Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901194 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı enemy1903

kombineliyim o koltuk benim istersem basarım diyen zihniyet halen mevcut.bunları temizlememiz lazım.

Çevrimdışı Mahmut

Bu konu dışı mesajların silinmesi yeterli değil bence, buna artık bir ceza vs. getirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Foruma geldiğimden beri 1903. konu dışı oluyor, hiç duracağa da benzemiyor bence.

Okumak zorunda değilsin diyeceksiniz de okumadan ne oldugunu anlayacak kapasitede değilim maalesef, yöneticilerden bu konuda bir şey yapılmasını bekliyorum.

Az önceki mevzu üzerine yazdım bunu, yoksa bu yazdığım da konu dışı  :) :)
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 14:20:11 Mahmut ]

Çevrimdışı Kadir G.

kombineliyim o koltuk benim istersem basarım diyen zihniyet halen mevcut.bunları temizlememiz lazım.

Önündeki adam koltuğa çıkıyor sonra o sıra komple basmak zorunda kalıyor.

İlk zamanlar dikkat edilir belki sonra yine alışkanlıklar ağır basar.

Çevrimdışı Mehmet92

Projeye ve Fatzer in verdiği halat sayısı bilgisine göre 36 adet çapraz halat takılacak oluklu-halat arasına

Zaten gergin ve havada olan iskelete nası halat bağlanır ki?

Çevrimdışı SDemirsoy

Ördek patileri 4 gün içerisinde, patileri çatıya bağlayan kemikleri de 10 içinde bitireceklerini düşünüyorum. Ördek Patisi montaj Hızı şu ana kadar günde 4-5 olarak cereyan etti. Sonrası semerizasyon ve Zürafa boyunlarını tamamlanması. İnşallah Ocak 2.haftasının Başında da malum süreç :)

amaral ne diyorsun  :s20:

Çevrimdışı onurturan

Önündeki adam koltuğa çıkıyor sonra o sıra komple basmak zorunda kalıyor.

İlk zamanlar dikkat edilir belki sonra yine alışkanlıklar ağır basar.
Alt katlari bilmem ama anlatilanlara gore ustlerde koltuga cikmak yürek ister.. Birisinin seni tam onunde durmasi ve korkuluktan destek almasi lazim yoksa normal ayakta durmak bile bas dondurucuymüş..

Çevrimdışı Erhan

Zaten gergin ve havada olan iskelete nası halat bağlanır ki?

Bunlar takılacak.Kapalı tarafına 6x3 maratona 6x3 olarak.

Çevrimdışı Mehmet92

Bunlar takılacak.Kapalı tarafına 6x3 maratona 6x3 olarak.

Ocak 20'de çatı membran hariç %100 bitmiş olursa dünyalar bizim o zaman

Çevrimdışı Kadir G.

Alt katlari bilmem ama anlatilanlara gore ustlerde koltuga cikmak yürek ister.. Birisinin seni tam onunde durmasi ve korkuluktan destek almasi lazim yoksa normal ayakta durmak bile bas dondurucuymüş..

Doğru işin bu boyutu da var umarım kimse çıkmaz.

Bana kalsa tüm stadın ingiltere misali oturarak maçı izlemesini istiyorum o her tribünde gerçekleşeceğe benzemiyor.

