Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5901112 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

Ördek patileri 4 gün içerisinde, patileri çatıya bağlayan kemikleri de 10 içinde bitireceklerini düşünüyorum. Ördek Patisi montaj Hızı şu ana kadar günde 4-5 olarak cereyan etti. Sonrası semerizasyon ve Zürafa boyunlarını tamamlanması. İnşallah Ocak 2.haftasının Başında da malum süreç :)

Membranizasyondan sonra da Semerizasyon  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Ortalık yatışmıştı @Necmi abi yeniden hareketlendirdi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet92

Eski açık üst kat stadın heybetini bozuyor ya

Çevrimdışı Deadam

hangi evrim teorisi maymundan insana evrim olduğunu söylüyor :alala:
peki sen cevapla evrim yoksa nasıl oluyorda adem ile havvadan çinlisi zencisi kızılderilisi
inkası aborjini doğuyor ve bunların hepsi farklı kıta ürünü hani sonradan doğa şartları dersen
buda evrim oluyor :D bilgin olsun evrim teorisini inkar ederken önce kılıfda uydurman gerekiyor
ben senin düşüncelerini çürütecek bir milyon done koyarım ortaya ama sen evrim teorisini çürütecek tek bir done koyamazsın
bak işin dini boyutunu tartışmıyorum dediğin gibi adem ile havvadan bile olsa bu güne kadar oluşmuş farklı ırkları açıklayacak tek teori evrimdir.
bunu zaten beş yaşındaki çocuklar ancak sorar daha büyüyüp aklı başına geldiğinde zaten sormazlar.
bugün basit bir virüs bile ortamına uyum sağlamak için sürekli evrimleşirken evrim teorisini reddetmek
çok tuhaf. Dinde bile konuşulmaz tabudur. getirdikleri bütün tesbitler işte 5 yaşındaki çocukların sorularını
cevaplamak içindir. Bir şeye inanmak güzeldir inanmayan insan olmaz o boşluk insana göre değildir.
ama kimisi dine inanır kimisi evrim teorisine birde neden kaybolmuyor derken evrim yüz yılda olmaz olana mutasyon denir
evrim için milyonlarca yıl gerekli.  @ahmetemre
oğluna söyle maymunlar bizim atamız değil yakın akrabamız onlar kendi evrimini tamamlıyor biz kendimizinkini
Hominoidea bizim üst türümüz Primatlar olsun homo (modern insan) olsun bu türden ayrı ayrı evrimleşmiş
primatlar kendi yoluna biz kendi yolumuza yani maymunlarla bir bağlantımız yok onlar dan çıkmadık onların çıktığı yerden çıktık onlar bizim
zeka özürlü kardeşlerimiz. atamız değil işin dini boyutunu tartışmam din evrimin neresinde bunun cevabını din verecek
ilk dinler ortaya çıktığındaki insanla şimdiki insan arasındaki farkada din cevap verecek o zaman uçak araba yokmuş
şimdi var zeka gelişiyorsa buda evrimdir :)

Konu dışı olacak ancak @Necmi  yazdıktan sonra azicane kendi bilgilerimi ve düşüncelerimi paylaşmak farz oldu,

Evrim olan devam eden ve devam edecek bir süreçtir.
Öz olarak insan oğlu bugünkü maymun olarak tabir hayvanla aynı soydan gelmediğini düşünmekteyim. ilk insanla bugünkü insan arasında evrim kaynaklı farklılıklar olduğu aşikardır.
Bunu kabul etmek dinen ters ve yanlış bir hususta değildir.
evet bence bizim soyumuz ve kökenimiz insandır. ancak bugünkü insan formatında değildik hiç bir zaman. bin yıllar içerisinde ilk insandan bugünkü insana evrildik. ve evrilmeyede devam ediyoruz. gerek beyin büyüklüğü, beyin kullanma kapasitesi, gerek yirmilik dişlerinin yeni nesilde çıkmamaya başlaması, evrimin devamının göstergesidir.
Bir teoriye göre yine kullanım şekli nedeniyle baş parmak uzunluğu artmaktadır.
Tüm canlıların insanda dahil tek gayesi var olan ortamda hayatını sürdürmek ve genetik kodunu bir sonraki nesle aktarmaktır. Bizde bu süreç içerisinde değişen iklim dünya atmosfer yapısı beslenme tarzı değiştikçe evrileceğiz.
Tıpki kör bağırsak (apandist) önceden selülözlü gıda tüketen insan oğlunda selülözlü beslenme tarzı bitince işlevini yitirmişse ileriki dönemde işlevsiz olarak kalan organlar küçülecek, işlevi artan organlarımız gelişecektir.
Bunu kabul etmek insanı dinden çıkartmaz.
İslamiyete göre hepimiz Hz. Adem ve Hz Havva soyundan geldik. Bunu ben kabul ediyorum. Ancak ilk insan Hz. Adem ve Hz. Havva nın şimdi bizler gibi göründüğünü düşünmüyorum. O zaman Mevlam onları yaratırken farklı yaratmıştır. Yine mevlamın çizdiği yolda bugünkü halimize geldik. Yİne mevlamın çizeceği yolda gelecekteki halimize kavuşacağız.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Necmi

