Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900330 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Biliyorum çekik göz tabiri de yanlış oluyor esasında. O bölgenin çetin şartları göz yapılarının böyle olmasını gerektirdiyse şu an dışarıda yaşamayan bölge insanının o şekilde gözlere sahip olmasının bir anlamı kalmamasına rağmen özelliğini neden kaybetmediği benim sorum.

çünkü hem böyle köklü değişimler için binlerce yıl gerekiyor hem de değişmesi için bir gerekçe.. bu insanlar için çekik göz bir sıkıntı yaratmalı ki değişime uğrasın ama zaten öyleyse bile henüz yeterince zaman geçmedi :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

çim işinden hiç endişelenme SIS kendini riske ettirmez .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Çevrimdışı harund1k3

Yani bu serme cim meselesi bana mantikli gelmiyor madem maliyet ve zaman olarak pek degisen birsey yok neden bu sistem tercih edildi anlayamadim. bir de serme cimle ekme cim arasinda bu havalandirma sistemler, vakum sistemi, isitma mevzulari fark yaratir mi onu da bilmiyorum. Serme cim daha cok surekli kaldirabilecek konseri cok veren yerlerde kullaniliyor.

Çevrimdışı ahmetx

serme çim olacağı teyit edilmedi ortalıkta böyle bir şey dolanıyor olursada çok sıkıntı olmaz önemli olan tercih edilen çimin şartlara uygun olması , sentetik dokumayı hem serme de hem de ekme de yapabiliyorsun.İklimlendirme olayı zaten bunlardan bağımsız olarak yapılacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi kapalı üstte 3 tane beyaz koltuk takılmış görebildin mi.
üst kat siyah olacak biliyorduk deneme amaçlı mı takıldı bilgi var mı bu konuda...
:dontknow:
test maksatlı eldekileri takmışlardır.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı sağduyu

Konu dışı olacak ancak @Necmi  yazdıktan sonra azicane kendi bilgilerimi ve düşüncelerimi paylaşmak farz oldu,

Evrim olan devam eden ve devam edecek bir süreçtir.
Öz olarak insan oğlu bugünkü maymun olarak tabir hayvanla aynı soydan gelmediğini düşünmekteyim. ilk insanla bugünkü insan arasında evrim kaynaklı farklılıklar olduğu aşikardır.
Bunu kabul etmek dinen ters ve yanlış bir hususta değildir.
evet bence bizim soyumuz ve kökenimiz insandır. ancak bugünkü insan formatında değildik hiç bir zaman. bin yıllar içerisinde ilk insandan bugünkü insana evrildik. ve evrilmeyede devam ediyoruz. gerek beyin büyüklüğü, beyin kullanma kapasitesi, gerek yirmilik dişlerinin yeni nesilde çıkmamaya başlaması, evrimin devamının göstergesidir.
Bir teoriye göre yine kullanım şekli nedeniyle baş parmak uzunluğu artmaktadır.
Tüm canlıların insanda dahil tek gayesi var olan ortamda hayatını sürdürmek ve genetik kodunu bir sonraki nesle aktarmaktır. Bizde bu süreç içerisinde değişen iklim dünya atmosfer yapısı beslenme tarzı değiştikçe evrileceğiz.
Tıpki kör bağırsak (apandist) önceden selülözlü gıda tüketen insan oğlunda selülözlü beslenme tarzı bitince işlevini yitirmişse ileriki dönemde işlevsiz olarak kalan organlar küçülecek, işlevi artan organlarımız gelişecektir.
Bunu kabul etmek insanı dinden çıkartmaz.
İslamiyete göre hepimiz Hz. Adem ve Hz Havva soyundan geldik. Bunu ben kabul ediyorum. Ancak ilk insan Hz. Adem ve Hz. Havva nın şimdi bizler gibi göründüğünü düşünmüyorum. O zaman Mevlam onları yaratırken farklı yaratmıştır. Yine mevlamın çizdiği yolda bugünkü halimize geldik. Yİne mevlamın çizeceği yolda gelecekteki halimize kavuşacağız.

İnancından dolayı evrim teorisini direk red edenlerle, inançsızlığından dolayı direk taraftar olanlar aslında aynı bağnazlığın içerisindedir. Evrim teorisi kadar evrimin kapsamı, başı ve sonu da hem felsefi hem de bilimsel olarak ayrı bir tartışma konusudur. Mutasyon ve adaptasyon ne kadar basit ve anlaşılabilir bir gerçekse, 1 milyon dünya nüfusuyla 10 milyon yılda olduğu iddia edilen insan evriminin, eşit frekansa tekamül eden 10 milyar nüfusla 1000 yılda neden kayda değer bir kalıcı bir mutasyon ve adaptasyona uğramadığı ve uğramayacağı da insanın evrimi bakımından bilimsel çelişkilerden biridir. Kıllı ve yağlı bir posta sahip olmayan insanoğlunun bu durumunun, giysi kullanma sürecindeki zaman diliminde ortaya çıkması  durumunun bu mutasyon ihtimallerine frekans olarak olanak vermemesi çelişkisi gibi...

Olaya sizinle ayna paralelde, hem dinsel hem de bilimsel perpektifle sentezlemenin doğru ve gerekli olduğuna inananlardanım. Kimisi insanlık tarihi, dinler tarihi, islam felsefesi olmaksızın bu konuya sarılır, kimisi de sadece dini eğilimine dayanarak bu konuyu red eder. Önyargının iki taraftan da olabildiği bu tartışma, bu yüzden, on yıllardır biraz kısırca devam etmektedir.

Necmi hocam, sen stada bağlarsın artık. :lol:

Saygılarımla,
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı onurturan

Yani bu serme cim meselesi bana mantikli gelmiyor madem maliyet ve zaman olarak pek degisen birsey yok neden bu sistem tercih edildi anlayamadim. bir de serme cimle ekme cim arasinda bu havalandirma sistemler, vakum sistemi, isitma mevzulari fark yaratir mi onu da bilmiyorum. Serme cim daha cok surekli kaldirabilecek konseri cok veren yerlerde kullaniliyor.
o sistem tercih edilmedi ki henuz oyle bi bilgi mi var? Ekme olacak diye biliyoruz..

Çevrimdışı Emre.Guler

değişim yok galiba

Olmaz olurmu sabahki videoda bile numaralı ve yeni açık köşede uzun oluklunun yanına 2 tane v boru takılmıştı

Çevrimdışı cursedofdragon

biz çime geçmemiz için semerler kedi yolları filan hepsinin bitmesi gerekiyor demi ? mebran kaplaması dışardan yapılacak sadece demi ? Bütün bu işlerin ocak ayının sonunda biteceğini varsayarsak ?

Normal ekilen çim de zaten 75 gün de bitiyor nevzat demir tesislerindeki çimde 75 günde bitmişti ? Yani martın ortası martın sonları gibi çim çatı bitmiş olur koltuklar'da bitmiş olur büyük ihtimalle.Stadın içide bitmiş olur.Hepsi aynı anda bitmiş olur neden macera arayıp serme çim yapsınlar ?

İnternette saçma sapan bilgiler dolaşabiliyor bazen serme çim olacağı,alttan ısıtma olmayacağı.

Bizim sitenin yapmış olduğu röportajda alttan ısıtmayı geçtik bide alttan soğutma olacağıda yazıyordu.

Birde rica ediyorum lütfen konu dışı mesajlar yazılmasın stadyum başlığına biz yazınca uyarılıyoruz.Bal'dan tut evrime kadar ne kadar saçma sapan konular varsa doluyor.

