirazım karakter meselesinedir. Fikret Orman büyük başkan olacak karakteri henüz ortaya koyamamıştır. Eyyorlamam bu kadar dahada bu konu hakkında yazmayacağım, bunu 17-18 yaşında çocuklar yazsa içerlemezdim ama benim yaşımda Seba döneminide görmüş insanlar yazınca canımı acıtıyor o kadar.

Senin fikrin nasıl buysa başkalarınında başka fikirleri vardır. kimse olaylara
senin gibi bakmak zorunda değil öyle değilmi. Seba dönemindeki gelirler bir değil tabiki ama giderlerde bir değil
Sebada 350 M dolar borçla kulübü almadı. o nedenle her dönem kendi içinde değerlenir. Taraftara gelince aynı
taraftar Seba dönemindede vardı. Hatta bu güne göre taraftar gücümüz daha fazlaydı. Madem bunu tek bir kişi yapmış gibi
gösteriyoruz ve yanlışız o zaman seba dönemini neden tek bir kişi yapmış gibi gösteriyorsunuz. Bel altı yapacağım diye
ıkınıp duruyorsunuz konuştuğunuz kelimelerle bile kendinizle çelişiyorsunuz. Peki biliyormusun şu anki taraftar yapısıyla
Seba bir sene bile başkanlık yapamazdı. Elbette bu gün Fikret orman Beşiktaşın en büyük başkanıdır denemez. zaten
bunu şu anda görme imkanıda yok. anacak buna gelecekte tarih karar verecektir. Tarih sizin yerden yere vurmanızı yazmaz
kimsenin yüceltmesinide yazmaz direk Beşiktaşı ve Başkanlık döneminde Beşiktaştaki değişimi ve bunun Beşiktaşın gücünde
yarattığı değişimi irdeleyerek bu dönemin yapılanmasının doğruluğuna mutlak bir şekilde nokta koyar. Şu anda daha işin başı
gidilecek çok yol var gidilebilecekmi yoksa gidilemeyecekmi birlikte göreceğiz. Ama Beşiktaştaki hızlı değişimede kimse gözünü
kapatmasın. Durağanlıktan çıkıp aktif bir kulüp olduk ve bunuda tarihimizin en büyük kriz döneminde yapıyoruz.
sürekli kupa gösteren insanlar Beşiktaşın ne durumda olduğunun farkında bile değil. Hangi şampiyonluk başarısından
bahsediyorsunuz köşedeki bakkaldan aldığımız ekmeğin parasını ödeyemediğimiz için haciz yemiştik. kupa sayacağınıza iki
yılda nerden nereye geldik ona bakın bence. Evet haketmeyen birini yüceltmek yanlış ve kötüdür ama ondan dahada kötü
bir şey varki nankörlüktür.

Çevrimdışı Sezer94

Abi yapmayin gozunuzu seveyim ben okurken sıkılıyorun siz yazarken tartisirken sıkılmıyosunuz stad basliginda insaat ilerlemelerini takip etmek icin giriyorum adam gelmis seba baskan ile fikret ormani kiyasliyor bu forum sadece bu baslik yok gerekli yerde yazip tartisin surekli ayni muhabbet ya gecende sponsor tartismasi yuzunden stad muhabbetleri aradan kaciyordu artik benide patlattiniz
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yalçın

Sayin Moderatorum, benim "Seba" entrimi niye sildin? Ayip oluyor  :alala:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı serdart

konu dışı mevzular asıl olaydaki içerik akışını bozuyor. herkes altta kalmayayım ben de bi cevaplayayım derse gerçekten son durumu merak edenler yazılar arasında kaybolup gidiyor.

konuyu şöyle noktayalım: başkanı övmek ve yermek için yeterli vakit ve veri yok elimizde. önce stadımız bir bitsin. daha yapılacak çok şey var.

yarından sonra sadece kaç kemer kaldı diye sayacağız. koltuk rayları da baya ilerlemiş. kapalı üst bitmiş zaten.

Çevrimdışı Efe

Valla bu sefer sen baslattin @Efe abi :evillol: :evillol: :evillol:
ben ne baslatacagim fikret ormanla ilgili bisey soyledigimiz an ortalik karisiyor ne yapti bu adam bu kadar anlamadim herkesin fikri gorusu kendine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Abi yapmayin gozunuzu seveyim ben okurken sıkılıyorun siz yazarken tartisirken sıkılmıyosunuz stad basliginda insaat ilerlemelerini takip etmek icin giriyorum adam gelmis seba baskan ile fikret ormani kiyasliyor bu forum sadece bu baslik yok gerekli yerde yazip tartisin surekli ayni muhabbet ya gecende sponsor tartismasi yuzunden stad muhabbetleri aradan kaciyordu artik benide patlattiniz
aynen oyle sizede ayip oluyor yazmayin konu disa artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

En merak ettim bölge soyunma odası
Başladı mı, bitti mi merak ediyorum
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı aesenkaya

yav kafalar karıştı şimdi şu semer mevzusuna görünen gibi yapılırsa bu işaretlediğim bölüm 10 metre var mıdır ? şeffaf halkanın 10 metre olacağını duymuştum

@SDemirsoy kardeşim 1. halkanın tamamen şeffah 1. halka bitimi 2. halka başlangıcından mebran olacağını düşünüyorum

Çevrimdışı ahmetx

1. halkanın tamamı ve 2. halkanın yarısına kadar yarı şeffaf (buzlu cam gibi) membran , 2.halkadan itibaren beyaz membran olacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı Seckinn79

Öncelikle merhaba, iyi kandiller. Çok uzun zamandır takip ediyorum, üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Herkesin emeklerine sağlık.

en uzun oluklu ile alakalı fikrim, bence o iki parçayı aşağıda birleştirip sonra takacaklar yerine. O parçayı bu gün kontrol amaçlı takmış çıkarmış olabilirler.

Çimlerde kramponları yakın zamanda görme dileklerimle iyi akşamlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Öncelikle merhaba, iyi kandiller. Çok uzun zamandır takip ediyorum, üye olup yazmak bugüne kısmetmiş. Herkesin emeklerine sağlık.

en uzun oluklu ile alakalı fikrim, bence o iki parçayı aşağıda birleştirip sonra takacaklar yerine. O parçayı bu gün kontrol amaçlı takmış çıkarmış olabilirler.

:hosgeldin

Senin fikrin nasıl buysa başkalarınında başka fikirleri vardır. kimse olaylara
senin gibi bakmak zorunda değil öyle değilmi. Seba dönemindeki gelirler bir değil tabiki ama giderlerde bir değil
Sebada 350 M dolar borçla kulübü almadı. o nedenle her dönem kendi içinde değerlenir. Taraftara gelince aynı
taraftar Seba dönemindede vardı. Hatta bu güne göre taraftar gücümüz daha fazlaydı. Madem bunu tek bir kişi yapmış gibi
gösteriyoruz ve yanlışız o zaman seba dönemini neden tek bir kişi yapmış gibi gösteriyorsunuz. Bel altı yapacağım diye
ıkınıp duruyorsunuz konuştuğunuz kelimelerle bile kendinizle çelişiyorsunuz. Peki biliyormusun şu anki taraftar yapısıyla
Seba bir sene bile başkanlık yapamazdı. Elbette bu gün Fikret orman Beşiktaşın en büyük başkanıdır denemez. zaten
bunu şu anda görme imkanıda yok. anacak buna gelecekte tarih karar verecektir. Tarih sizin yerden yere vurmanızı yazmaz
kimsenin yüceltmesinide yazmaz direk Beşiktaşı ve Başkanlık döneminde Beşiktaştaki değişimi ve bunun Beşiktaşın gücünde
yarattığı değişimi irdeleyerek bu dönemin yapılanmasının doğruluğuna mutlak bir şekilde nokta koyar. Şu anda daha işin başı
gidilecek çok yol var gidilebilecekmi yoksa gidilemeyecekmi birlikte göreceğiz. Ama Beşiktaştaki hızlı değişimede kimse gözünü
kapatmasın. Durağanlıktan çıkıp aktif bir kulüp olduk ve bunuda tarihimizin en büyük kriz döneminde yapıyoruz.
sürekli kupa gösteren insanlar Beşiktaşın ne durumda olduğunun farkında bile değil. Hangi şampiyonluk başarısından
bahsediyorsunuz köşedeki bakkaldan aldığımız ekmeğin parasını ödeyemediğimiz için haciz yemiştik. kupa sayacağınıza iki
yılda nerden nereye geldik ona bakın bence. Evet haketmeyen birini yüceltmek yanlış ve kötüdür ama ondan dahada kötü
bir şey varki nankörlüktür.

ilk başta konu dışı diyenler arada böyle gaz muhabbetlerin olması foruma üye ve daha çok tıklanılırlık sağlar, kötü bir şey değil konu dışılar bazen abartılmadığı sürece.
gelelim konu dışı olayına benim fikrim tabi ki doğruluğunun kanıtlanması diye bir şey yok ki ben dikte etmiyorum benim dediklerim kesin doğrudur diye, yarın öbür gün de biri çıkar yıldırım demirören bjk tarihinin en iyi başkanıydı der o zaman ona da aynı cümleleri kullanırım ama anladığım kadarıyla @Necmi üstat bu konuda karışılmaması gerektiğini savunuyor. karışmayalım bir şey söylemeyelim aynı mantık, doğrusuyla yanlışıyla bir şeyleri mantıklı bir şekilde idrak etmesi gerekiyor insanların, fikret orman bana göre ne başarısızdır ne başarılıdır, sadece zamanla göreceğimiz bir süreçtir bu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben ne baslatacagim fikret ormanla ilgili bisey soyledigimiz an ortalik karisiyor ne yapti bu adam bu kadar anlamadim herkesin fikri gorusu kendine
Cok büyük kötülükler yapti :bandit:
Mesela Stad yapti , Tesisleri yeniledi , Basket salonu projesini hazırladı , Potansiyelli genc oyunculari kadroya dahil edip geleceğin takimini kurdu , Maas skalasini en alt seviyeye indirdi , 268 kusur milyonluk Sponsorluk anlaşmalarına imza atti daha ne kadar kötülük yapabilir Bu kulübe :alala:
Derhal Istifa etmeli :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı M.Çakır

