Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904608 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AmaralGürses

mebranizasyon zamanında başlamazssa ozaman    g........e  gelmasyon sonra  hep beraber ağlamasyon olmayalım  :evillol: :evillol: :evillol:

Membranizasyon süreciyle ilgili benzer mülahazalara ben de sahibim.

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

umarım öyle olur kapalının havasını kaybetmesini hiç istemem
öbür türlü sıradanlaşırız. @ACAB1903  ama bir taraftanda eskisi gibi olmayacak diye düşünüyorum.

Eskisi gibi olmasın abi zaten. Stadın daha iyisini yaptık, atmosferin de daha iyisi olsun. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yalçın

O bu degilde, cok guzel mesale yakilir bu stadyumda. Alt katin en alt demirlerine dizeceksin herkesi teker teker. Birer tane de mesale hepsine. Su alttakiler gibi. Her ne kadar bir yanim "olmamali" dese de.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı empisayn

O bu degilde, cok guzel mesale yakilir bu stadyumda. Alt katin en alt demirlerine dizeceksin herkesi teker teker. Birer tane de mesale hepsine. Su alttakiler gibi. Her ne kadar bir yanim "olmamali" dese de.

sezon sonu şampiyonluk kutlamalarında yapılası bir şov  :tabe:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Anıl

Kapalının eskisi gibi olması pek mümkün değil. Öncelikle üst tribünde 3 farklı fiyat kategorisi olduğu için tüm kategoriler kırılmaz camlarla ayrılır ve diğer bloklara geçiş engellenir ki engellenmeli de zaten. Kapalı alt desen zaten kombineye yıllık 4500 tl verecek kişilerin gol dışında ayağa kalkacağını sanmıyorum :D

Çevrimdışı Yalçın

Kapalının eskisi gibi olması pek mümkün değil. Öncelikle üst tribünde 3 farklı fiyat kategorisi olduğu için tüm kategoriler kırılmaz camlarla ayrılır ve diğer bloklara geçiş engellenir ki engellenmeli de zaten. Kapalı alt desen zaten kombineye yıllık 4500 tl verecek kişilerin gol dışında ayağa kalkacağını sanmıyorum :D

Yoo, bizde yillik 10 bin TL limitine kadar ayaga kalkacak, ziplayacak taraftar profili mevcut. Bu noktada digerlerinden bariz bicimde ayriliyoruz. Cunku orta yaslarin cogu (40'li-50'li) Metin-Ali-Feyyaz'li zamanlardan geldigi icin, bizim tribunlerimizin temellerinin atildigi yillardir o senelerdeki basarilar.

Tabi bu "temel" kavramini tezahurat anlaminda soyluyorum. Diger tribun konulari buna dahil degildir.

Bu yuzden, evet profil degisecek. Fakat hamurumuz saglam. Bu hamur digerlerinide yetistirecek. Kendisine benzetecek. Ozetle, profil degisecek evet; cosku azalacak hayir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

belki rakibe baskı yapmak için uğultu çıkarırlar . boş boş halay türkü , yeni açık  eski açık muhabbeti ortadan kalkar çokta güzel olur sonuçta insanlar stadyuma takımını izlemek için gidiyor top rakipteyken baskı yaparsın zaten orda olma amacın odur..

ben inönü stadının son 4 senesinde her maça gittim iç saha avantajını bu kadar kötü kullanan takımlar listesi yapılsa bizim seviyemizdeki takımlar arasında belkide sonlardayızdır ..

İnşallah yeni stadımızda herşey için milat olur daha cok sahaya etki eden bi grup haline geliriz.

Çevrimdışı cadavra

mebranizasyon zamanında başlamazssa ozaman    g........e  gelmasyon sonra  hep beraber ağlamasyon olmayalım  :evillol: :evillol: :evillol:
sesli güldüm  :D :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı brci

yalnız stad her detayıyla aşık olunası oluyor be  :claps: tabii membranizasyon dan sonra daha net konuşulabilir  :ok:

Çevrimdışı murat_

Ben olsam Necdet Sezer'le Abdullah Gul'u oynatirdim. Rica minnet eder bir sekilde yanyana getirirdim. Her ne kadar utopik olsada..

ben olsan  o stadin acilisina tek bir siyasiye davetiye yollamam siyasi gorusu ne olusa olsun futbolun icine daha fazla girmesinler islerine baksinlar  yeter ...

Çevrimdışı efecell

en azından 3 derece daha dik sanırım bizimki birde olmayan şey
juve stadında Beşiktaş taraftarı :)  @efecell  sen hiç Beşiktaş taraftarı içinde
maç izledinmi :D bir gün gelde seni @ALI RIZA  @Geovani ile birlikte maç izletelim
ertesi gün kelepçede istersin kendini koltuğa bağlamak için :bandit: benim gibi mualim biri
bile her maç yumruk büyüklüğünde morluklarla dönüyorum. Benki bırak aşağı yukarı doğru uçan bile gördüm
Başakşehirde bir maç üst katta korkuluk camlarından 3 sıra yukarda maç izliyordum bir baktım havada uçuyorum
direk kafadan cam bariyere bindirdim cam sağlammış test ettim

@Necmi abi şimdi siz bu korkulukların yönetim tarafından taraftarlar telef olmasın diye mi takıldığını söylüyorsunuz? buna inanmam açıkcası. yasal bir alt zemini kesin vardır.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi şimdi siz bu korkulukların yönetim tarafından taraftarlar telef olmasın diye mi takıldığını söylüyorsunuz? buna inanmam açıkcası. yasal bir alt zemini kesin vardır.
tribüne çıktığın zaman inanırsın zaten onlar olmadan maç oynanmasına izin vermezler.
citten cinayete teşebbüs olur bu şaka yapmıyoruz her maç ölü çıkar staddan @efecell
bunun sorumluluğunu kimse almaz 40 derece açılı bir yerde ayakta durmayı denedinmi
herhangi bir yere tutunmadan birde bunu etrafında dengesiz bir gurupta yapmayı dene
9 katlı binanın balkonunda ve o balkonda korkuluk olmadan kenarında durmayı hayal et
birde o küçük balkonda yanında on kişi olduğunu düşün seni o balkona kimse çıkartabilirmi.

Çevrimdışı Necmi

ben olsan  o stadin acilisina tek bir siyasiye davetiye yollamam siyasi gorusu ne olusa olsun futbolun icine daha fazla girmesinler islerine baksinlar  yeter ...
zaten yollasanda gelmezler :kop: :kop: :kop:
o kadar cesur bir siyasetçi yok bu memlekette

Çevrimdışı Erdem Çözer

Koltuklar  :evillol:

cihazlarla yapılan ilk aşama test normal taraftarlar için, ikinci aşama holiganlar için  :kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

en azından 3 derece daha dik sanırım bizimki birde olmayan şey
juve stadında Beşiktaş taraftarı :)  @efecell  sen hiç Beşiktaş taraftarı içinde
maç izledinmi :D bir gün gelde seni @ALI RIZA  @Geovani ile birlikte maç izletelim
ertesi gün kelepçede istersin kendini koltuğa bağlamak için :bandit: benim gibi mualim biri
bile her maç yumruk büyüklüğünde morluklarla dönüyorum. Benki bırak aşağı yukarı doğru uçan bile gördüm
Başakşehirde bir maç üst katta korkuluk camlarından 3 sıra yukarda maç izliyordum bir baktım havada uçuyorum
direk kafadan cam bariyere bindirdim cam sağlammış test ettim
Bir de Ğs macında beni gör @Necmi abi  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı canergiray77

Koltuklar  :evillol:

bu nasıl koltuk bildiğin beton maşallah :D bunlardan mi takılacak stada ? :evillol: :evillol: :evillol:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı canergiray77

zaten yollasanda gelmezler :kop: :kop: :kop:
o kadar cesur bir siyasetçi yok bu memlekette
davete icabet ederler bence abi  kim olursa olsun ayrım yapılmadan bütün siyasilere davet gitmeli kendi fikrim bu cumhurbaşkanı,başbakan,diğer siyasi partiler ülkemiz adına kazandırılan büyük bir yapım emek dolu bir yapı kavgayı dövüşü bir kenarda bırakıp birlik olup gelmelerinden yanayım severiz yada sevmeyiz ama ülke büyükleri olarak davet giderse icabet etmelerini isterim kendi fikrim bu yönde sonradan karışmamaları şartıyla tabii  :tabe:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetemre

Aleykümselam.

@ahmetemre  yok mu bu sıralar?
@Birisi
kızım oldu Allah bağışlarsa.
35 gündür hastanede yatıyor prematüre.
kanı değişti bir sürü şey yapıldı inşaallah sağlıklı çıkıcak yakında.
statta koltuklara başlanmış nerdeyse uzun zaman takip etmeyince değişim inanılmaz görünüyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sarp

@Birisi
kızım oldu Allah bağışlarsa.
35 gündür hastanede yatıyor prematüre.
kanı değişti bir sürü şey yapıldı inşaallah sağlıklı çıkıcak yakında.
statta koltuklara başlanmış nerdeyse uzun zaman takip etmeyince değişim inanılmaz görünüyor...

Büyük geçmiş olsun.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum