Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887824 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi
@Popular Demand  senin upload bitmemiş daha bak bizim paletlelier semerlere geçti bence sen yeniçekim yap :D
Bu arada emeğine sağlık
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mustafa.kuru

Herkese Samsun'dan günaydın, "Gücenenlere" de geçmiş olsun....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı iyimserure

günaydın gençler, hava ne kadar güzel değil mi? :sevinc

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena,liverpool maçından beri en mutlu uyandığım sabah.Çok büyüksün Beşiktaş'ım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin Sevincten uyuyamayan , Sabah uyandığında da Yuzunde tebessumle uyanan Buyuk Beşiktaş taraftari

Bu arada @Necmi abi TOTEMim tuttu :bandit:
Totem yaptim maça gelmeyerek şaka yapmiyorum Totemdi..

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı YunusEmre

Töre'nin golünden sonra Başkan hastaneye kaldırılmış deniyor.. valla nerdeyse bizler de hastanelik olacaktık

Çevrimdışı Ensar

Gunaydin Sevincten uyuyamayan , Sabah uyandığında da Yuzunde tebessumle uyanan Buyuk Beşiktaş taraftari

Bu arada @Necmi abi TOTEMim tuttu :bandit:
Totem yaptim maça gelmeyerek şaka yapmiyorum Totemdi..
he yav he :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Erdem Çözer

Töre'nin golünden sonra Başkan hastaneye kaldırılmış deniyor.. valla nerdeyse bizler de hastanelik olacaktık

valla son gördüğümde ayaktaydı ve gururla takımı alkışlıyordu :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena, Gunaydin lider takimin buyuk taarfatarları

Çevrimdışı YunusEmre

valla son gördüğümde ayaktaydı ve gururla takımı alkışlıyordu :)

o gurur hepimizindi.. Teşekkürler BEŞİKTAŞ'ım teşekkürler KARAKARTAL'ım...

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Emre.Guler

Vaaay semerler takılmaya başlanmış :) çok hızlı gitmeye başladılar

Çevrimdışı Efe

herkes nasıl mutlu lan bugün oluklu ve semer şov olacak bugun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Başkan, Fazlasıyla fanatik, maçlarda sakin kalamıyor.

Çevrimdışı hakan1976

herkeze günaydın akşam maçı izlerken şöyle bir sahne canlandı gözümde Oğuzhan attığı bir topuk pası vardı gol olmadı gerçi ama vodaphone arenada full dolu tribünler önünde statdan çıkacak ses geldi gözümün önüne yada gomez attığında stadın ne hale geleceği bu takım arenada oynamayı çok ama çok hakkediyor ve bence bu güzel futbol bir seyirci resitalinide gerektiriyor bu yüzden yaban kalması çok yazık işler yolunda hergün takip ediyoruz ama sanki biraz daha gaza basılsa bari 2-3 maç bu sezon arenada oynayabilsek son virajlar dönülürken bence takıma çok faydası olur

Çevrimdışı aoguzd

günaydın arena. uzun oluklular bittikten sonra başlamayacak mıydı semerler? bugün mü başlıyor?  :alala:

Çevrimdışı Erdem Çözer

günaydın arena. uzun oluklular bittikten sonra başlamayacak mıydı semerler? bugün mü başlıyor?  :alala:

dün başlamış bile..

Çevrimdışı Erdem Çözer

herkeze günaydın akşam maçı izlerken şöyle bir sahne canlandı gözümde Oğuzhan attığı bir topuk pası vardı gol olmadı gerçi ama vodaphone arenada full dolu tribünler önünde statdan çıkacak ses geldi gözümün önüne yada gomez attığında stadın ne hale geleceği bu takım arenada oynamayı çok ama çok hakkediyor ve bence bu güzel futbol bir seyirci resitalinide gerektiriyor bu yüzden yaban kalması çok yazık işler yolunda hergün takip ediyoruz ama sanki biraz daha gaza basılsa bari 2-3 maç bu sezon arenada oynayabilsek son virajlar dönülürken bence takıma çok faydası olur

ben başta Başkan olmak üzere herkesin bu konuda elinden geleni yaptığına eminim.. yavaş diye düşündüğümüz çalışmaların da tekrar bir kaza yaşayıp daha fazla vakit kaybetmemek için yaşandığını düşünüyorum..

Çevrimdışı poyraz37

günaydın karakartallar ,  kalecisiz 2. derbi galibiyetimizide aldık  :lol:

drone cekimi noldu bugun yüklenir mi ?