Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876566 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

teşekür ederim necmi abi

:o_o: yok sen dediğin için yazmadım sadece cezalık laflar dolanıyor Beşiktaş taraftarını koruma bağlamında
şey etmiştim. Töbe haşa başka kimseyi korumak için değil.

Çevrimdışı Factatum

Şayet yönetim CB ve BB'yi davet etmezse pek uygun olmayacak. Zaman zaman zorluklar çıkarmış olsalar da stadın yıkılması ve yeniden yapılması için bir şekilde yardımcı oldular. Dolayısıyla davet mutlaka yapılacaktır.

Ancak stadı belediye veya Toki yapmadığı için açılış seremonisinde Bursa'daki gibi teslimiyet söz konusu olmayacaktır diye düşünüyorum. Stad açılışındaki konuşmada icraatin içinden tarzı bir siyasi propaganda falan yapılmayacaktır.

Ancak siyasilerin katılmaları durumunda, taraftar kimliği sebebiyle olası protestoyu engellemek için açılışa özel olarak kombine ve bilet yerine davetiye ile giriş yapılabilir. Orada olmayı hakeden ve sabırsızlıkla o günü bekleyen taraftar yerine, otobüslere doldurularak stada insan getirilmesi söz konusu olabilir. Endişem de bu açıkçası.

Buna karşı işin bir de sponsor kısmı var. Açılışta ipin bir ucunu da onlar tutacaktır diye tahmin ediyorum. Vodafone da bir çok özel ismi ve yabancı ismi açılışa davet edecektir. Böyle bir manzaraya izin vereceklerini düşünemiyorum.

Çevrimdışı Erdem Çözer

elimden geldiğince aydınlatmaya çalıştım..

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ernesto

semer tahmini kaçta kaç olmuş duruyor?
ve kedi yolları kaç tane idi?

Çevrimdışı burakkk1903

öyle bir şey olmaz , aynı bursadaki gibi İstanbuldan ve dışardan otobüslerle Beşiktaş sevdalıları getirilir. :lol:
   Sabırsızlıklar bekliyoruz ankara'dan gelicez kısmet olursa hatuna evlenme teklifini stadda yapıcam  :halay: :halay:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

semer tahmini kaçta kaç olmuş duruyor?
ve kedi yolları kaç tane idi?
semerler 30-40 araliginda ama saymak imkansiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

alarm yok necmi abi engelli olduğum için sürekli internetteyim ta dh den wowdan beri sizi takip ediyorum.e abi malum konuyu hiç açtırma
Takip ettiğini biliyorum espiri yapıyorum sadece ama bu tip  konular değilde Beşiktaşla ilgili konulardada
mesajlarını bekliyorum. Bak herkesin dikkatini çekmiş  :D

Çevrimdışı ebabil

uzun oluklu 6 tane kaldıysa birkaç güne membran başlar mı? semerlerin bittiği yerlere koysunlar membranları

Çevrimdışı Efe

Efe abi 6 uzun oluklu ve 2 çok uzun olukulu olmak üzere toplamda 8 oluklu kaldı Hafta sonuna kadar kedi yoluna başlanır
bugun 7 tane uzun oluklu takilmis kaybedilen gunu telafi ettiler yarin bitirirler tahminimce seri takiliyor o bolumler cok uzun oluklular bakalim ne zaman takilacak yarindan sonraa iyice semer takma islemleri hizlanir 10 gunde semer falan kalmaz kedi yollari ne olacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu nedir arkaş ya takımın adı osmanlı spor stan yanına böyle şeyler yapılması gayet normal tekbirden nefret ediyosunuz osmanlı ismini duyunca tüyleriniz ürperiyo siyasiler stat yapıyo açılış yapıyo yaptılarını anlatıyo türkiyenin cumhurbaşkanına nefretinizi kusuyosunuz yok bizim stadımıza gelmesinler bilmem ne siz nekadar uçuyosunuz ya siz kimsiniz beşiktaşın 15-20 milyon taraftarı var hepsi sizin gibimi düşünüyo hepsi sizin gibimi düşünmek zorunda bu nedir ya bukadar konu dışıya yöneticilerde bişey demiyo ayıptır ya yeter ya statdan bahsedilsin artık .
Yavas gel !
Nufusunun tamami Musluman olan bir ulkede Kim neden nefret etsin Tekbir getirilmesinden ?