Abi sen yapma bari  :s20: , konu dışı açısından dedim.
yok bunu şimdi bir şey düşünüp stada bağlarım :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Eski açık üst kat stadın heybetini bozuyor ya
merak etme oda süreç içinde evrim geçirecektir boyu uzar :D

Çevrimdışı Mehmet92

İnşallah abi,şu stad bitmeye başladıkça göze batıyor eski açık :D

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetemre

hangi evrim teorisi maymundan insana evrim olduğunu söylüyor :alala:
peki sen cevapla evrim yoksa nasıl oluyorda adem ile havvadan çinlisi zencisi kızılderilisi
inkası aborjini doğuyor ve bunların hepsi farklı kıta ürünü hani sonradan doğa şartları dersen
buda evrim oluyor :D bilgin olsun evrim teorisini inkar ederken önce kılıfda uydurman gerekiyor
ben senin düşüncelerini çürütecek bir milyon done koyarım ortaya ama sen evrim teorisini çürütecek tek bir done koyamazsın
bak işin dini boyutunu tartışmıyorum dediğin gibi adem ile havvadan bile olsa bu güne kadar oluşmuş farklı ırkları açıklayacak tek teori evrimdir.
bunu zaten beş yaşındaki çocuklar ancak sorar daha büyüyüp aklı başına geldiğinde zaten sormazlar.
bugün basit bir virüs bile ortamına uyum sağlamak için sürekli evrimleşirken evrim teorisini reddetmek
çok tuhaf. Dinde bile konuşulmaz tabudur. getirdikleri bütün tesbitler işte 5 yaşındaki çocukların sorularını
cevaplamak içindir. Bir şeye inanmak güzeldir inanmayan insan olmaz o boşluk insana göre değildir.
ama kimisi dine inanır kimisi evrim teorisine birde neden kaybolmuyor derken evrim yüz yılda olmaz olana mutasyon denir
evrim için milyonlarca yıl gerekli.  @ahmetemre
oğluna söyle maymunlar bizim atamız değil yakın akrabamız onlar kendi evrimini tamamlıyor biz kendimizinkini
Hominoidea bizim üst türümüz Primatlar olsun homo (modern insan) olsun bu türden ayrı ayrı evrimleşmiş
primatlar kendi yoluna biz kendi yolumuza yani maymunlarla bir bağlantımız yok onlar dan çıkmadık onların çıktığı yerden çıktık onlar bizim
zeka özürlü kardeşlerimiz. atamız değil işin dini boyutunu tartışmam din evrimin neresinde bunun cevabını din verecek
ilk dinler ortaya çıktığındaki insanla şimdiki insan arasındaki farkada din cevap verecek o zaman uçak araba yokmuş
şimdi var zeka gelişiyorsa buda evrimdir :)
hem diyorsun zeka özürlü kardeşlerimiz onlar.
zekası kıt olan zekalı insana dönüşme kararı verecek kapasiteyi nerden buldu hem de bunu başarabilecek kapasitede öyle mi.
insan sorar kendine ilk canlı nasıl oldu peki diye.
evren tesadüfen oldu dünya tesadüfen oldu.
atmosfer daha ortada olmayan insan için tesadüfen insanın yaşaması için şart olan oksijeni ihtiva etti.
yeryüzü daha ortada olmayan insan ve diğer canlılar için su gıda doğal bitki örtüsü vs. için uygun hale tesadüfen geldi.
hadi bunlar tesadüfen oldu.
sonra ilk canlı organizma tesadüfen mi çıktı.
sonra uzun bir sürede bu organizmalar milyonlarca  türe evrilmeye karar verdiler tesadüfen.
uzun zaman sonra insana evrildiler tesadüfen.
sonra bazı hayvanlar insana hizmet etmeye karar verip et süt yumurta vs. vermeye karar verdiler ve vücutlarını bunu yapacak düzeye getirdiler tesadüfen.
sonra toprak rüzgarla ve yağmurla işbirliği yapıp insan için gerekli herşeyi yerde bitirdiler tesadüfen.
bunlar basit birşey olsa tamam da hepsi üstün zeka ve gücün yapabileceği çok çok hassas ayarda önceden beri süregelen bir süreç.hassas ayarlardan biri eksik olsa diğerleri olmaz.
kaostan böyle bir muhteşem yapıt çıkmaz tesadüfen.
stat tesadüfen mi dikildi yerine en ufak ayar hatasında kaza yaşandı.
atom altı parçacıklar çarpıştırılıyor tesadüfen bir canlı çıkıyor mu ortaya.
her türlü imkanın olduğu deneysel ortamda yapılıyorken.
sen ise kaos ortamından böyle bir hale oldu bittiyle geldiğimizi söylüyorsun.
en basit birşeyi bile planlayan yapan biri olmadan ortaya çıkmayacağına göre bu kadar muhteşem kainat ve insan sistemi tesadüfen ortaya çıkamaz.
ancak ve ancak üstün bir zeka ve sınırsız bir güç bunu yapabilir.
buna da tanrı diyor artık bilim.
hiç dinden bahsetmedim. dinle cevaplamaya dahi gerek olmadan insanın düşünmesi sorularına cevap bulmasına yeter.
isteyen istediğine inanır.
bana herşeyi tesadüfen oldu bittiye getiren bir teoriye inandıramaz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Emre.Guler

