Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887822 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

ay sonuna kadar bu isi bitirirler insallah oyle bi izlenim edindim calismalar guzel catida oluklu takimi bu hafta sonuna biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

vinçler semeri de montaj için almışsa... semer ve oluklu montajını paralel yapacaklar gibi duruyor kanımca. bu durumda semerler, anladığım kadarı ile, havaya kaldırılan iskeletin dış halkasında son bulacak. bu durum kedi yollarının montajının semer montajı ile çakışmaması anlamına geliyor ki kedi yollarının monte edileceği iç halkanın üzeri şeffaf malzeme olacak deniyor. tahminim bu hafta sonuna membran serimi bile görebiliriz yeni açık üzerinde
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 17:09:09 tifosi_BJK_1903 ]

Çevrimdışı Erhan

Her aralıkta 4 semer olacaksa 41x4=164 semerin ilki mi? :halay:

42x4 olucak.

I  I  I  I  I  I  I  bunlardan halka yaparsan kaç ara olur.Çubuk sayısı ile aynı :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

vinçler semeri de montaj için almışsa... semer ve oluklu montajını paralel yapacaklar gibi duruyor kanımca. bu durumda semerler, anladığım kadarı ile, havaya kaldırılan iskeletin dış halkasında son bulacak. bu durum kedi yollarının montajının semer montajı ile çakışmaması anlamına geliyor ki kedi yollarının monte edileceği iç halkanın üzeri şeffaf malzeme olacak deniyor. tahminim bu hafta sonuna membran serimi bile görebiliriz yeni açık üzerinde
Membran ancak Ocak ayında takılır

Çevrimdışı denilanz

42x4 olucak.

I  I  I  I  I  I  I  bunlardan halka yaparsan kaç ara olur.Çubuk sayısı ile aynı :ok:
Haklısın. 4 daha, 168 olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Popular Demand

YOUTUBE:

Upload hala sürüyor, internet felaket maalesef.. (%69 şuan)
          [img width=41

Çevrimdışı Deadam

YOUTUBE:

Senin upload bitene kadar membrana başlayacaklar :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Popular Demand

Senin upload bitene kadar membrana başlayacaklar :D

Sorma abi ya, bilgisayar bozulucak zamanı buldu. İnan sabah format attım, tüm programları baştan kurdum, videoyu çektim cihazdan ve hızlıca hazırladım. Buna rağmen gün bitti hala yayınlayamadım :/
          [img width=41

Çevrimdışı TØLGA

YOUTUBE:

maçtan  sonra izleriz emeğine sağlık şimdiden  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Forumu okuyor musun?

okuyoruz herkes kendi fikrini söylüyor semerler hakkında net bir bilgi varmı henüz ben göremedim de ?

Çevrimdışı ahmetx

Sorma abi ya, bilgisayar bozulucak zamanı buldu. İnan sabah format attım, tüm programları baştan kurdum, videoyu çektim cihazdan ve hızlıca hazırladım. Buna rağmen gün bitti hala yayınlayamadım :/
canın sağolsun @Popular Demand  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

okuyoruz herkes kendi fikrini söylüyor semerler hakkında net bir bilgi varmı henüz ben göremedim de ?

resmi açıklama yok

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Biraz eski ama foto mükemmel

Böyle bir manzara böyle bir stad varmı dünyada ? :)

Çevrimdışı beşiktaşk

Olimpiyat stadinda nerdesiniz tanisayim sizinle

Çevrimdışı Burak Akay

1 ay öncesine kadar çatı yükseldimi kaç metre yükseldi ne oldu derken geldiğimiz nokta çok çok iyi bence maşallah Allah nazarlardan korusun iyi gidiyoruz.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı TØLGA

Olimpiyat stadinda nerdesiniz tanisayim sizinle
foruma baktıklarını sanmıyorum şuan ama kuzey kale arkasının oralarda bi yerlerdedirler  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Bekrakn

oluklular, semerler bu keyifle takır takır gider umarım  :ishock: :ishock:

bu arada youtube'da video görünmüyor abi gizliliğini kontrol edebilmen mümkün mü @Popular Demand

Çevrimdışı cadavra

Bugun biri kactane uzun oluklu gs ye kactane atacaz demisti ya 2 uzun oluklu 2 gol :)

Çevrimdışı birkanmaraz

Bugun biri kactane uzun oluklu gs ye kactane atacaz demisti ya 2 uzun oluklu 2 gol :)
yok yanlışın var. uzun oluklu değil ÇOK UZUN OLUKLU BORU :D

ysariusta

• Ziyaretçi

YOUTUBE:

yüklenmemiş hala Kuzey Kore interneti mi kullanıyorsun  @Popular Demand  :alala:

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

size özel çektim adem abiden ve efeden sevgilerle  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK