Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5872031 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Dış kiriş te membran  için tutunma bölgesi var
İçerde de yapılacak parçayı görmemiz lazım o parçanın kenarına tutunacaktır

hmm anladım o zaman bir sıkıntı gözükmüyor bu değişecek olan semerler hangisi ?

Çevrimdışı beşiktaşk

Bu arada stadin eski açık kapısının oradaki gorevliyel konuştum. 33.hafta osmanli spor maciyla açmayı planliyorlar dedi. Koltuk ust siyah alt beyaz olacakmis. Tribunlerdr sportoto denizbank falan yazmayacakmis kapalida Beşiktaş yazacakmis. Çok konuştum ama can alıcı noktolar bunlar. Bu arada fotoğrafları çektim atamiyorum biri numarasini ozelden atarsa ona atayim pcden yuklesin

Çevrimdışı SDemirsoy

Süleyman seba =Fikret orman

Fikret orman= Süleyman seba
abi ortalık karışır dur :D

Çevrimdışı GIUNTI

Bu arada stadin eski açık kapısının oradaki gorevliyel konuştum. 33.hafta osmanli spor maciyla açmayı planliyorlar dedi. Koltuk ust siyah alt beyaz olacakmis. Tribunlerdr sportoto denizbank falan yazmayacakmis kapalida Beşiktaş yazacakmis. Çok konuştum ama can alıcı noktolar bunlar. Bu arada fotoğrafları çektim atamiyorum biri numarasini ozelden atarsa ona atayim pcden yuklesin

Koltuk konusu baya gizli diye biliyorum. sallamış olmasın kapıdaki görevli?

Çevrimdışı dessocu

Çevrimdışı Habukti

Toplam takılacak semer sayısı 164 müydü ?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 17:03:29 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı celiker1

Arkadaşlar en öndeki semer de membran bitmeyecek o semerden devam edip öne doğru sonlanacak
Aynı en dıştaki semer gibi son semerden sonra alçalarak dıştaki kiriş te düz bir şekilde sonlanacak
Öne doğru alçalarak bağlandığı zaman o kısımdaki yağmur suyunu stadın içine aktarmaz mı?Aktarsada acaba o kadar yağmur suyunun bir zararı olmaz mı diye düşünesim geliyor ama Bursa şelalesi gibi olmasada ufak bir şelale oluşabilir maalesef.Umarım güldüğümüz başımıza gelmez :ebebe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı beşiktaşk

Koltuk konusu baya gizli diye biliyorum. sallamış olmasın kapıdaki görevli?

Vallaha ben onun yalancisiyim. Kombine almadim diye fırça bile yedim alicam dedim :))

Çevrimdışı Yalçın

Biri bana cep numarasini atabilir mi pcden fotoları siteye atabilecek biri whatsapp dan gondereyim

Attim sana ozelden
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Öne doğru alçalarak bağlandığı zaman o kısımdaki yağmur suyunu stadın içine aktarmaz mı?Aktarsada acaba o kadar yağmur suyunun bir zararı olmaz mı diye düşünesim geliyor ama Bursa şelalesi gibi olmasada ufak bir şelale oluşabilir maalesef.Umarım güldüğümüz başımıza gelmez :ebebe:

bizde öyle saçmalıklar olmaz :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Bu 4 kısıma semer takılmayabilir ya da farklı bi semer olucak.

Çapraz boru da yok var bi numara oralarda. :alala:

Orada çapraz olmayacak.

Bu çatı 4 ayrı statik parçadan oluşacak şekilde hesaplandı. Bu dört parçadan oluşan çatı esneye bilmesi için (Yani birbirlerine sabit bağlı olmaması için) köşelerde uzun (oval) çözüldü. bu yüzden oralara çapraz gelemez. Çaprazlarla çatı çok sabit bir ring haline gelir ve esneme ve genleşmede sorun yaratır.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Çatı tamamen dışa eğimli ayrıca membran kenarları oluklara iniyor düz öne meyilli bir yapı düşünmeyin

Çevrimdışı celiker1

Üst trübün korkulukları  daha estetik ve çaprazlama montajla daha seyrek olsaydı keşke ama buna karar kılınmış artık.Hepimiz için hayırlı olsun :bandit:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Birleşme noktası havada kalmış gibi biraz.Herşey takılınca yerine oturma ümidim var

Muhtemelen bu oluklunun uzunluğu tutmadı. BU yüzden oralara hidrolik krikoları yerleştirilerek bir birine çekip bağladılar. Hidrolik krikolara yer açmak için güçlendirme plakaları kestiler . BU yüzden boya yanık gibi. Doğru hatırlıyorsam krikoları eski fotolarda görmüştük. 
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Çatı tamamen dışa eğimli ayrıca membran kenarları oluklara iniyor düz öne meyilli bir yapı düşünmeyin
Çatının en önüne kadar oluk devam ediyor mu?Benim aklımda en öndeki şeffaf kısım olacak yerler bıru olarak mıntaj yapıldı kalmış.Dediğin gibi en öne devam ediyorsa yağmur oluğu bir sorun olmaz :ishock:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı beşiktaşk

Fotolari whatsappdan gönderdim briazdan atar yalçın abi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yükseklik sınırı olmasa 6şar semer takılacaktı
:o_o:
Ozaman iyiki sinir koymuşlar diyebilirmiyiz :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Çatıya bak beeee!! Çatıyı koyalım çatıyı!!!

Efsane!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Uzun oluklu borular Çatının ihtişamını ortaya çıkarmış  :boxin:

Çevrimdışı Mehmet92

Şafak 128,30 Nisan Cumartesi Kayseri maçıyla açılır bu stad.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Sezer94

Koltuklar neden takilmiyor raylar neredeyse baya ilerlemiş ust tribunlerde :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.