Stad aciliyor yahu Kurban mi kesiliyor savasa mi gidiliyor stad acilisyla ne alakasi var tekbir getirilmesinin??

Evet ben Dinimizi Siyasete karistiran o malum kisiyi sevmiyorum sevmej zorunda da degilim..

Tekbir ile C.b nin ne alakasi var ? her musluman Rte yi sevmek zorundami ?

Insanlari germe :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Sabırsızlıklar bekliyoruz ankara'dan gelicez kısmet olursa hatuna evlenme teklifini stadda yapıcam  :halay: :halay:
ilk mesajını silmek için ikinciyi yazmanı bekledim :D
sende ilk mesajında mot onayına alınma şerefine nail olacaktın az daha
dua et kelime sisteme takıldı :bandit:
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Sedat.Y

Tekbirden kimse nefret etmiyorda ALLAHın adını boş yere anmamak diye bir şey var stad açılışında tekbir ne alaka?

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

çatı efsane oluyor gercekten tasarlayanin ellerine sağlık begenmeyenler vardi simdide begenmiyorlarmi hala merak ediyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yavas gel !
Nufusunun tamami Musluman olan bir ulkede Kim neden nefret etsin Tekbir getirilmesinden ?

Stad aciliyor yahu Kurban mi kesiliyor savasa mi gidiliyor stad acilisyla ne alakasi var tekbir getirilmesinin??

Evet ben Dinimizi Siyasete karistiran o malum kisiyi sevmiyorum sevmej zorunda da degilim..

Tekbir ile C.b nin ne alakasi var ? her musluman Rte yi sevmek zorundami ?

Insanlari germe :tabe:
eminmisin nüfusun tamamının müslüman olduğu konusuna :alala:

Çevrimdışı acan07

nevzat dinçbudak şu haliyle tolgadan daha iyi kaleci :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eminmisin nüfusun tamamının müslüman olduğu konusuna :alala:
%98 diyelim..
Tamami sayilir abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Açılışa Cumhurbaşkanı gelir beyler, kendinizi kandırmayın
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı burakkk1903

ilk mesajını silmek için ikinciyi yazmanı bekledim :D
sende ilk mesajında mot onayına alınma şerefine nail olacaktın az daha
dua et kelime sisteme takıldı :bandit:
Hoşgeldin kardeşim
bilmiyordum k.bakmayın dikkat ederim bir daha olmaz :) hoşbuldum :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı betoo38

CB'yi sevmem ama baskanin bir cok kez söyledigi gibi, baya yardimi dokunmus BB ile CB'nin. Acilisa gelmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Cagirmamak da olmaz.

Ayrica osmanlispor'un stadi degisik ve enteresan olmus. kendi stadimin öyle olmasini istemesem de hos görünüyor.

Çevrimdışı mikailtatli

Geriye kalan en mesekkatli is kedi yolu galiba, semerler kolay takiliyor gibi

Çevrimdışı ahmetx

Bugünün en güzel haberi eski açık kulelerin restorasyonuna başlanılması  :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

CB'yi sevmem ama baskanin bir cok kez söyledigi gibi, baya yardimi dokunmus BB ile CB'nin. Acilisa gelmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Cagirmamak da olmaz.

Ayrica osmanlispor'un stadi degisik ve enteresan olmus. kendi stadimin öyle olmasini istemesem de hos görünüyor.
ne gibi yardımları olmuş @betoo38 çok merak ettim.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ekrembaser

ne gibi yardımları olmuş @betoo38 çok merak ettim.  :D
Necmi abi sizden ricam dursun bu muhabbet herkes bi şekilde zarar görecek stadı konuşalım sadece