zekası kıt olan zekalı insana dönüşme kararı verecek kapasiteyi nerden buldu hem de bunu başarabilecek kapasitede öyle mi.
atmosfer daha ortada olmayan insan için tesadüfen insanın yaşaması için şart olan oksijeni ihtiva etti.
yeryüzü daha ortada olmayan insan ve diğer canlılar için su gıda doğal bitki örtüsü vs. için uygun hale tesadüfen geldi.
sonra uzun bir sürede bu organizmalar milyonlarca  türe evrilmeye karar verdiler tesadüfen.
sonra bazı hayvanlar insana hizmet etmeye karar verip et süt yumurta vs. vermeye karar verdiler ve vücutlarını bunu yapacak düzeye getirdiler tesadüfen.
sonra toprak rüzgarla ve yağmurla işbirliği yapıp insan için gerekli herşeyi yerde bitirdiler tesadüfen.
bunlar basit birşey olsa tamam da hepsi üstün zeka ve gücün yapabileceği çok çok hassas ayarda önceden beri süregelen bir süreç.hassas ayarlardan biri eksik olsa diğerleri olmaz.
en basit birşeyi bile planlayan yapan biri olmadan ortaya çıkmayacağına göre bu kadar muhteşem kainat ve insan sistemi tesadüfen ortaya çıkamaz.
hiç dinden bahsetmedim. dinle cevaplamaya dahi gerek olmadan insanın düşünmesi sorularına cevap bulmasına yeter.

Tamam...

Artık stad konusuna dönebilirmiyiz?

Çevrimdışı AmaralGürses

Hocam birşey dikkatimi çekti de imzanda rakım 0 demişsin ama bizim stadın rakımı -5 benim bildiim kadarıyla çünkü deniz seviyesinin altında diye biliyorum. Belki daha farklı bir rakamda olabilir ama negatif olması lazım yanlış bilmiyorsam. @Necmi abi teyit edersen sevinirim.

Çevrimdışı ABDULLAH19031

En çok merak ettiğim konu üst tribün ile alt tribünler arası uyum mesela daha önce kapalı en üstten kapalı alt taraf  kenardaki taraftarı bile kesip kaş gözle irtibat yapabiliyorduk şimdi tribünler arası loca olduğu için bir kopukluk olur mu sizce yine karşılıklı besteler kartal gool gol gol çekebilecek miyiz :)) üst tribündeki kişi alt tribündeki kişiyi görebilecek mi mevzu bu aslında mesela olimpiyatta müthiş bir kopukluk var mesela :) gerçi orası stad değil zaten
Keşke Beşiktaş'ımıza sarılabilsek !

Çevrimdışı ahmetemre

Az önce yazmıştım silindi Necmi abi kötü örnek olduğu için tekrar yazayım dedim. :)

Pek bilgim olan bir konu değil okumuş olduğu birkaç yazıdan ibaret bildiklerim.

Anlamadığım noktalar şunlar: evrimin milyonlarca yıl sürdüğü teorinin temelinde var yani insanlığın 80-90 yıllık ömrü belirgin farkları görecek kadar uzun değil fakat teknolojik imkanların etkisiyle büyük çapta kazılar da yapılabiliyor neden geçiş formu diyebileceğimiz belirgin bi tür yok ya da var benim bilgim yok. Diğer merak ettiğim nokta her canlı evrime tabii değil midir? Milyonlarca yıllık fosilleri bugünkü hali ile birebir aynı olan canlılar var evrimin açıklaması nedir buna karşı?
böyle zor sorular sorma cevapları yok :evillol:
dinazorlar en büyük ve en güçlü yaşama tutunabilecek canlıyken bunlar evrimleşip yaşama tutunmayı başaramamışlar mı.ayaklarını kollarını kuyruklarını bırakıp denize kaçalardı da hayatta kalalardı :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

üst sıra koltuklardan haber var mı @Efe , @Necmi abi ?

