Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903930 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rayli sistem kullanilan stad varsa resim atarmisiniz. Bakalim nasil gozukuyor
attim az yukarida bak istersen.
Neyse bi daha atalim
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 11:26:04 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cadavra

Arkadaslar farkindamisiniz ligte olimpiyatta ki son derbyimizi oynayacaz.super bi duygu

Çevrimdışı ahmetemre

özelden ve forumdan iyi dileklerde bulunanlara tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun.
ahmetx kapasiteyi tutturacak görünüyor 43-45 arası çıkıcak gibi :ok:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

özelden ve forumdan iyi dileklerde bulunanlara tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun.
Baskanda geçenlerde 42.-43.000 diyerek mesaji vermisti zaten :naughty:
Ama Napiyoruz ortamlarda 41.903 diyoruz :tabe:

Çevrimdışı serti67

sadece ust katlarmı yoksa tum trubunmu abaküs olucak acaba
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

kapasite 42500 diye yazılır 45000 bin diye okunur  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

sadece ust katlarmı yoksa tum trubunmu abaküs olucak acaba
benc tum stadi abakus yapacaklar. En cok koselerdeki donemeclerdeki sacma sapan kaymalardan cekiniyordum, böylece bu sorunuda asmis olacagiz.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bakıyorum abaküsü çok benimsediniz  :bandit: , çok yağuşuklu bir stadımız olacak .

Çevrimdışı dessocu

Çevrimdışı ahmetx

faruk yok mu yaw? foto gelmedi bugun.
hastalarına bakıyordur şimdi.  :D ismini değiştirsen iyi olur Sisci yakışır sana .

faruk yok mu yaw? foto gelmedi bugun.
Butun sosyal medyayi Tariyordur simdi o
Bulur atar Gun icinde :icool:

Çevrimdışı SuperBJK

Statta bir bütünlük olarak ambiyansı ortamı en iyi yaratıcak yer bence yeni açık.
Peki misafir tribünü kısmını oraya yapmak ne kadar doğru ?
Benim fikrim hiç doğru değil çok yanlış, o tarata yapılıcak birlikteliği ahengi bütünlüğü tamamen bozar.
Deniz tarafının zaten ben pek bi özelliğini göremiyorum. numaralı köşesine yapılsaydı çok daha iyi olmaz mıydı ?

Çevrimdışı dessocu

hastalarına bakıyordur şimdi.  :D ismini değiştirsen iyi olur Sisci yakışır sana .

oluyo mu ki öyle?

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

geçen aylarda discovery channelda dunyadaki stad yapımları ile ilgili bir belgeselde bu tarz 1 koltugu kırılması ,bozulması vb gibi bır durumda mudehale etmek üzere sokme işlemi yaptılar

sadece  1 anahtar ıle 1 dakikadan daha az bir surede koltugu değiştirdiler

bence en cabuk monte edilecek ve mudehale edilebilecek sistem

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı harund1k3

geçen aylarda discovery channelda dunyadaki stad yapımları ile ilgili bir belgeselde bu tarz 1 koltugu kırılması ,bozulması vb gibi bır durumda mudehale etmek üzere sokme işlemi yaptılar

sadece  1 anahtar ıle 1 dakikadan daha az bir surede koltugu değiştirdiler

bence en cabuk monte edilecek ve mudehale edilebilecek sistem

Evet ayni sekilde dusunuyorum arkadaslarinda paylastigi gibi cok seri sekilde ve aradaki bosluklarin minimize edildigi bir koltuk duzeni olacak anladigim kadariyla. anlattigin gibi cok hizli bir sekilde yapilacak koltuk montaji ayni zamanda. oluklu borularin takilmasi son dengelemelerden sonra gayet hizlanacak 2 hafta sonrasiyla bugunu karsilastirdigimiz stat insaati boyunca yapilmis en hizli ilerleme kaydedilebilir diyorum ben bu sabah itibariyle.

Çevrimiçi Necmi

sabah bi gazetede sezon sonuna stadın yetişmesi için rulo çim serilebilir diyodu, aslı astarı var mıdır?
çim konusu burda aylarca konuşuldu biliyorum da sabah ntvsporda gazete haberlerini okurken hangi gazeteydi hatırlamıyorum öyle bi haber çıkınca belki son anda bi karar değişikliği ile bu sezon sonuna yetişsin diye mi düşündüler dedim, yeni sezon için yazın hibrit çim ekiliir belki diye.
hibrit olması için ekme olma zorunluluğu yok serme çimede hibrit yapılablir. Kaliteden taviz verilmiş olunmaz
ama işin aslını birinci elden öğreneceğim serme tercih edilmemesinin nedeni çimin uzak mesafeden getiriliyor olması
gümrük aşamalarında falan sıkıntı olması.

