Ben prekastlerin ust kismina gelecek sekilde konuldu sandim korkuluklari fakat oyle degilmis. korkuluk ve altinda kalan 12 parca boslugun oldugu kisma 12 adet koltuk gelecek sekilde altindaki prekastin dikey bolumune montajlanmis. Bu sekilde olursa zaten baska ihtimal yok boyle olacak. Eger dediginiz gibiyse pek sorun olacagini dusunmuyorum zaten baglanti yerleri oldukca kuvvetsiz gozukuyor ancak bu sekilde monte edilebilirmis.
Daha henuz korkuluk olan bolumlerin arkasina koltuk konulmadi degil mi ?
Bir de bu korkuluklar sadece ust tribune yapilacak alt tribunde boyle bir durum yok sanirim ?
@Necmi
yok numune yaptıkları yere koymuşlardı ben ondan emin konuşuyorum o numunelerdeki gibi
olacaksa hiç bir sıkıntı yaşatmaz birde renk uyumu çok iyi ve ince en fazla 4 cm çapında bir boru
ve ayaktayken tutamıyorsun o kadar aşağıda o korkulukların ana görevi çığ oluşmasını önlemek
üstten bir kaç kişi kendini aşağıya atarsa bizim tribünlerde böyle çokça bulursun aşağıya doğru bütün tribün akar
bırak akmayı bir alt basamağa bile düşsen kendini sakatlarsın bırak kendini önündeki adamın başı senin bel veya karın
hizana geliyor düştüğünde önündekinin boynunu bile kırabilirsin hiç sanmıyorumki korkuluk olmadan uefa orda maç oynanmasına izin versin
bazıları söylüyor ya özellikle renkliler resimde göründüğü kadar dik değil diye yok kardeşim resimde göründüğü kadar dik
o tribünler ve orda yapılacak her şeyde temel güvenlik olmalı o korkulukların mümkün olan en sağlam şekilde yapılması birinci öncelik olmalı.
zaten ince ve galveniz yaparak görünüm açısından dikkat çekmemesini sağlamışlar. her hangi bir ışıkta kesinlikle parlamaz üstü paslanmaz gibi kaygan değil
tutunduğun anda elinden kaymaz yapışırsın öbür türlü tutunamazsında kayar elinden dediğim gibi bir sürü neden düşünülerek
seçilmiş bir malzeme bunun içinde estetik kaygı bence en son düşünülmüş birşey ama şu haliylede bence notaljik bir görünümü
var. ben iç merdiven korkuluklarını beğenmedim mesela çok daha şık olabilirdi ferforje yapmışlar üstüne trabzana ahşap giydirirlerse
durumu kurtarır öbür türlü benden geçer not alamadı