Bu arada modern evrim teorisi ile yaratılış teorisi birbirine zıt şeyler değildir .Yani türden türe kanıtlanmış evrim yok ama tür içinde evrim var . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mahmut

:D :D

Abi ama gerçekten şu konu dışı işine bir yaptırım uygulasak sevinicem, çünkü herkesin bir sözü var başka konularla alakalı ve belki çoğu arkadaşın da ilgilenmediği konular. Silinse bie konu dısılar  evrim geçirerek başka şekilde geri dönüyor  :D
Bir şey yapmayı düşünüyor musunuz bu konuda ??

Çevrimdışı hakan1976

evrim teorisi ALLAH c.c yok demektir haşa başka bir anlamı yoktur tüm alemleri yaratılan herşeyi onlar yaratılmamıştır tesadüfen oluşmuştur demektir işin dini boyutunu tartışmıyorum diyenlere duyurulur ayrıca dini korkularımız yüzünden diyen arkadaşada söyliyim senin olabilir ama benim dini bir korkum yok seni beni ve tüm alemleri yaratan ALLAH tır yoktan var edecek başka bir güç yoktur sen inanmıyorsun diye burada ahkam kesmene izin veremem inanmamakta serbestsin beni bağlamaz tek bir din vardır oda islam dır Hz muhammed onun elçisidir benim inandığım budur

ysariusta

• Ziyaretçi

Lütfen arkadaşlar kendi inançlarınızı mutlak gerçek gibi sunmayın. Evrim konusunu da tek bir kaynaktan okumayın. Dinozorlar silindi diyor bir arkadaşım. Dinozorlar ve kuşlar akrabadır ve küçük dinoların kuşa evrilmiş olma ihtimali çok yüksek görülüyor. Yani konu çok uzun ve derin bir konudur. Burası yeri değil. İsteyenlere özelden kaynak gösterebilirim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

böyle zor sorular sorma cevapları yok :evillol:
dinazorlar en büyük ve en güçlü yaşama tutunabilecek canlıyken bunlar evrimleşip yaşama tutunmayı başaramamışlar mı.ayaklarını kollarını kuyruklarını bırakıp denize kaçalardı da hayatta kalalardı :evillol:
Evrim birden gerçekleşen birşey değil ki belirgin ara geçiş türlerinden bahsedelim . Belirgin ara geçiş türlerinin varlığı evrimin mantığına aykırı . Birden ortaya çıkan belirgin ara geçiş türleri olsa bu evrimin ispatı değil evrimi çürütecek kanıtlardan biri olurdu. Bu evrime karşı olanların ortaya attığı safsatalardan bir tanesi. İlla ara geçiş türü arıyorsak insanlar dahil şu an dünyada yer alan her tür potansiyel bir ara geçiş türü milyonlarca yıl sonra doğacak torunları için  .
En büyük ve en güçlü her zaman hayatta kalmak için yeterli değildir . Bazen de en küçük olanlar yeni koşullara daha iyi adapte olup türlerini devam ettirirler . Ayrıca dinozorlar tamamıyle yok olmamıştır . Bir kısmı evrimleşmiştir kuş,sürüngen gibi canlılara.

Çevrimdışı onurturan

Koskoca evrim teorisini
1)maymundan insan olduk
2)Evrimciler hersey tesaduf oldu diyor diye soylemek gercekten bilmeden arastirmadan yapilmis yorumlar.. Ne yazik ki insanimiz her konuda boyle .. Kiliflar uyduruluyor ve tamamen yalanlaniyor.. üstü ciziliyor.. Ne yazikki bisey soylemeye anlatmaya calisan insanlara da dinsiz yaftasi yapistiriliyor.. Sadece bu konu degil gunumuzde hersey boyle ve ne yazikki ulkemizde olumsuz taraf daha kalabalik..

Çevrimdışı YunusEmre

Hocam birşey dikkatimi çekti de imzanda rakım 0 demişsin ama bizim stadın rakımı -5 benim bildiim kadarıyla çünkü deniz seviyesinin altında diye biliyorum. Belki daha farklı bir rakamda olabilir ama negatif olması lazım yanlış bilmiyorsam. @Necmi abi teyit edersen sevinirim.

Rakımizasyonda bence de sıkıntı var -5 bence de  :D :evillol: :evillol:

Çevrimdışı panic13

Ben anlamıyorum maymunlar insan olduysa, şimdiki insanlar neden maymun olmuyor?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan mansız

Forum stad konusuna dönse artık. Bu konularla ilgili güzel forumlar var zaten, burada evrimle ilgili konuşulması çok Saçma. Yönetimle ilgili birşey yazıldığında bile konu dışı yapmayın stada dönün diyorsunuz. Bu ne saçma bir Tartışma böyle.