:hosgeldin
Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı betoo38

Maas skalasini en alt seviyeye indirdi
Tarihimizin en yüksek maas bütcesini harcadik bu sezon  :lol:

Ay sonuna kadar vincler cikar mi?

Çevrimdışı ozan062

Cok büyük kötülükler yapti :bandit:
Mesela Stad yapti , Tesisleri yeniledi , Basket salonu projesini hazırladı , Potansiyelli genc oyunculari kadroya dahil edip geleceğin takimini kurdu , Maas skalasini en alt seviyeye indirdi , 268 kusur milyonluk Sponsorluk anlaşmalarına imza atti daha ne kadar kötülük yapabilir Bu kulübe :alala:
Derhal Istifa etmeli :bandit:

neler yapmadıki dimi say say bitmez roman olur romannn
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

ilk başta konu dışı diyenler arada böyle gaz muhabbetlerin olması foruma üye ve daha çok tıklanılırlık sağlar, kötü bir şey değil konu dışılar bazen abartılmadığı sürece.
gelelim konu dışı olayına benim fikrim tabi ki doğruluğunun kanıtlanması diye bir şey yok ki ben dikte etmiyorum benim dediklerim kesin doğrudur diye, yarın öbür gün de biri çıkar yıldırım demirören bjk tarihinin en iyi başkanıydı der o zaman ona da aynı cümleleri kullanırım ama anladığım kadarıyla @Necmi üstat bu konuda karışılmaması gerektiğini savunuyor. karışmayalım bir şey söylemeyelim aynı mantık, doğrusuyla yanlışıyla bir şeyleri mantıklı bir şekilde idrak etmesi gerekiyor insanların, fikret orman bana göre ne başarısızdır ne başarılıdır, sadece zamanla göreceğimiz bir süreçtir bu.
karışılmasın demiyorumki senin söylediğini söylüyorum başarıyıda tartışmıyorum
büyüklük olayını konuşuyorum anlamsız bir tartışma sürer gider büyüklük zamanla olacak ve çok sonra görünecek bir şey.
bizim şu anda bu doğru bu yanlış dediğimiz şeye tarih böyle bakmayacak Benim sürekli söylediğim şey bu
bir kulübün başarısı elbette aldığı şampiyonluklarla ölçülür. Amaç bu değilmi zaten attığın her adımı bunun için atıyorsun
ama işin içine büyüklük girdiğinde bunun ölçüm değeri şampiyonluk değildir. Bazı arkadaşlar büyüklüğü şampiyonlukla
eş tutuyorlar bu sözüm onlara yani antalya on sene üst üste şampiyon olursa başarılı bir takım olur ama genede büyük
takım olmaz. Fikret Orman stad yaptığı için büyük başkan olmaz yada 3 sene üst üste şampiyon olduğu içinde büyük başkan olmaz
sadece başarılı bir başkan olur büyük olması için Beşiktaş tarihinde izler bırakması gerekir. bunun içinde beklemek gerekiyor.
Şimdiden görme imkanımız yok. 5 şampiyonluk bir sürü kupa aldı Seba büyük başkandır demekte Sebaya büyük ayıptır.
Onun büyüklüğü aldığı kupalardan gelmiyor böyle dediğinde Sebayı Ünal aysalla aynı kefeye koymuş olursunuz.
Yanlış bakış açısı bu @heartbroker yoksa 16 yıl bu kulübe Başkanlık yapmış herkesimin saygısını almış Beşiktaşın tarihine geçmiş
hemde altın harflerle geçmiş bir başkanla daha yolun başında olan bir başkanı mukayese etmek birde ikiside Beşiktaşın başkanıyken
oturup bunu terazide tartmaya çalışmak bana mantıklı gelmiyor başka bir kulübün başkanıyla mukayese etmiyoruzki Biz Beşiktaşız
ve konuştuğumuz kişiler Beşiktaş başkanları neyin sidik yarışı bu bir değerini başka bir değerini döverekmi yücelteceksin bunun konuşulacak ne tarafı var
yakışmaz bize bu tarz bir tartışma

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Bursa'nın yaşadığı soyunma odası skandalını ( bana göre skandal ) yaşar mıyız? Boruların patlayıp, tavanın patlaması olayını?

Bu neden kaynaklandı?

Kedi Yolları, çalışanlar için yürüyüş yolları aslında. Bunu gösterebilir misiniz fotoğrafta :) ?