10-15 sayfa atlıyor hergün sayfa ama hiçbirini okumuyoruz resim varmı diye bakıyoruz bu başlık amacının dışına çıkmaya başladı.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 17:24:38 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Necmi

kim tercih etmiş öyle bir resmi açıklamamı var :alala:
şimdi zaten hazır bir saha olsa sermeyle ekme arasında bir ay gibi bir avantaj oluyor ama burda saha sıfırdan yapılacağı için
zamandan bir kazanç olmaz belki 15-20 gün bunun içinde serme çime yönelmezler. serme ekme ile havalandırmanın bir bağlantısı yok.
alt yapı tamamen farklı bir şey ne yaparsan yap o alt yapıyı yapmak zorundasın. Hibritide yapacaksın yoksa neden antrenman
sahana böyle bir maliyet koyup yükün altına giresin antrenman sahasının hibrit olma nedeni stada uyum sağlamak için.

Çevrimdışı Kadir G.

o zaman icinde ki deisim dedigin 4 bin yil alir.

Bilmediğim için süre belirtmedim bilgi istedim.

Ne tarz bir teknolojiyle bunun ölçümü yapılabiliyor?

Sığ mantıkla anadoludan birinin moğolistanda göçebe şekilde yaşayacak 4 bin yıl sonraki torununun göz yapısı değişecek mi? Değişirken bu nasıl olacak örneğin? Genetik dizilimin mutasyon dışında değişmeyeceğini sabit tutarsak.

Çevrimdışı harund1k3

biz çime geçmemiz için semerler kedi yolları filan hepsinin bitmesi gerekiyor demi ? mebran kaplaması dışardan yapılacak sadece demi ? Bütün bu işlerin ocak ayının sonunda biteceğini varsayarsak ?

Normal ekilen çim de zaten 75 gün de bitiyor nevzat demir tesislerindeki çimde 75 günde bitmişti ? Yani martın ortası martın sonları gibi çim çatı bitmiş olur koltuklar'da bitmiş olur büyük ihtimalle.Stadın içide bitmiş olur.Hepsi aynı anda bitmiş olur neden macera arayıp serme çim yapsınlar ?

İnternette saçma sapan bilgiler dolaşabiliyor bazen serme çim olacağı,alttan ısıtma olmayacağı.

Bizim sitenin yapmış olduğu röportajda alttan ısıtmayı geçtik bide alttan soğutma olacağıda yazıyordu.

cime gecmemiz icin olmasi gereken sey vinclerin hepsinin sahayi terk etmesi o da anca cati tamamen bittikten sonra gerceklesecek bir durum. Cim meselesi haric soru isaretim yok gerci F.O. boyle bit hata yapmaz cimin onemini en iyi kendisi biliyor. muhtemelen en iyisi olacaktir. Onemli olan cim teknolojilerine sahip olmak. Juventus cimbom macindaki sahneyi bizim stadimizda gormek istemiyorum ben acikcasi.

Çevrimdışı harund1k3

kim tercih etmiş öyle bir resmi açıklamamı var :alala:
şimdi zaten hazır bir saha olsa sermeyle ekme arasında bir ay gibi bir avantaj oluyor ama burda saha sıfırdan yapılacağı için
zamandan bir kazanç olmaz belki 15-20 gün bunun içinde serme çime yönelmezler. serme ekme ile havalandırmanın bir bağlantısı yok.
alt yapı tamamen farklı bir şey ne yaparsan yap o alt yapıyı yapmak zorundasın. Hibritide yapacaksın yoksa neden antrenman
sahana böyle bir maliyet koyup yükün altına giresin antrenman sahasının hibrit olma nedeni stada uyum sağlamak için.

Ben kesinlesen birsey var demedim sadece bu sekilde soylentiler aklimi karistiriyor dedim.

cime gecmemiz icin olmasi gereken sey vinclerin hepsinin sahayi terk etmesi o da anca cati tamamen bittikten sonra gerceklesecek bir durum. Cim meselesi haric soru isaretim yok gerci F.O. boyle bit hata yapmaz cimin onemini en iyi kendisi biliyor. muhtemelen en iyisi olacaktir. Onemli olan cim teknolojilerine sahip olmak. Juventus cimbom macindaki sahneyi bizim stadimizda gormek istemiyorum ben acikcasi.

nevzat demir tesislerini yaptırdık fikret orman ordan pay biçecektir.

