Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904748 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mutixls

Yarın kalkar kalkmaz ariyim, iyi ki yazdınız buraya teşekkürler :)

sonu 1903 ile biten numaralardan genelde atkı satmak için arıyorlar, bence boşuna şansını deneme. bir de bunlar kartal yuvası adını kullanıyor bunlara itibar etmeyelim. bildiğim kadarı ile kartal yuvası resmi sayfasından da bu durum yalanlandı. böyle bir uygulama yok. hatta kulübü arayarak numarayı verin şikayet edilsinler.

bu arada emeği geçen herkese teşekkürler. her gün yuvamızdan sayenizde net bilgiler alıyoruz.

Çevrimdışı canergiray77

helal olsun başkanımıza açılışa davet etmiş eminim ki açılış günüde yanında olacaktır muhammet bu güzel kardeşimiz o anki çoşkuyu hayatı boyunca unutayamacağı bir an'a tanıklık edecek bizlere'de açılışa gitmeyi nasip etsin allahım gerçekten duygulandım :ok:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Mehmet K

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır formunuzu takip ediyorum,sononda bende kayıt oldum. tartışmalarınız ve bilgileriniz harika, :ok: cok faydalı emeği gecen herkesin eline sağlık.  :ok:
Hoşgeldin

Çevrimdışı Anıl

sonu 1903 ile biten numaralardan genelde atkı satmak için arıyorlar, bence boşuna şansını deneme. bir de bunlar kartal yuvası adını kullanıyor bunlara itibar etmeyelim. bildiğim kadarı ile kartal yuvası resmi sayfasından da bu durum yalanlandı. böyle bir uygulama yok. hatta kulübü arayarak numarayı verin şikayet edilsinler.

bu arada emeği geçen herkese teşekkürler. her gün yuvamızdan sayenizde net bilgiler alıyoruz.
Yanlız kulübün resmi olarak kişiye özel atkı satışı var, kartalyuvasi.com.tr üzerinde bilgi mevcut :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Merhaba kardeslerim abilerim bu siteyi elimden geldigince takip ediyorum stadin gun be gun gelisimi hakkinda bilgeler ediniyorum bu forumdaki ilk yazim oncelikle tesekkur ederek baslamak istedim emegi gecenlerin ellerine saglik sizlere bayadir kafami kurcalayan ama yazmak simdiye nasip olan bir soru sormak istiyorum bu trubunlerle cati arasindaki bosluk( v halatlari tutan direkler arasi bosluk) kapatilacakmi bir sekilde yoksa oyle mi kalacak bunu şu yuzden merak ediyorum eger acik kalirsa tezahurat seslerinin ordan cikacagini bu yuzden de cok yuksek ses yaratamayacagimizi dusunuyorum ayrica ordan yagmur ruzgar gelmez mi bu kafami kurcalayan soruyu cevaplarsaniz cok sevinirim arkadaslar

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır formunuzu takip ediyorum,sononda bende kayıt oldum. tartışmalarınız ve bilgileriniz harika, :ok: cok faydalı emeği gecen herkesin eline sağlık.  :ok:
Hoşgeldiniz.
Çatı kolonlarının arası kapatılmayacak. O açıyla yağmur yağmaz. Yağmur yatay yağmazsa çok aşırı ıslanmazsın merak etme. Ses konusunda da şöyle düşünmek doğru olur sanırım. Ses dalgaları tam kapalı bir ortamda kaybolana kadar çarpar durur. Sadece "E" dersek bu durumda sıkıntı yok ancak "en büyük Beşiktaş " diyeceksek sesler üst üste biner buda bir uğultudan başka bir şey olmaz. Sesin bir yerlerden çıkması iyi olacaktır. Bildiğim kadarıyla stat planlanırken Kanada'dan bir üniversite akustik için çalışma yaptı. Stadın aynı zamanda bir konser alanı olarak planlandığını düşünürsek bu akustik konusunda planlı gidildiğini gösterir. Mimar ve mühendisler bunun için çalışmışlardır yani. En güzeli yapılıyor sabret

Çevrimiçi Necmi

Kardeşim bilgi sahibi olmadan konuşman yanlış. Burda herhalde herkes o atkılardan
aldı en azından tanıdıklarım aldı. atkılar kartal yuvasından kargolanmış vaziyette geliyor ve kartal
yuvası tarafından faturalandırılmış şekilde @mutixls

Çevrimiçi Necmi

Bu arada aramıza Hoşgeldin @mutixls

Çevrimiçi Necmi

Merhaba kardeslerim abilerim bu siteyi elimden geldigince takip ediyorum stadin gun be gun gelisimi hakkinda bilgeler ediniyorum bu forumdaki ilk yazim oncelikle tesekkur ederek baslamak istedim emegi gecenlerin ellerine saglik sizlere bayadir kafami kurcalayan ama yazmak simdiye nasip olan bir soru sormak istiyorum bu trubunlerle cati arasindaki bosluk( v halatlari tutan direkler arasi bosluk) kapatilacakmi bir sekilde yoksa oyle mi kalacak bunu şu yuzden merak ediyorum eger acik kalirsa tezahurat seslerinin ordan cikacagini bu yuzden de cok yuksek ses yaratamayacagimizi dusunuyorum ayrica ordan yagmur ruzgar gelmez mi bu kafami kurcalayan soruyu cevaplarsaniz cok sevinirim arkadaslar
@cortez1989 Hoşgeldin kardeşim

Çevrimiçi Necmi

@kingfisher.side  Hoş geldin kardeşim burası Beşiktaşlıyım diyen herkesin forumudur

Günaydın forum :)
Bu arada 2 gündür bazı yazılar ve foruma girenlerin bilgileri ya yarım ya da eksik görünüyor bilginize @Necmi @Altuğ

Çevrimdışı attila_metu

Bugün beni de 1903 ile biten bir numara aradı. Dersteydim açamadım. İnşallah büyük bir fırsatı kaçırmamışımdır :bawling:

@Anıl kardeşim selam,

Geçen sene sınavlara hazırlanıyordun. Üniversiteye girdin sanırım?

Çevrimdışı mustafa.kuru

Herkese Samsun'dan selamlar büyüklere saygılar....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı ErsinA.

Herkese Samsun'dan selamlar büyüklere saygılar....

Aleykümselam.

@ahmetemre  yok mu bu sıralar?

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Mesut.1903

Herkese selamlar.Uzun zamandır takip ettiğim bu ailenin bir parçası olmaya karar verdim ve üye oldum.gerek seviye düzeyi gerekse besiktas aşkının doruga çıktığı bu forum bence arşiv niteliğindedir.

Çevrimdışı AdemG

Herkese selamlar.Uzun zamandır takip ettiğim bu ailenin bir parçası olmaya karar verdim ve üye oldum.gerek seviye düzeyi gerekse besiktas aşkının doruga çıktığı bu forum bence arşiv niteliğindedir.

hoşgeldin @Mesut.1903

Çevrimdışı Emre Ş.

Hoşgeldiniz  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı sylar

bugun gazetelerde akyazı stadı bıttı bıtıyor dıye yazmıslar...

Çevrimdışı İhsan

bugun gazetelerde akyazı stadı bıttı bıtıyor dıye yazmıslar...

Akyazı bizden çok geride
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

:hosgeldin

Çevrimdışı Tarık16

Akyazı bizden çok geride

evet bitecek inşallah ama önce çatıyı , koltukları, çimi, stadın içindeki ince işçiliği , stadın dış kaplaması ,çevre düzenlemesi ve yolları yapmaları gerekiyor.ha birde bütün bunları toki yapacak yani daha bir iki yıl beklemeleri gerekiyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Akyazı stadı da bir an evvel bitsin. O önce bu sonra bitti demekten daha öte iyi sahalar bize iyi geliyor ben ona bakıyorum. Misal Akhisarın stadı hala bitmedi. Amaç spor yatırımı olmalı bu takım yıllardır süper ligde ama maçları hep deplasmanda

Çevrimdışı onurturan

:hosgeldin

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın Arena

hayırlı işler
hayırlı cumalar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com