Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876565 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pelops

https://twitter.com/yeniinonustadi/status/678958146904268800

Kapalıda uzur oluklu bitmişmi benmi öyle görüyorum
en uzun oluklu takılmamış..bazı arkadaşlar takıldı demişti.

Çevrimdışı amed.yasa

ben 34 saydım sanırım 6 tane uzun, 2 de çok uzun oluklu kaldı
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya o değilde bir dönem timsah arenaya özenip stadın çatısını kartal şeklinde yapalım diyenler vardı şimdi ne düşünüyorlardır acaba  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mayan

fotoyu göremiyoruz yardımcı olacak birisi var mı?

Çevrimdışı ahmetx

Timsah arenada maraton tribünlerle kale arkalarının kesiştiği yerdeki kot farkından dolayı yapılan duvarlar çok kötü görünüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi COB

Şu kedi yollari korkutuyor beni nedense.  Sanki montaji çok kolay olmayacak gibi.

Birde kediyolu montaji esnasinda işik sistemi ve WiFi antenleri de monte edilecek deniyordu. Bu antenler nasil bilmiyorum ama inşallah estetiği bozmaz.

Çevrimdışı Erdem Çözer

en uzun oluklu takılmamış..bazı arkadaşlar takıldı demişti.

ben demiştim ama yanılmışım özür
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Türkay

Bursanın stat açılışını izliyorum içim sıkıldı sabahtan beri Diriliş çalıp duruyor  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Bekrakn

açılışı izlerken aklıma takıldı sizin de fikrinizi almak isterim. o kadar havai fişek olaylarına girilmiş, etraf bir ara baya toz duman oldu. biraz geçince dağıldı mesele o değil.

bizim açılışımızda maçtan önce tribünler şov yapmak istese, meşaleler yansa -abartmamak, sahaya atıp da işleri çirkinleştirmemek kaydıyla- güzel bir görsel hava olsa acaba tepkiler ne olurdu?

açılış maçından pfdk'ya sevk edilmeyiz umarım :evillol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bence resmi acilis macindan sonra 2016 -17 sezonundan once eski TSYD kupasi gibi bize stad insaati sirasinda kapilarino acan osmanli konya ve basaksehir ile bir dortlu turnuva yapilabilir sezon oncesi bence vefa bunu gerektirir kapilarini acmayan kuluplerede kapak olur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ebabil

Çevrimiçi Necmi

beyler siyasi mesajlar silinecek konuyu kapatın suç kabul edilecek kelimeler düşüyor.
doğmamış bebeğe don biçmeyin.
:bandit:

Çevrimdışı eşbaşkan

bu nedir arkaş ya takımın adı osmanlı spor stan yanına böyle şeyler yapılması gayet normal tekbirden nefret ediyosunuz osmanlı ismini duyunca tüyleriniz ürperiyo siyasiler stat yapıyo açılış yapıyo yaptılarını anlatıyo türkiyenin cumhurbaşkanına nefretinizi kusuyosunuz yok bizim stadımıza gelmesinler bilmem ne siz nekadar uçuyosunuz ya siz kimsiniz beşiktaşın 15-20 milyon taraftarı var hepsi sizin gibimi düşünüyo hepsi sizin gibimi düşünmek zorunda bu nedir ya bukadar konu dışıya yöneticilerde bişey demiyo ayıptır ya yeter ya statdan bahsedilsin artık .

Yanlış anlamışsın. Genel olarak insanlar spora siyaset karışmasından rahatsız...

Çevrimdışı Efe

bursa stadini is yerinin uzerinde havayi fisek gosterisini seyrederek actim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Efe

skor nedir arkadaşlar?

dakika skor

34-40 uzun oluklu

0-2 çok uzun oluklu

semerler görunmuyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu nedir arkaş ya takımın adı osmanlı spor stan yanına böyle şeyler yapılması gayet normal tekbirden nefret ediyosunuz osmanlı ismini duyunca tüyleriniz ürperiyo siyasiler stat yapıyo açılış yapıyo yaptılarını anlatıyo türkiyenin cumhurbaşkanına nefretinizi kusuyosunuz yok bizim stadımıza gelmesinler bilmem ne siz nekadar uçuyosunuz ya siz kimsiniz beşiktaşın 15-20 milyon taraftarı var hepsi sizin gibimi düşünüyo hepsi sizin gibimi düşünmek zorunda bu nedir ya bukadar konu dışıya yöneticilerde bişey demiyo ayıptır ya yeter ya statdan bahsedilsin artık .

senin buraya koyduğun bir alarm falanmı var.  :nerd:  konu açılınca zıplıyorsun :D

Çevrimdışı Emre.Guler

Tekbirden kimse nefret etmiyorda ALLAHın adını boş yere anmamak diye bir şey var stad açılışında tekbir ne alaka?

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

beyler siyasi mesajlar silinecek konuyu kapatın suç kabul edilecek kelimeler düşüyor.
doğmamış bebeğe don biçmeyin.
:bandit:
teşekür ederim necmi abi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Efe abi 6 uzun oluklu ve 2 çok uzun olukulu olmak üzere toplamda 8 oluklu kaldı Hafta sonuna kadar kedi yoluna başlanır
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

s.a bugün'e kısmetmiş üye olmak bayadır takip ediyorum forumu emeğinize yüreğinize sağlık iyi ki varsınız abilerim kardeşlerim . Bizim stad açılışına cumhurbaşkanı ve (Hakaret Yasak) gelirse ki gelecekler mecbur.. açılışta stad kapatma cezası alan ilk takım oluruz :D
öyle bir şey olmaz , aynı bursadaki gibi İstanbuldan ve dışardan otobüslerle Beşiktaş sevdalıları getirilir. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

alarm yok necmi abi engelli olduğum için sürekli internetteyim ta dh den wowdan beri sizi takip ediyorum.e abi malum konuyu hiç açtırma

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim stadın açılışını görsünler bide  :ok: