Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901148 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

işte bu yüzden isteyen istediği gibi yönetiyor bu ülkeyi.. bilgi yok fikir çok..

neyse biz stadımıza dönelim.. canlı yayın olsaydı da korkulukları saysaydık  :ebebe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

evrimizasyon meselesini artık bırakalım stadizasyona dönelim, ulen @AmaralGürses forumun literatür dengesini bozdun
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

evrimizasyon meselesini artık bırakalım stadizasyona dönelim, ulen @AmaralGürses forumun literatür dengesini bozdun

Aynen hep @AmaralGürses yüzünden

Çevrimdışı YunusEmre

acaba bugün kaç tane ördek patisi takıldı...

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre.Guler

bence birazdan konu dağılır

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Hocam millet sıkıntıdan forumda Stad konusunda Evrim teorisine sardı kafayı bir foto atarmısın sana zahmet kafalar dağılsın @yeniinonustadi</p>&mdash; raif_junior (@raif_junior) 9 Aralık 2015
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Çevrimdışı Mehmet92

evrim teorisi ALLAH c.c yok demektir haşa başka bir anlamı yoktur tüm alemleri yaratılan herşeyi onlar yaratılmamıştır tesadüfen oluşmuştur demektir işin dini boyutunu tartışmıyorum diyenlere duyurulur ayrıca dini korkularımız yüzünden diyen arkadaşada söyliyim senin olabilir ama benim dini bir korkum yok seni beni ve tüm alemleri yaratan ALLAH tır yoktan var edecek başka bir güç yoktur sen inanmıyorsun diye burada ahkam kesmene izin veremem inanmamakta serbestsin beni bağlamaz tek bir din vardır oda islam dır Hz muhammed onun elçisidir benim inandığım budur

Abi bunu yazmak için üyelik almış :D abi keşke stadla alakalı yazmak için üye olsaydın yav, dini forum değil ki burası :D

Çevrimdışı ErsinA.

Stadın evrimiyle ilgili konuşacak olursak, Evrim ne zaman tamamlanacak?

Çatı kalktıktan sonra tarih hesaplanabilir dedik ama hala net bir tarih verilemiyor.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

böyle zor sorular sorma cevapları yok :evillol:
dinazorlar en büyük ve en güçlü yaşama tutunabilecek canlıyken bunlar evrimleşip yaşama tutunmayı başaramamışlar mı.ayaklarını kollarını kuyruklarını bırakıp denize kaçalardı da hayatta kalalardı :evillol:

Göktaşları çok hızlı  düşünce denize kaçamamışlar.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Stadın evrimiyle ilgili konuşacak olursak, Evrim ne zaman tamamlanacak?

Çatı kalktıktan sonra tarih hesaplanabilir dedik ama hala net bir tarih verilemiyor.
ÇAtı  bittikten  sonra  demişlerdi.YAni  vinçler  sahadan çıkınca.

Çevrimdışı ahmetemre

aynen amaralgürses yüzünden ne gerek var evrime çektiyse :evillol:
din siyaset vs.hassas konulardır hiç buralara getirilmemeli...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar "Su, Tası hep kaldırıyordu ama insanoğlu bunu sonradan farketti." İşte İnananlar için bilim böyle birşeydir.
Bilim, yaratılmış, var olan şeyleri çözümleme için çeşitli tezler ortaya koyuyor.
Tabi ki Yaratan seviyesinde konuları algılayamayız ama bilimsel çalışmalar (evrim teorisi örneğinde olduğu gibi) ile insanoğlu durumu/varoluşu/değişimleri algılamaya çalışıyor.
Evrim vardır. Ama inananlar evrimi ortam koşullarına adaptasyon olarak görürken, sadece bilim gözüyle bakanlar bunun çizgisini daha da genişletiyorlar.

Evrim ile stadı @Necmi abi yerine ben birbirine bağlayayım.
Örneğin stadyumumuzun Şeref Bey, İnönü ve Nihayetinde Vodafone Arena halleri; (bu konu için insan eliyle) değişmekte/zamana/şartlara uygun hale getirilmektedir.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı panic13

"devrem uzaydan gelen daşı görüyon mu?", "he ganka t-rexlerin köye düşüyoru. Banane ya, ne gaçıcam. Bana patlamsında gime patlarsa patlasın, ordan bi gısa malbuş uzat baham"

Evet, böyle olduğunu tahmin ediyorum. Kaçacak zaman bulamamışlardır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı YunusEmre

"devrem uzaydan gelen daşı görüyon mu?", "he ganka t-rexlerin köye düşüyoru. Banane ya, ne gaçıcam. Bana patlamsında gime patlarsa patlasın, ordan bi gısa malbuş uzat baham"

Evet, böyle olduğunu tahmin ediyorum. Kaçacak zaman bulamamışlardır.

göktaşından kaçmışlar mı kaçamamışlar mı bilmiyom ama köyümüze düşen gök taşı vodafone arenaya kombine olarak dönüyor VİP felan  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Az önce yazmıştım silindi Necmi abi kötü örnek olduğu için tekrar yazayım dedim. :)

Pek bilgim olan bir konu değil okumuş olduğu birkaç yazıdan ibaret bildiklerim.