Çevrimiçi Necmi

o zaman 5 yaşındaki oğlum soru soruyor cevapla.
şimdiki maymunlar niye insana evrilmiyor.
sayıyı yeterli görüp durmaya mı karar vermişler :kop:
karadan denize geçmeye karar veren hayvanların bacakları kolları şimdi niye kaybolmuyor :kop:
safsatanın daniskası işte.
çocuğun bile basitçe soracağı soruya cevap veremez bu teoricik :evillol:
hangi evrim teorisi maymundan insana evrim olduğunu söylüyor :alala:
peki sen cevapla evrim yoksa nasıl oluyorda adem ile havvadan çinlisi zencisi kızılderilisi
inkası aborjini doğuyor ve bunların hepsi farklı kıta ürünü hani sonradan doğa şartları dersen
buda evrim oluyor :D bilgin olsun evrim teorisini inkar ederken önce kılıfda uydurman gerekiyor
ben senin düşüncelerini çürütecek bir milyon done koyarım ortaya ama sen evrim teorisini çürütecek tek bir done koyamazsın
bak işin dini boyutunu tartışmıyorum dediğin gibi adem ile havvadan bile olsa bu güne kadar oluşmuş farklı ırkları açıklayacak tek teori evrimdir.
bunu zaten beş yaşındaki çocuklar ancak sorar daha büyüyüp aklı başına geldiğinde zaten sormazlar.
bugün basit bir virüs bile ortamına uyum sağlamak için sürekli evrimleşirken evrim teorisini reddetmek
çok tuhaf. Dinde bile konuşulmaz tabudur. getirdikleri bütün tesbitler işte 5 yaşındaki çocukların sorularını
cevaplamak içindir. Bir şeye inanmak güzeldir inanmayan insan olmaz o boşluk insana göre değildir.
ama kimisi dine inanır kimisi evrim teorisine birde neden kaybolmuyor derken evrim yüz yılda olmaz olana mutasyon denir
evrim için milyonlarca yıl gerekli.  @ahmetemre
oğluna söyle maymunlar bizim atamız değil yakın akrabamız onlar kendi evrimini tamamlıyor biz kendimizinkini
Hominoidea bizim üst türümüz Primatlar olsun homo (modern insan) olsun bu türden ayrı ayrı evrimleşmiş
primatlar kendi yoluna biz kendi yolumuza yani maymunlarla bir bağlantımız yok onlar dan çıkmadık onların çıktığı yerden çıktık onlar bizim
zeka özürlü kardeşlerimiz. atamız değil işin dini boyutunu tartışmam din evrimin neresinde bunun cevabını din verecek
ilk dinler ortaya çıktığındaki insanla şimdiki insan arasındaki farkada din cevap verecek o zaman uçak araba yokmuş
şimdi var zeka gelişiyorsa buda evrimdir :)

Çevrimdışı AmaralGürses

kafa yapıcı olarak ne kullanıyorsun? onlar nasıl cümleler öyle :)

Yok abi ben kedi yoluna Zürafa boynu demeyi daha uygun Görüyorum ondan. Yani ağaçtan ot yemek için boynu ark yapmış bir Zürafa düşünülebilir. Soruna gelince kafa Yapıcı falan işimiz olmaz öyle şeylerle ama üzerine afiyet az önce ekte resmini çektiğim bir adet mıhlama yedim çayla.

Çatı kaldırılırken birden bire süreç hızlanmıştı inşallah Ördek patileri ve semer Sürecinde de aynı tatlı Sürprizler olur.

Çevrimdışı Emre.Guler

peki sen cevapla evrim yoksa nasıl oluyorda adem ile havvadan çinlisi zencisi kızılderilisi
inkası aborjini doğuyor ve bunların hepsi farklı kıta ürünü hani sonradan doğa şartları dersen
buda evrim oluyor :D bilgin olsun evrim teorisini inkar ederken önce kılıfda uydurman gerekiyor
ben senin düşüncelerini çürütecek bir milyon done koyarım ortaya ama sen evrim teorisini çürütecek tek bir done koyamazsın
bak işin dini boyutunu tartışmıyorum dediğin gibi adem ile havvadan bile olsa bu güne kadar oluşmuş farklı ırkları açıklayacak tek teori evrimdir.
bunu zaten beş yaşındaki çocuklar ancak sorar daha büyüyüp aklı başına geldiğinde zaten sormazlar.
bugün basit bir virüs bile ortamına uyum sağlamak için sürekli evrimleşirken evrim teorisini reddetmek
çok tuhaf. Dinde bile konuşulmaz tabudur. getirdikleri bütün tesbitler işte 5 yaşındaki çocukların sorularını
cevaplamak içindir. Bir şeye inanmak güzeldir inanmayan insan olmaz o boşluk insana göre değildir.
ama kimisi dine inanır kimisi evrim teorisine birde neden kaybolmuyor derken evrim yüz yılda olmaz olana mutasyon denir
oğluna söyle maymunlar bizim atamız değil yakın akrabamız onlar kendi evrimini tamamlıyor biz kendimizinkini
Hominoidea bizim üst türümüz Primatlar olsun homo (modern insan) olsun bu türden ayrı ayrı evrimleşmiş
primatlar kendi yoluna biz kendi yolumuza yani maymunlarla bir bağlantımız yok onlar dan çıkmadık onların çıktığı yerden çıktık onlar bizim
zeka özürlü kardeşlerimiz. atamız değil işin dini boyutunu tartışmam din evrimin neresinde bunun cevabını din verecek
ilk dinler ortaya çıktığındaki insanla şimdiki insan arasındaki farkada din cevap verecek o zaman uçak araba yokmuş

Noktayı koymuş necmi abi:)

Dini korkular sebebiyle sürekli inkar etmek doğru değil.

Çevrimdışı Mahmut

Abi sen yapma bari  :s20: , konu dışı açısından dedim.
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 14:54:04 Mahmut ]

Çevrimdışı Fatih

Hocam bassa ne olucak, zaten kirilmiyor bukulmuyor. Bi zarar gormuyor.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı AngryEagle

Abi sen yapma bari  :s20:

Evrim, adnan hoca, ördek ayağı, zürafa boynu derken; KEDİCİK'lere bağlar mıyız bir de konuyu.
Tadından yenmez !

Takipteyim :)

Çevrimdışı Fatih

@Necmi  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

Projeye ve Fatzer in verdiği halat sayısı bilgisine göre 36 adet çapraz halat takılacak oluklu-halat arasına
olabilir ama onlar ne ara takilacak acaba yada proje degisti yok mu oldular onlar basit istir ufak vincler halleder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Noktayı koymuş necmi abi:)

Dini korkular sebebiyle sürekli inkar etmek doğru değil.

Az önce yazmıştım silindi Necmi abi kötü örnek olduğu için tekrar yazayım dedim. :)

Pek bilgim olan bir konu değil okumuş olduğu birkaç yazıdan ibaret bildiklerim.

Anlamadığım noktalar şunlar: evrimin milyonlarca yıl sürdüğü teorinin temelinde var yani insanlığın 80-90 yıllık ömrü belirgin farkları görecek kadar uzun değil fakat teknolojik imkanların etkisiyle büyük çapta kazılar da yapılabiliyor neden geçiş formu diyebileceğimiz belirgin bi tür yok ya da var benim bilgim yok. Diğer merak ettiğim nokta her canlı evrime tabii değil midir? Milyonlarca yıllık fosilleri bugünkü hali ile birebir aynı olan canlılar var evrimin açıklaması nedir buna karşı?

Çevrimdışı Emre.Guler

Az önce yazmıştım silindi Necmi abi kötü örnek olduğu için tekrar yazayım dedim. :)

Pek bilgim olan bir konu değil okumuş olduğu birkaç yazıdan ibaret bildiklerim.

Anlamadığım noktalar şunlar: evrimin milyonlarca yıl sürdüğü teorinin temelinde var yani insanlığın 80-90 yıllık ömrü belirgin farkları görecek kadar uzun değil fakat teknolojik imkanların etkisiyle büyük çapta kazılar da yapılabiliyor neden geçiş formu diyebileceğimiz belirgin bi tür yok ya da var benim bilgim yok. Diğer merak ettiğim nokta her canlı evrime tabii değil midir? Milyonlarca yıllık fosilleri bugünkü hali ile birebir aynı olan canlılar var evrimin açıklaması nedir buna karşı?

Özelden yazacağım kardeşim konu daha fazla kirlenmesin. Herkes gibi bende konu dışı olayından rahatsız olurum

bak sana ara form  ayaklı yılan :)

Çevrimdışı Serjo

stad'tan evrim teorisine geldik ya  :lol:
ne diyelim
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yok yok taraftar gercekten kafayı yedi :bandit:
Saglam taraftarimiz kalmayacak bu gidiste stad bir an once açılmalı :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

Bugün son duruma dair foto var mı? Inşallah ay sonuna doğru membranları görmeye başlarız.

Çevrimdışı Fatih

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2015, 15:10:10 Fatih ]