Burası yeri değil forum yönetimi uygunsuz bulursa silebilir ama yazmam lazım.
Fikret Orman'ı savunucak çok fazla mantıklı argüman var lakin sportif başarı kelimesini okuduğum an beynimden vuruldum.Siz 37 yaşındasınız,gençliğiniz metin-ali-feyyaz ve peş peşe şampiyonluk izleyerek geçmiş.Ben 23 yaşındayım,veysel-youla izleyerek başladım.2011'i stadsız 8. sırada bitiren gs stadı açıp yönetimi değiştirince 4 senede 3 kez şampiyon oldu.Ben 23 senede 3 şampiyonluk gördüm.
Bu vasat sevdasından bütün taraftarın vazgeçmesi lazım sizin özelinizde konuşmuyorum.Hocalar çok kolay giderken yönetimler koltuk sevdasına gitmiyorlar.Fikret Orman tesisleşme hariç her alanda başarısız bir başkandır,bunu söylemek de Beşiktaş düşmanlığı veya birilerinin paralı askerliğini yapmak değildir.
Ama asıl sorum ve çok merak ettiğim kısım sportif başarı hiç fena değil derken neyi kastettiğinizi inanılmaz merak ettim.2012-2013-2014-2015 mayıs ayları ezeli rakiplerin şampiyonluk kutlamalarını izleyerek geçti,heralde sizin gözünüzde bu bi başarı?
her durum kendi şartlarında değerlendirilirsiz metin ali feyyazı şampiyonluklarla biliyorsunuz
ama onlar gökten bir anda zembille inmedi biz o noktaya gelene kadar neler yaşadık biliyormusun
o Beşiktaş için kibrit çak kampanyaları kulübün borçtan kıpırdayamaz durumda olması oyuncu alamadığımız için alt yapıyla
devam etmemiz ve şansımıza alt yapımızın Serpil hoca ile şekillenmiş olması aslında Seba alkışlanır ve başarıya götürdüğü
söylenir ama bu Mehmet Üstünkayaya büyük haksızlıktır aslında o alt yapı ve o yapılanma süreci onun eseriydi. Seba gelip bir elini
şıklatarak düzeltmedi bunun alt yapısını Mehmet başkan oluşturdu. O zamanlarda yaşanan sıkıntıları düşünüyorumda
siz şimdi kulübün zorda olduğunumu düşünüyorsunuz. ne yani Seba geldi peşinden arka arkaya şampiyonmu olduk
sebanın transferlerine bir bak yabancı transferler nerdeyse sıfır başarıdır. Bizim gençliğimiz sadece peş peşe şampiyonlukla
geçmedi tam tersi tarihinin en başarısız dönemini yaşayan Beşiktaşı tutarak geçti sen 23 senede 3 şampiyonluk görmüşsün
sor bakalım ben 23 yaşındayken 3 şampiyonluk gördümmü

öyle kötü bir Beşiktaşla büyüdükkü acaba arka arkaya gelen şampiyonlukları
ne kadar yaşadık yada ne kadar önemi vardı biz o dönemleri yaşadığımız için zaten bu gün yönetimi başarılı buluyoruz.
sen bu gün Başkanın çeki yazdırdı diye takımın en önemli oyuncusunun gönderilmesini kabul edebilirmisin hemde fenere gitmesini
bu gün gomezi gs ye kendi elinle vermek gibi yada oğuzhanı hemde tek kuruş kazanmadan bak biz bunları yaşadık ama
Beşiktaş değerleri dedik hiç bir zaman şampiyonluk olmazsa olmaz demedik gs stadsız bir sene oynadı nerdeyse küme düşüyordu
stadı açılana kadar bir hiçti peki biz stadımız açıldığında ne durumda olacağız stadsız her sene gene zirvedeyiz bumu başarısızlık
evet sportif anlamda futbol olarak başarılıdır sadece bu başarıyı şampiyonlukla taçlandıramamıştır.
avrupada gruplardan çıkmayı bırak gruplara kalamayan takımın şimdi gruplardan çıkamaması düşünülemiyorsa
evet buda bir başarıdır. şimdi sen üni sınavına giriyorsun Boğaziçini veya İTÜ yü kazanıyorsun ama sınavda Türkiye birincisi olamadınsa başarısızmı oluyorsun
bu yönetim evet başarısızdır ama bu sadece amatör branşlarda başarısızdır. Bence futbolda doğru adımları attık bu bir başarıdır
mali disiplini getirdik buda başarıdır Bu ülkede hiç bir takımın yapamayacağı şey kendi stadımızı yapmak
zaten başarının zirvesidir. dökülen tesislerimizi toparlamak milletin stadı hibrit değilken senin antrenman sahan hibritse evet
bu başarıdır. heleki bunu yoklukta yapan bir yönetim varken varlıkta neler yapabilirler düşünemiyorum.
Bunca iyi şeyi görmeyip sadece işi getirip şampiyonluğa bağlamak çok haksız ve art niyetli bir düşünce
önce kendinize sorun bu takımda şampiyon olacak kapasite varmı. Var peki taraftar olarak takımın şampiyon olması için ne yapıyoruz.
Yönetim sana kadroyu kurmuş bu takım lider bundan sonra yönetimmi çıkıp oynayacak. Birazda şampiyonluk için bizlerin
birşey yapması gerekmiyormu öyle 5bin kişiyle laylaylom yapmakla şampiyonluk gelmez. Kimse neden sorgulamıyor bu takım
deplasmanda kazanırken sürekli puanları içerde kaybediyor diye dışarda kazanan takım içerde kazanamıyorsa
bunun sorumlusu yönetimmi oluyor Başakşehirle anlaşarak saha sorunuda çözüldü. bir şeyi isterken kendinizide eleştirin
takım şampiyon olsun biz renklilerle eğlenelim demekle olmuyor bu işler başarı ekip çalışması ister inanmak ister
önce inan takımın peşinden git güç ver takımı şampiyon yapmak için elinden geleni yap her şeyi yönetim yapamaz.