Anlamadığım noktalar şunlar: evrimin milyonlarca yıl sürdüğü teorinin temelinde var yani insanlığın 80-90 yıllık ömrü belirgin farkları görecek kadar uzun değil fakat teknolojik imkanların etkisiyle büyük çapta kazılar da yapılabiliyor neden geçiş formu diyebileceğimiz belirgin bi tür yok ya da var benim bilgim yok. Diğer merak ettiğim nokta her canlı evrime tabii değil midir? Milyonlarca yıllık fosilleri bugünkü hali ile birebir aynı olan canlılar var evrimin açıklaması nedir buna karşı?
:nerd: ben silmedim
nasıl milyonlarca yıl önceki canlılarla şimdikiler aynı olabilir.
kaldıki evrim milyonlarca yıl önce başlamadı milyonlarca yıl önce ilk insansılar göründü
ve o zamandan bu zamana fiziksel çok büyük farklılıklar yok işte beyin büyümesi buna bağlı
zekanın artması boyun uzaması tüylerden arınma ufak tefek iskelet farklılıkları gibi değişiklikler
oldu homo erectus (2 M yıl) homo sapiens (250000 yıl) hep geçiş türleridir.

Çevrimdışı ahmetemre

ilk canlılar dedikleri yeraltı sularında yaşayan organizmalar bütün türleri yaratmak için suda beyinfırtınası yaparken dinazorlar tedbir alacak akılda değilmiymiş :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı canergiray77

bence birazdan konu dağılır

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Hocam millet sıkıntıdan forumda Stad konusunda Evrim teorisine sardı kafayı bir foto atarmısın sana zahmet kafalar dağılsın @yeniinonustadi</p>&mdash; raif_junior (@raif_junior) 9 Aralık 2015

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
adam haklı abi :D sıkıntıdan birbirine sarar oldu millet  :lol: :lol: :lol:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı hakan1976

bu konuda cvp yazmak için üyelik almadım üyeliğim vardı fakat nasıl olduysa şifresini kaybettim daha öncede stad konusunda kaç kere ms yazdım ama cevap vermek istedim bu doğrudur burası dini forum değildir lafının muhatabı ben değilim konuyu ben başlatmadım

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

göktaşından kaçmışlar mı kaçamamışlar mı bilmiyom ama köyümüze düşen gök taşı vodafone arenaya kombine olarak dönüyor VİP felan  :evillol: :evillol:
milletin arsasından yol geçer size göktaşı düşüp zengin oldunuz :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Altuğ

Evrim teorisi ile ilgili düşünce ve görüşlerinizi Genel Sohbet altında sabaha kadar konuşabilirsiniz.

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/evrim-teorisi-nedir-evrim-teorisi-curutuldu-mu/

Daha fazla konuyu işgal etmeyin atılan mesajları sileceğim.

Çevrimdışı Necmi

aynen amaralgürses yüzünden ne gerek var evrime çektiyse :evillol:
din siyaset vs.hassas konulardır hiç buralara getirilmemeli...
evet @AmaralGürses  resmen forumu trolledi :bandit:
hassas değil aslındada bunu hassas yapan biziz

Çevrimdışı FARUK

Guncel

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yalçın

Evrim Teorisini savunan bilim adamlari ve buna karsilik cevaplarda bulunan din adamlari arasinda tartismalar yillardir surmektedir.

Bu iki ayagin halk arasindaki tartismalari ise hic bir zaman sessiz ve sakin bir sekilde devam etmez. Sebeblerini saymaya gerek yok. Bildigim, bunlarin tartisilacagi yerin bir internet platformu olmamasi gerektigi.

Biz konumuza donsek gayet guzel olucak.

Mesela merak ediyorum, stad icine TV'ler konulacakti. Pozisyon tekrarlarinda hakemin verecegi bir yanlis karar sonrasi, taraftarin tepkisi nasil olucak cidden merak ediyorum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

milletin arsasından yol geçer size göktaşı düşüp zengin oldunuz :evillol:

Başımıza daş yağdı daş :D:D hala dağlarda taş arıyorlar ama tozu bile kalmadı :evillol: :evillol: