Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905330 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı e.keles

@Birisi
kızım oldu Allah bağışlarsa.
35 gündür hastanede yatıyor prematüre.
kanı değişti bir sürü şey yapıldı inşaallah sağlıklı çıkıcak yakında.
statta koltuklara başlanmış nerdeyse uzun zaman takip etmeyince değişim inanılmaz görünüyor...

cok buyuk gecmis olsun. en kisa surede saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah. Allah tum cocuklara saglik versin.

Çevrimdışı dr.ozan

sanki hızlanmaya başladı oluklular.. öyle hissediyorum  :D

Çevrimdışı Emre.Guler

arkaşdaşlar selam. 7 yaşından küçük çocukları stada passosuz sokabiliyor muyuz? cevaplar için şimdiden teşekkürler

Ben 4yaşındaki kızımı götürdüm sorun olmadı

Çevrimdışı ahmetemre

özelden ve forumdan iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler.
Allah tüm sabileri korusun kimseye evlat acısı yaşatmasın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetemre

Ben 4yaşındaki kızımı götürdüm sorun olmadı
kucakta mı dönüyoruz turnikeden?
ben de oğlanı getirmeyi düşünüyorum yeni stada yavaş yavaş ruhu işlemek lazım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

nerden atıon abi dm kapalı onda :D
yoo acik hatta 1 saate atiyorum diye mesaj yazdı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

zaten yollasanda gelmezler :kop: :kop: :kop:
o kadar cesur bir siyasetçi yok bu memlekette
:kop: :kop: aslinda anlatmak istedigimde bu  simdi misal iktidara yakin birileri gelecek statta protestolar yukselecek (ayni durum muhalefet icinde gecerli )olay gurultu daha sonra kapali kapilar ardinda yapilacak oyunlar olan yine bize olacak gerek yok bole seylere herkes isine baksin  :)
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 15:49:00 murat_ ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Emre.Guler

kucakta mı dönüyoruz turnikeden?
ben de oğlanı getirmeyi düşünüyorum yeni stada yavaş yavaş ruhu işlemek lazım...

Ya ben kucağımda soktum. Zaten tek geçiş için bilet alman gerekir. güvenlik hiç sıkıntı çıkarmadı.
Tabi çocuk büyük gösteriyorsa yaşını sorabilirler. Sınır tam olarak kaç bilmiyorum ama 6-7 yaşına kadar sorun çıkarmazlar

Çevrimdışı Efe

yazdım abi açıktı :D
iyi bare sıkmayalım adami sonra atmaz dımdızlak kaliriz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı kralkartal

davete icabet ederler bence abi  kim olursa olsun ayrım yapılmadan bütün siyasilere davet gitmeli kendi fikrim bu cumhurbaşkanı,başbakan,diğer siyasi partiler ülkemiz adına kazandırılan büyük bir yapım emek dolu bir yapı kavgayı dövüşü bir kenarda bırakıp birlik olup gelmelerinden yanayım severiz yada sevmeyiz ama ülke büyükleri olarak davet giderse icabet etmelerini isterim kendi fikrim bu yönde sonradan karışmamaları şartıyla tabii  :tabe:
Ülke büyükleri degilde Besiktas büyükleri olmalı. Sahsen benim milli takımım dahi Besiktastır..

Çevrimiçi Necmi

iyi bare sıkmayalım adami sonra atmaz dımdızlak kaliriz :D
Beşiktaşlı değilmi neden atmasın mecbur atacak :bandit:
herkesin bir görevi var onunkide resim çekmek :D
ama son iki yılın gizli kahramanlarından tüm Beşiktaşlıların anılarında yer aldı

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Ya ben kucağımda soktum. Zaten tek geçiş için bilet alman gerekir. güvenlik hiç sıkıntı çıkarmadı.
Tabi çocuk büyük gösteriyorsa yaşını sorabilirler. Sınır tam olarak kaç bilmiyorum ama 6-7 yaşına kadar sorun çıkarmazlar
passso 7 yaşından sonra ön ödemeli kart istiyormuş çocuklardan.
çocuğa mı tek geçiş bilet gerekiyor?

Çevrimdışı Emre.Guler

Hayır istiyor demedim.

Kucaktamı dönüyoruz diye sorulunca turnikeden tek geçebilmesi için mantık olarak bilet gerekir demek istedim. Turnikeye bilet okutmazsan dönmez çünkü. Bilet alınmadığına göre çocuk için mecbur kucağında dönüyorsun turnikeden

Çevrimiçi Necmi

davete icabet ederler bence abi  kim olursa olsun ayrım yapılmadan bütün siyasilere davet gitmeli kendi fikrim bu cumhurbaşkanı,başbakan,diğer siyasi partiler ülkemiz adına kazandırılan büyük bir yapım emek dolu bir yapı kavgayı dövüşü bir kenarda bırakıp birlik olup gelmelerinden yanayım severiz yada sevmeyiz ama ülke büyükleri olarak davet giderse icabet etmelerini isterim kendi fikrim bu yönde sonradan karışmamaları şartıyla tabii  :tabe:
hadi canım sende küfür yemek istiyorlarsa buyurup gelsinler
ülke büyüğü falan değiller kimseye haketmediği lakapları takmayalım bu ülkenin tek büyüğü Atatürktür.
bunu siyasi parti gözetmeksizin söylüyorum. Benim seçtiğim hiç kimse benden büyük olamaz. Onlar bize hizmet etmek için seçildiler.
burda büyük olan onlara o görevi veren halktır. Halk verir istemediğindede geri alır nasıl büyük oluyorlar. @canergiray77
zaten bu zihniyetle baktığınız için onlar ne olduklarını unutup kendilerini kral sanıyorlar. Herkese hakettiği kadar
saygı göstermek gerekiyorki ne olduklarını kim olduklarını unutmasınlar.

Çevrimdışı iyimserure

ritz kartalı foto paylaşmış işler hızlandı diye, hakikaten bir  sürü kısa boru takılmış  :super:

Çevrimiçi Necmi

7 yaşına kadar veli ile birlikte girişi serbest biliyorum bunu en iyi @MURAT  bilir o çocuklarını sokuyor.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/kenanaysgl/status/673867146557042689
bu çatı sinirimi bozuyor çok yavaş ilerliyor. Nihayetinde atla deve değil
bu kadar zorlanacak bir şey olsun. :bandit:  tamam zoruna saygı gösteriyoruz ama kolay olanıda hızlı yapın
bunlar işi iyice kânı temposunda götürüyorlar artık kabak tadı vermeye başladı.