Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Necmi abi sizden ricam dursun bu muhabbet herkes bi şekilde zarar görecek stadı konuşalım sadece
Neden konuşmayalım bu stadla ilgili her şey konuşulmalı .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

Gelecek kişiler alacağı tepkiyi göze alarak gelir o onların sorunu.

Ben kesinlikle gelmelerini istemiyorum o ayrı konu.

Çevrimiçi Necmi

%98 diyelim..
Tamami sayilir abi
çık
şimdi ben çevremde anket yapsam avrupa ülkeleri içindeki en düşük oran çıkar :D
abartmak iyi bir şey değil bu renklilerin 25 M taraftarım var demesine benziyor biraz
tamam çoğunluk müslüman olan layik bir ülkeyiz. Hepsi o

Çevrimdışı can1903

Gelen hoşgelir.

Bizde hoşgeldin mesajını veririz  :eyes :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

siyaset din vs dusuncelerinizi başlık açip oraya yazin yöneticiler dahil tum mesajlari silecegim eger devam ederse lutfen basligi kirletmeyin cevam yazmayin  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@ahmetx   sonra mesajları sana sildiririm sabaha kadar sil mesaj anlarsın neden konuşulmaması gerektiğini :D
zamanı geldiğinde konuşulur. Kapalı değiliz ama şimdi gerek yok buna kaşınmanın anlamı yok.
sonra birilerinin egosuna dokunur alimallah açılış nasıl olacak derken açılış hayal olur. :bandit:

Çevrimdışı ekrembaser

Abi öncelikle senin msjı yanlışlıkla alıntıladım bunun için kusura bakma olmayan ne olacağı bilinmeyen bi mevzuu yüzünden ikili tartışmalar oluyor ve bu mevzuu uzadıkça Amacını aşıp kalp kırmaya kadar gidiyo onun için söyledim eğer siz memnunsanız bu mevzuyu konuşmaktan yapabileceğim bişey yok bende konunun bitmesini beklerim

Çevrimiçi Necmi

siyaset din vs dusuncelerinizi başlık açip oraya yazin yöneticiler dahil tum mesajlari silecegim eger devam ederse lutfen basligi kirletmeyin cevam yazmayin  :)
evet başlık açsınlar silmesi kolay olur  :evillol: burda ayıklamak zor oluyor @Efe

Çevrimdışı Türkay

Şöyle bir şey olsa efsane olurdu bee. Bir yanda Sergen Şifo Deli İbo Guti Ba diğer yanda Zidane Nedved Henryyyyyyy  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

evet başlık açsınlar silmesi kolay olur  :evillol: burda ayıklamak zor oluyor @Efe

yani diger takip edenlere ayip oluyor adamlar 15 megabaytla siteye girip bi bakip cikiyorlar onuda sayfalara bakmakla hatcamasinlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx   sonra mesajları sana sildiririm sabaha kadar sil mesaj anlarsın neden konuşulmaması gerektiğini :D
zamanı geldiğinde konuşulur. Kapalı değiliz ama şimdi gerek yok buna kaşınmanın anlamı yok.
sonra birilerinin egosuna dokunur alimallah açılış nasıl olacak derken açılış hayal olur. :bandit:
Aslında her şey lisanı üslupla konuşulur ama dediğin gibi bazı şeyleri açılışdan sonra konuşmak daha hayırlı olacak . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

çık
abartmak iyi bir şey değil bu renklilerin 25 M taraftarım var demesine benziyor biraz
:claps:
Yorgo

Çevrimdışı ahmetx

Abi öncelikle senin msjı yanlışlıkla alıntıladım bunun için kusura bakma olmayan ne olacağı bilinmeyen bi mevzuu yüzünden ikili tartışmalar oluyor ve bu mevzuu uzadıkça Amacını aşıp kalp kırmaya kadar gidiyo onun için söyledim eğer siz memnunsanız bu mevzuyu konuşmaktan yapabileceğim bişey yok bende konunun bitmesini beklerim
Önemli değil canım ,belki açılışla ilgili bir başlıkda konuşmak daha mantıklı olur.