Çevrimdışı Fatih

fikret orman daha ne yapsın..ulan adam gecesini gündüzünü, taraftarın şanına yakışır stat yapmak için uğraşıyor ama hala adam hakkında ileri geri konuşan var..
Peygamber degil ki herseyi cok duzgun diyelim. Yaptigi dogrudan fazla yanlisi var. Bunlari gormemek hatadir bence.

Fikret Orman'in faaliyetlerini %50'si stat, %50'si diger yaptigi faaliyetler olarak nitelendirirsek ayvayi yemisiz.

Stat konusunda tartisilmaz, belki bir kac ufak konu haric. Ama diger konular da  :by2: :by2:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Evet ayni sekilde dusunuyorum arkadaslarinda paylastigi gibi cok seri sekilde ve aradaki bosluklarin minimize edildigi bir koltuk duzeni olacak anladigim kadariyla. anlattigin gibi cok hizli bir sekilde yapilacak koltuk montaji ayni zamanda. oluklu borularin takilmasi son dengelemelerden sonra gayet hizlanacak 2 hafta sonrasiyla bugunu karsilastirdigimiz stat insaati boyunca yapilmis en hizli ilerleme kaydedilebilir diyorum ben bu sabah itibariyle.
ben çabuk olacağı konusunda emin değilim belki biraz daha hızlı olabilir ama sonuçta
rayların takılmasıda bir zaman  gerektiren iş bunu çabuk olsun diye değilde ilerde oynanabilir bir yapıda olması
kırılan koltukların değiştirilmesinde pratik olacağı ve dizilimde oynamalar yapma şansı doğuracağı için
tercih edilmiştir eksisi maliyetidir tahminim iki katından fazla tutar.

Çevrimdışı Efe

Peygamber degil ki herseyi cok duzgun diyelim. Yaptigi dogrudan fazla yanlisi var. Bunlari gormemek hatadir bence.

Fikret Orman'in faaliyetlerini %50'si stat, %50'si diger yaptigi faaliyetler olarak nitelendirirsek ayvayi yemisiz.

Stat konusunda tartisilmaz, belki bir kac ufak konu haric. Ama diger konular da  :by2: :by2:
bence dogrularinı yanlislarini kendimize göre degerlendiriyoruz herkese göre yanlişı var mi bence yok belki transfer konusunda yada aldigi bi kac oyuncu konusunda herkes tarafindan elestirilebilir ama diger hic bi konuda toplu olarak kötü  elestiri aldıgını görmedim kişisel olarak tepkiler var sana göre bana göre yani :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben çabuk olacağı konusunda emin değilim belki biraz daha hızlı olabilir ama sonuçta
rayların takılmasıda bir zaman  gerektiren iş bunu çabuk olsun diye değilde ilerde oynanabilir bir yapıda olması
kırılan koltukların değiştirilmesinde pratik olacağı ve dizilimde oynamalar yapma şansı doğuracağı için
tercih edilmiştir eksisi maliyetidir tahminim iki katından fazla tutar.
buna parayi fazla versinler abi stadı gösteren koltuklar en iyisi olsun dedik yapiyorlar 1 degilde 2 versinler bu kadar para harcadiktan sonra normali bunun olmasiydi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

stat başarılı, diğer tesisleşmeler başarılı, transfer (ilk sezondaki tecrübesizlik sonrası) çok başarılı, stat olmamasını düşünürsek sportif başarı hiç fena değil..

doğrudan fazla yanlış tam olarak nerede çok merak ettim gerçekten??  ama yeri burası değil uzatmayalım.. ama sanırım avatarındaki gibi gözlerle bakıyorsun hayata.. bu yüzden bence asıl sana  :by2:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

bence dogrularinı yanlislarini kendimize göre degerlendiriyoruz herkese göre yanlişı var mi bence yok belki transfer konusunda yada aldigi bi kac oyuncu konusunda herkes tarafindan elestirilebilir ama diger hic bi konuda toplu olarak kötü  elestiri aldıgını görmedim kişisel olarak tepkiler var sana göre bana göre yani :icool:
Cok fazla konu var aslinda da konusulduktan sonra herkes kendi bildigini dogru saymaya devam ettigi icin bi yere varilmiyor  :lol: :lol: Herkesin dogrusu kendine diyelim.  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı levent21

gunaydın arkadaşlar uzun bir suredır takıp edemıyorum bu trıbunlerdekı demir korkuluklar her yerde mı olucak yoksa sadece ust katlarda mı ?