Çimin ne kadar süre gideceğini güzelliğini gördükten sonra serme çim yaptırmıyacak kadar akıllı birisidir kendisi.

Bizi burda bazı arkadaşlar trollüyorlar.Birisi geliyor alttan ısıtma olmayacak diyor birisi geliyor serme çim olucak diyor.

En yetkili ağız kimse onun açıklamasını inanın arkadaş.

Ben bu sitenin yapmış olduğu röportaja inanıyorum alttan ısıtma olucak hatta alttan soğutma olucak hibrity çim olucak.

SİS'in twitter üzerinden yapmış olduğu gibide nevzat demir tesislerinde ki gibi hibrit çim olucak demesi benim için yeterlidir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Birde rica ediyorum lütfen konu dışı mesajlar yazılmasın stadyum başlığına biz yazınca uyarılıyoruz.Bal'dan tut evrime kadar ne kadar saçma sapan konular varsa doluyor.

10-15 sayfa atlıyor hergün sayfa ama hiçbirini okumuyoruz resim varmı diye bakıyoruz bu başlık amacının dışına çıkmaya başladı.

Evet membran hariç tüm çatı montajının bitmesi lazım. Vinçler çıkmadan başlayamıyor. 70 gün çim 90 gün koltuk sürecek yetkilileri öyle açıklamıştı. 19.03.2016 hedefi var ya onun için 10 ocakta çimin 20 aralıkta koltukların başlaması lazım yoksa zaten o tarih imkansız olacak ki ben zaten ihtimal vermiyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi hepimiz Neanderthal  iz :D.. soykırıma uğradı garibanlar homo sapiens ler tarafından   :by2: :by2:

Evet membran hariç tüm çatı montajının bitmesi lazım. Vinçler çıkmadan başlayamıyor. 70 gün çim 90 gün koltuk sürecek yetkilileri öyle açıklamıştı. 19.03.2016 hedefi var ya onun için 10 ocakta çimin 20 aralıkta koltukların başlaması lazım yoksa zaten o tarih imkansız olacak ki ben zaten ihtimal vermiyorum.

Bir aksilik olmazsa.Nisanın sonuna mayıs'ın başı stad tamamen hazır hale gelir.

Açıp açmamak Beşiktaş yönetimine kalmış.

Yönetiminde amacı zaten son 2 maça yetiştirmek stadı.

Aynı bizim hesaba çıkıyor.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 17:22:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı akademik kartal

İnsan evriminden stadımızın evrimine dönsek :=))

Çevrimdışı onurturan

Ben kesinlesen birsey var demedim sadece bu sekilde soylentiler aklimi karistiriyor dedim.
Mesajini bi daha oku kesinlesen bisey var demedin ama neden boyle bisey tercih etmisler anlamadim dedin biz de heralde biyerlerden okudu duydu sandik.. ayrica bu sekilde soylentiler aklimi karistiriyor hic demedin.. daha bi sayfa gecmeden onu demedim bunu dedim diyosun ama bu yalnizca senin mesajlarini  3 defa okumama sebep oluyor..

Çevrimdışı sozkul

evrimizasyon meselesini artık bırakalım stadizasyona dönelim, ulen @AmaralGürses forumun literatür dengesini bozdun

Evrim teorisi için yeni başlık açalım lütfen, tartışmanın taraflarının hemen evrilip kimsenin izlemediği başlıkda tartışmayı anında sonladıracaklarını sanıyorum.  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

galiba son dikine boruda takilmis ayrica kısa oluklu borulardan bi kac tane takilmis fotolardan anladigim yeni inönü foto koymadi göremedik bu gun adam kizdı galiba :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı muhammetrslan

Merdivenler sarı mı olacak?
Sarı olacaksa stadı açmayalım...
Mermiler Atılacak Gökyüzüne, Şampiyon Olduğun Gece Piuvv Piuvvv Piuvvv!!