Çevrimdışı betoo38

ne gibi yardimlari oldu ben bilemem ama baskan kendisi söylüyor her zaman "cok yardimci oldular"
bürokatik anlamda faydali dokunmustur olabilir

Çevrimdışı A_Aydin

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-fotograflari-21-aralik-2015-15-30.html
Merdiven korkulukları çok basit ve sıradan geldi bana.Neden bu kadar basit yapıldı anlamıyorum.Sıradan bir apartman dairesinde bile yok artık bunlardan.

Çevrimiçi sozkul

çatı efsane oluyor gercekten tasarlayanin ellerine sağlık begenmeyenler vardi simdide begenmiyorlarmi hala merak ediyorum :icool:

Ben bombelerinden dolayı beğenmiyordum, şu anda gerçekten güzel görünüyor.  :) CB mizinde katkısı olmuş bombeleri azalttırmış demekki estetik bakış açım CB mizle aynı..  :)
Bir sorum var @Efe? Senin beğenmediğin ve şöyle olsa daha iyi olurdu dediğin bir şey var mı, yada oldu mu hiç öyle birşey?  :icool:

Çevrimdışı Efe

mesajlari temizleyecegim son uyari siyasi ve dini icerikli mesaj yazmayin :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ne gibi yardimlari oldu ben bilemem ama baskan kendisi söylüyor her zaman "cok yardimci oldular"
Ne desin garibim. :)

Çevrimdışı Efe

Ben bombelerinden dolayı beğenmiyordum, şu anda gerçekten güzel görünüyor.  :) CB mizinde katkısı olmuş bombeleri azalttırmış demekki estetik bakış açım CB mizle aynı..  :)
Bir sorum var @Efe? Senin beğenmediğin ve şöyle olsa daha iyi olurdu dediğin bir şey var mı, yada oldu mu hiç öyle birşey?  :icool:
abi cati harika soyleyecek tek soz yok benim acimdan stadin tek kotu yani eski acigin alcak olmasi benim icin gerisi sanat eseri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

CB olmasa bu stadı aynı yerde yapamazdık diye açık açık söyledi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

bombesiz membran çatılar çok kötü görünüyor koz tenis arenası mesela

Çevrimdışı betoo38

CB olmasa bu stadı aynı yerde yapamazdık diye açık açık söyledi..
Baskanin cb ve bb ile arasini iyi tutmasi bence dogru bisey.

Çevrimiçi sozkul

çık

Bizde nüfus cüzdanı kayıtlarına göre sayılıyor, din ibaresinin nüfus cüzdanından çıkarılmadığı yegane OECD ülkesiyiz sanıyorum.

Çevrimdışı Oktay

burası Türkiye cumhuriyeti Beşiktaşta bu cumhuriyetin takımı.. bu kulup Osmanlı impatarorluğundan bize kalan miras kurucularıda osmanlı imparatorluğuna hizmet yüce şahsiyetler...
yok açılaşa şu gelsin yok bu gelmesin demek bizim duruşumuza ve terbiyemize bağdaşmaz
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 18:36:21 Oktay ]

Çevrimdışı Burak

Sadece ülkemizde değil dünyada da ses getirecek bir açılış organizasyonu yapacağımız için, Bursa tarzı bir organizasyon olmayacaktır. Her ne kadar kendilerini sevmesem de sırf bulundukları makama saygıdan dolayı cumhurbaşkanı ve bazı bakanlar çağrılacaktır, ama asla sırayla çıkıp miting yapıyor gibi konuşmalarına ne taraftarımız ne de sponsporlar müsaade etmez diye düşünüyorum. Muhtemelen, Fikret Orman ve Vodafone yöneticilerinin (yabancı yöneticilerde olabilir) yapacağı açıklamalar ile maç başlar... Umarım oynanacak maçı eyyamcı hakemlerimizden birisi de yönetmez...