çatalı geçtik normal meridivenide mi beğenmiyorsunuz artık
tt arnenanın üst merdivenleride bu şeklide çok dik olduğu için o şekilde çıkış merdiveni koymak zorundalar yoksa kapının dibinde oturan taraftar ya koltuklara basıp arka merdivene veya alt merdivene atlayacak yada ters yönde gidip merdivenden inip tekrar çıkış kapısına geçecek yada bu şekilde yapılıp seri şekilde çıkış sağlanacak bunlar çok teknik konular daha bitmemiş bir iş için şu oldu bu oldu demek bana çok yanlış geliyor dünyada yapılan stadlarda bu şekilde yapılıyor onlarda güzelde bir tek bizim ki mi çirkin anlamadım hele şu korkuluğa verilen tepkiler nedir onuda çözemedim daha koltuk takılmadı
çıplak korkuluğa laf söylüyorsunuz ki korkulukla ne işimiz varsa onuda anlamadım zaten gidip oturup maçı seyredip sonra çıkacağız korkuluğun işi bizi korumak olmak zorunda bu seçilmişsede daha güvenli olduğu için demekki tam bir bitsin bütünlük sağlansın kimsenin korkuluğa falan bakacağınıda düşünmüyorum 
çataldan vaz geçmenin tek koşulu bu tip bir dizayndı zaten şimdi oralara korkuluk koyacaklar
yukardan gelen merdivenin önünü korkulukla kesecekler itiş kakışlarda korkuluk siper görevi görecek
zaten dar bir merdiven ve giriş yapısı merdivenlerde birikmeyide azaltacaktır diye umuyorum ama çıkışların önü tıkanmış gibi geldi bana
bu çıkış hızını yavaşlatacak prekast korkuluklarına gelince ben çıplak gözle gördüm hiçte öyle rahatsız edecek bir durumu yok
ilk bende paslanmaz yapılmadığı için tepki göstermiştim ama biraz düşününce doğru malzeme seçilmiş dedim paslanmaz parlar ve dikkat
çekici olurdu. düşündüğünüz gibi yüksek değil bence olması gerekenden bile alçak önünde ayakta dururken korkuluklar çok altta duruyor
oturduğunda bile çok altta şimdi tam hatırlamıyorum ama insanlar otururken korkuluklar görünmez yanlız
çok sağlam duruyorlar