Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869981 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Efe bizim catinin dış kismi hafif disari dogru tasacakmi yoksa yoksa sifira sifir mi olacak ,sifir olursa yagmurun yagis sekline gore kolon arasindan en ust siralar islanmaz mi ?
dışarı çıkıntı var projede ama ne takılacak bende bilmiyorum açıkçası
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

dışarı çıkıntı var projede ama ne takılacak bende bilmiyorum açıkçası

Sagol

Çevrimdışı can1903

kediyolları ve semerler kaç gün sürer daha @Efe
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Membranlar dıştan takılacak diye biliyorom.Yanlış mı hatırlıyorum? :)

Çevrimdışı Efe

kediyolları ve semerler kaç gün sürer daha @Efe
1 ocakta bitmiş olurlar inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt bu başlık altında başkanla ilgili tek kelime daha eden olursa iyi yada kötü moderasyona alıyorum tüm mesajlar silinecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

geriye dönük 3 sayfa mesaj temizlenmiştir bundan sonra olacak başkanla ve diğer başkanlarla ilgili tek kelimede dahi mesaj silinecektir.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 00:18:55 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

genel sohbet bölümüne başlık açıp ordan devam edebilirsiniz tartışmalarınıza
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

geriye dönük 3 sayfa mesaj temizlenmiştir bundan olacak başkanla ve diğer başkanlarla ilgili tek kelimede dahi mesaj silinecektir.

stadımız çok güzel oluyor demi efe  :D :evillol:

[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 00:13:18 Efe ]

Çevrimdışı Yalçın

Soylemiyim diyorum ama, keske su kale arkasi tribunumuz tek parca olsaymis..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Soylemiyim diyorum ama, keske su kale arkasi tribunumuz tek parca olsaymis..
tek parça olması dikliğin ve baskının kaybolması demek bizim üst katlar inanılmaz dik ve direk sahaya etki ediyor bursa stadı çok yayvan kaldı tek katlarla bütünlük kayboluyor 2 kat daha iyi hatta 3 kat :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

tek parça olması dikliğin ve baskının kaybolması demek bizim üst katlar inanılmaz dik ve direk sahaya etki ediyor bursa stadı çok yayvan kaldı tek katlarla bütünlük kayboluyor 2 kat daha iyi hatta 3 kat :icool:

Olabilir tabiki de, Fenerbahce'nin eski halini bilirmisin az cok? Onlarin kamera karsisinda bir maraton tribunleri vardi. Tek katliydi fakat butunluk iyiydi. Keza, GS'nin de Ali Sam Yen'inde alt kat kapali tribunleri hem dardi hem de ust katin altina cok giriyordu. Gerci bizim alt kattan ust kati gorebiliyorsun. En kisa zamanda kale arkasi alt kattan ust kati ceken bir foto gormek gerekecek  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Dortmundun kale arkasi gibi olacaksa olaydi onlarin ki iyi bak ama yaptik artik.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı campeon2015

Geçen günlerde arena ile ilgili önerilerimi paylaşmıştım başka bir önerim  takım marşı,gol sonrası müzik ve anonsçu konusunda.Güzel bir marş ve gol sonrası müziği kullanmamız lazım,taraftarı ateşleyecek işini iyi yapan bir anonsçu lazım.Bu gibi şeyler bence çok önemli.

Takımın her maç öncesi yıllar boyu kullanılacak güzel bir marşı olması lazım.Örnek vermek gerekirse:

Gol sonrası agresif bir müzik çalmalı

Anonsçu taraftarı ateşlemeli

Son olarak açılış töreninde önemli sanatçılar davet edilip bu tür gösteriler yapılsa güzel güzel olur.

Çevrimdışı Yalçın

Anons, megafon, hoparlor vs. bunlar bizim tribun kulturumuzde ters seyler.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Sezer94

Koltuklarin baslamamasi sebebi ne acaba 1 hafta sonra ay bitecek :iblush:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı tangaz

beyler yanılıyorsam düzeltin geçenlerde başkan ocak ayı ilk haftası gibi zemine başlayacağız ocak sonu locaların mobilyası gelir, şubat ortası gibi içerdeki işler biter demişti. ocakın ilk haftasını da 7-8 ocak kabul etsek yaklaşık 16 17 gün eder ve bu sürede geri kalan çatı çelik işleri (oluklu boru, semer, kedi yolu) son günlerdeki hızlanma sürerse gerçekleşebilir gibi görünüyor. ben iyi düşün iyi olsun tezi neticesinde 10 Ocak zemine başlarız diyorum. kabul edenler ??? :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı toedeyou

Yeni yıla kadar 9 işgünü var bence 9 günde bu iş biter. 31 aralık gecesi Bende stadın çatısının bitişini kutlarım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Raylar ve korkuluklar da koltuk işinin bir parçası 6 Aralık da  başladılar. 3ay (90 gün) gibi bir sürede bitecek.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı İhsan

Sırası gelmediği için başlanmadı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Vay anasını Çatı'ya bak :ishock:

Nasıl bir uzun mesafeden Selfie böyle. Selfie çubuğu mu kallandın yoksa elinde bir paletli mi tutuyorsun :photo: :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mmeteris

Günaydın arena kartalları

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi