Fatih hocam şöyle Söyleyeyim. Bir kere devralınan borç 327 milyon USD dir. Borç USD bazında yine aynı ama yapılan mükemmel bir stad var. Klüp halen borcu ancak çeviriyor nasıl çeviriyor febe ve gesenin harcadığının yarısını harcıyor. BÜTÇE yakın zamanda bu iki takımla aynı seviyeye çıkınca gerçek ortaya çıkacak. Ortada finansal olarak mutlak bir başarı var.?tesisleşme konusunda da öyle. Zaten ardarda tüm tesisleri yapıyor veya yeniliyorlar Başarısızlık nerede? Futbol Takım'ı lider. Üstelik rakiplere göre çok az maliyetli bir takım Başarısızlık nerede??amatör branşlar da sadece hentbol de başarılıyız diğerleri geçmişte Nasılsa bugün de öyle. Kaldı ki herşey aynı anda düzelir mi? 5 e katlanan sponsorluklar, kapanan icralar vs.vs. Nasıl yüzde 45? Bana göre yüzde 45? Bu deperlendirme sistemi Hatalı 😀
Yok abi hatali degil dogru.
1-Borcun $ veya € bazında olması Fikret Orman'ın suçu değil, doğrudur. Lakin Fikret Orman çoğu yapılandırma da zaten TL bazına çevirdi borçları.
2-En erken 3 sene sonra Fb ve Gs ile aynı seviye de olabiliriz girdi konusunda. Şuan Vodafone hariç diğer gelirlerin çoğunluğu stada aktarıldı zaten. Kombine + localar da gitti.
3-Şuan takımın lider olması pek birşeyi ifade etmez. Geçen gün Fb liderdi, bugün biz. Geçen gün konuşsaydık eğer Fb ile aramızda 1 puan var denilecekti. Puan tablosuna aslında 34. maç sonunda bakılmalı. Geçen sene biz liderken Gs 6. sıradaydı. 34. hafta onlar 1. sırada biz 3. sırada olduk.
4-Amatör branşlar hakkında söylediğine katılmıyorum. Geçen başkan nasıl bıraktıysa şimdi de aynı mantığını kabul etmem. Kaldı ki şampiyon olan basketbol takımı da dağıttılar.
5-Bence sizin gözünüzde şampiyonluk başarısı puanlama olarak %5-6 bandında. Bana göre ise en az %30-35.