Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887868 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

günaydın karakartallar ,  kalecisiz 2. derbi galibiyetimizide aldık  :lol:

drone cekimi noldu bugun yüklenir mi ?

@Popular Demand yüklendi sadece yayınlamam kaldı.. sabah 8 de yayınlarım demişti ama bi aksilik oldu herhalde..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Şöööyle  bir  semerli  foto  gelseeee. :)

Çevrimdışı M.Çakır

Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı ahmetx

size özel çektim adem abiden ve efeden sevgilerle  :ishock:
evet tahmin ettiğimiz gibi semerler 2. halkanın dış kısmından başlıyor @Efe , @FARUK
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı heart

Günaydın arena kartalları.
Ne güzel bir gün değil mi ? :halay:  :ishock:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı dr.ozan

Çevrimdışı laoban

Başkan, Fazlasıyla fanatik, maçlarda sakin kalamıyor.

sivasspor macinin oykusunu izle. baskanin ne kadar fantik oldugu orada cok net goruluyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı capo di capi

Allah biz Beşiktaşlıların ağzının tadını bozmasın. Yüzümüz hep gülsün artık.  :biggrinking:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Mutluluğun bu kadar yakıştığı başka bir grup daha yok. Keyifler gıcır. Yaşasın büyük Beşiktaş. Günaydın herkese
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı warofpoet

günaydın Beşiktaş Arena.. Çatıda baya hızlandık , semerler de başlamış demek .. her şey iyi gidiyor şükür.. 1 ocakta semerleri bitmiş görürsek ne güzel olur aslında :)  :halay: bittikçe heyecan artıyor. :ok: 
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

herkes nasıl mutlu lan bugün oluklu ve semer şov olacak bugun :D
Senin icin koltuk kirdi diyorlar :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Emre.Guler

Fulya davasını kazandık diye twitller dönüyor bilgisi olan varmı? Maddi olarak ne sağlayacak acaba kulübe?

Çevrimdışı cursedofdragon

Günaydın Millet :)

Good Morning :)

Guten Morgen :)

Çevrimdışı Popular Demand

Sövseniz de haklısınız ama ben böyle aksilik görmedim. 3 gün oldu resmen. Sabah geldim işe "yayınla" butonuna basmaya, bastım ama "%95 işleniyor"da kalmış ilerlemiyor da.
Sinirim bozuldu yeniden upload'a başladım şuan %80'de. Yarım saate biter. Artık işe yarar mı bilmem ama izleyin yine de gidip çektim o kadar  :s20:

[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 17:33:04 Necmi ]
          [img width=41

Çevrimdışı cursedofdragon

Sövseniz de haklısınız ama ben böyle aksilik görmedim. 3 gün oldu resmen. Sabah geldim işe "yayınla" butonuna basmaya, bastım ama "%95 işleniyor"da kalmış ilerlemiyor da.
Sinirim bozuldu yeniden upload'a başladım şuan %80'de. Yarım saate biter. Artık işe yarar mı bilmem ama izleyin yine de gidip çektim o kadar  :s20:

Stad biter bu video yüklenmez :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

yaramaz mı hiç? günlük olması şart değil.. olur böyle aksilikler.. bir çok detay yakalarız o çekimden.. tekrar eline sağlık
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba