Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903931 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

stad inşaatının başından itibaren süzer plazaya günlük veya 12 saatte 1 fotoğraf çekimi yapan makina konulmuş mudur acaba? 5-10 dkklık bir yapım videosu iyi giderdi bittiğinde.  :)
on dakikada bir resim çekiyor daha sonra birleştirilecek
ama bize vermiyorlar :bandit: resimler kimde onuda biliyoruz :D
ama koklatmıyor :akuma:

Çevrimdışı canergiray77

stad inşaatının başından itibaren süzer plazaya günlük veya 12 saatte 1 fotoğraf çekimi yapan makina konulmuş mudur acaba? 5-10 dkklık bir yapım videosu iyi giderdi bittiğinde.  :)
stadın ve boğazın güzelliğini bozduğu için bence bunu plaza sahibi bunu kendine borç bilip bunu yapmalı yada elemanlarına hafta 2 3 foto cektirip attırmalı  :lol:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı osman1903

Of be bu çıkış kapıları füme tarZı bi renge mi döncek tekrar beyaz güzeldi?

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni inönüden koltuklar için zoom istedim bakalım atacak mı :D

Çevrimiçi Necmi

@Yeniinönü
yanlız küfeki beklediğimden hızlı gidiyor adamlar sessiz sedasız işlerini yapıyorlar
kimseye dokundukları yok kimsenin işine mani olmuyorlar. atlayıp devam ediyorlar sevdim
firmanın iş disiplinini bir ara durakladılar sanırım biraz duygusal nedenlerle ama şimdi tekrar gaz verdiler.

Çevrimdışı Efe

13 kısa 4 uzun borumuz takilmis durumda gayet güzel :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

havanın karardığını söyledi yeniinönü koltuk çalışması yapılan bölgeyi işaretleyip gönderdim yarın atacak :)

Çevrimdışı ilhan mansız

ay sonu membran başlar mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

yanlız küfeki beklediğimden hızlı gidiyor adamlar sessiz sedasız işlerini yapıyorlar
kimseye dokundukları yok kimsenin işine mani olmuyorlar. atlayıp devam ediyorlar sevdim
firmanın iş disiplinini bir ara durakladılar sanırım biraz duygusal nedenlerle ama şimdi tekrar gaz verdiler.
küfeki sence ne zaman biter bu tempo ile abi ? @Necmi

Çevrimiçi Necmi

stadın ve boğazın güzelliğini bozduğu için bence bunu plaza sahibi bunu kendine borç bilip bunu yapmalı yada elemanlarına hafta 2 3 foto cektirip attırmalı  :lol:
hee kamera konması için dünyanın parasını istediler :bandit:

Çevrimdışı Anıl

40 kısa, 42 uzun boru takılacak dimi Efe abi :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Ben ilk zamanlarda gif yaparken yeniinönüye

Tripodla çeksen hep sabit açıdan giflerle güzel bir timelapse yapabilirim dediğimde o işi ben hallediyorum gopro yerleştirdim demişti ne kadar doğru bilemem

Çevrimdışı kaanzor

neden yanlışmı düşünüyorum :alala:
içinizde yavaş olduklarını düşünmeyen varmı :bandit:

Ben düşünmüyorum abi valla kazadan sonra bende olsam tırsa tırsa iş yapardım sonuçta gün içinde 1 boru fazla takalım diye yardırırken ufacık bir dikkatsizlik 1 ayımıza mal oldu
Stadıda geçtim varsın geç bitsin ama canlar gidebilirdiki allah korudu
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

küfeki sence ne zaman biter bu tempo ile abi ? @Necmi
bilemem işin bütününü bilmiyorum. tam ne yapılacak bilsem sana saati saatine tarih veririm :D
ama daha çok iş var görünüyor önce bilezik bitecek sonra altlar bitecek gerek kapalı arkasında gerekse otopark girişinde çok fazla miktarda düz alan var
otopark kısmından uzun zamandır resim alamıyoruz gidenlerde çekmiyor mesela sen stadın dört bir yanının fotosu olmayınca işi kestiremiyorsunher tribünü baştan sona altlı üstlü dörder beşer foto ile taramak lazım dört taraftan alttan ve üstten toplamda 40 civar foto çekmek gerekiyor siz on tane çekiyorsunuz sekizi yeni açık :D
buda işi göstermiyor mesela uzun zamandır otopark alanından resim çeken yok  @SDemirsoy

Çevrimdışı canergiray77

abi yanlız enfes yer burada oturup stadı seyretsem bana yeter  :evillol: :evillol:  ( yanından geçemedi )
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı SDemirsoy

bilemem işin bütününü bilmiyorum. tam ne yapılacak bilsem sana saati saatine tarih veririm :D
ama daha çok iş var görünüyor önce bilezik bitecek sonra altlar bitecek gerek kapalı arkasında gerekse otopark girişinde çok fazla miktarda düz alan var
otopark kısmından uzun zamandır resim alamıyoruz gidenlerde çekmiyor mesela sen stadın dört bir yanının fotosu olmayınca işi kestiremiyorsunher tribünü baştan sona altlı üstlü dörder beşer foto ile taramak lazım dört taraftan alttan ve üstten toplamda 40 civar foto çekmek gerekiyor siz on tane çekiyorsunuz sekizi yeni açık :D
buda işi göstermiyor mesela uzun zamandır otopark alanından resim çeken yok  @SDemirsoy
neyse bir dahakine oradan çekeriz abi :D

Çevrimiçi Necmi

Ben ilk zamanlarda gif yaparken yeniinönüye

Tripodla çeksen hep sabit açıdan giflerle güzel bir timelapse yapabilirim dediğimde o işi ben hallediyorum gopro yerleştirdim demişti ne kadar doğru bilemem
vodafone çekiyor süzerin öbür tarafından çok yüksek çözünürlüklü bir makineyle on dakikada bir foto çekiyor
bu sonradan tımelapse yapılacak en baştan beri çekiyorlar.

Çevrimdışı Ekremblks

Rica etsem yeninönü evinin çektiği en son resimden koltuklar için yapılan çalısmayı işareteler misiniz ?

Çevrimdışı Emre.Guler

vodafone çekiyor süzerin öbür tarafından çok yüksek çözünürlüklü bir makineyle on dakikada bir foto çekiyor
bu sonradan tımelapse yapılacak en baştan beri çekiyorlar.

Eğer yeni inönünün timelapse ı satma niyeti varsa yalan oldu desene :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Eğer yeni inönünün timelapse ı satma niyeti varsa yalan oldu desene :)
zaten o kulüpten yönetici bağlantılı biri abi öle bi niyeti olamaz bence

Çevrimdışı Efe

aynen o ortadaki 2 uzun halata direk uzun borumu takilacak yoksa yine 2 ye mi bolecekler bilmiyorum ama teoride senin dedigin gibi ordan sayabiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

zaten o kulüpten yönetici bağlantılı biri abi öle bi niyeti olamaz bence

En has yöneticiler klüpten ne paralar götürdü be :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

@Birisi
kızım oldu Allah bağışlarsa.
35 gündür hastanede yatıyor prematüre.
kanı değişti bir sürü şey yapıldı inşaallah sağlıklı çıkıcak yakında.
statta koltuklara başlanmış nerdeyse uzun zaman takip etmeyince değişim inanılmaz görünüyor...

Geçmiş olsun abi en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla evinizde bir ömür dilerim

Çevrimdışı Serkan7738

mantık olarak kısaların uzunlardan 2 kat fazla olması gerekmiyomu   :alala: