Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905377 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı boateng

Burayı keşke böyle yapmasalarmış iğrenç durmuş

Çevrimdışı ers_an

Daha hiç bir şey oturmamışsın sistem gereği korkuluk takılıyor, daha iş bitmeden feveranlar havada uçuşuyor. Emeğe saygı arkadaşlar. Velevki çirkin oldu estetikten yoksundu diyelim. Sağlık açısından en iyisini bu zamana kadar iyisiyle kötüsüyle bu projede değil mi? Bu projede. Türkiye de olup olabilecek en muazzam projede daha koltuklar yokken yapılan bu yorumları fazla duygusal buluyorum. Duygularıyla, tutkularıyla, oğlunun adını Kartal koyacak kadar seven bedeninde Kartal dövmesi ile bu dünyaya bıraktığı eserle rahmetli babamın imzasını taşıyan birisi olarak söylüyorum bunları. Madem duygular ve yakışan diyeceksek benden duygulusunu da bulamazsınız 38 yaşıma gelmiş birisi olarak. Evet uzattım belki ama korkuluk bu tarz eleştirilerde beni doldurmuştu, gerçekten üzdü yani. Bırakın takıma kavuşalım. Madde manaya engel mi? Mabedde gülelim ötesi ne ola ki! Aslolan hayat. Hayatta Beşiktaş ise bırakın maddeyi, manaya bakın aşkla. ;) NAÇİZANE.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırdır herkes bir "beğenmedim" modunda :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harund1k3

Hayırdır herkes bir "beğenmedim" modunda :alala:

@Yusuf Tekeli

guvenlik acisindan tek alternatif buysa diyecek birsey yok fakat hapishane demirleri gibi olacagina yekpare tek bir parca olsaydi ayni sekilde islevini yapardi sanki. acikcasi bende cirkin oldugunu dusunuyorum.

Çevrimdışı ahmetx

@kral_bjk Yahu Cem gece gece ortalığı niye karıştırıyorsun,stattaki çalışanların çoğu başka departmanlarda neler olacağından bir haber zaten. Çim konusunda en net konu burada şuan.
mustafammvs in sitesinde yazıyor o paylaştığın yazı az önce araştırdım ben.

Stad konusunda aklıma gelen dip bilgilileri davet ediyorum durumu netliğe kavuşturulması için. Onlar daha net bir şeyler söylerler.
@Necmi @bjk_mabet @ahmetx @Efe @ALI RIZA
@Sezer bizim zeminde zaten bilinen elektrikli veya gazlı ısıtma sistemi olmayacağını @SIS Pitches yetkilisi söyledi.Bizim zeminde zemine yerleştirilecek ısı sensörleri ile sıcaklığın 20 derecenin altına düşmesi durumunda sahanın altında her 25 cm’de bir uzanacak ısıtma boruları içerisindeki su ve glikol denen antifriz özellikli maddenin sistemde sirküle edilmesiyle zemin ısıtılacak
Sıcaklığın 20 derecenin üzerine çıktığı durumlarda ise vakumlama sistemi ile zemine hava pompalanarak zemin soğutulacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Füme renge boyanan çıkış kapilari mukemmel gözüküyor :sevinc :sevinc
Koltuklar icin ray sistemlerinin mintajida başlamış adim adim Finişe dogru gidiyoruz :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Türkiyenin ilk raylı sistem abaküs model koltukları Vodafone arenada olacak hayırlı olsun. Artık yetkililer tarafından takipte olduğumuza inanıyorum ya da aynı şeyleri düşünüyoruz çünkü ilk günden beri üzerinde ısrarla durduğumuz şeylerin çoğu gerçekleşti . Çatal merdiven , raylı abaküs koltuklar , hibrit çim vs. umarım diğerleri de gerçekleşir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

çatalı geçtik normal meridivenide mi beğenmiyorsunuz artık :D tt arnenanın üst merdivenleride bu şeklide çok dik olduğu için o şekilde çıkış merdiveni koymak zorundalar yoksa kapının dibinde oturan taraftar ya koltuklara basıp arka merdivene veya alt merdivene atlayacak yada ters yönde gidip merdivenden inip tekrar çıkış kapısına geçecek yada bu şekilde yapılıp seri şekilde çıkış sağlanacak bunlar çok teknik konular daha bitmemiş bir iş için şu oldu bu oldu demek bana çok yanlış geliyor dünyada yapılan stadlarda bu şekilde yapılıyor onlarda güzelde bir tek bizim ki mi çirkin anlamadım hele şu korkuluğa verilen tepkiler nedir onuda çözemedim daha koltuk takılmadı :lol: çıplak korkuluğa laf söylüyorsunuz ki korkulukla ne işimiz varsa onuda anlamadım zaten gidip oturup maçı seyredip sonra çıkacağız korkuluğun işi bizi korumak olmak zorunda bu seçilmişsede daha güvenli olduğu için demekki tam bir bitsin bütünlük sağlansın kimsenin korkuluğa falan bakacağınıda düşünmüyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Türkiyenin ilk raylı sistem abaküs model koltukları Vodafone arenada olacak hayırlı olsun. Artık yetkililer tarafından takipte olduğumuza inanıyorum ya da aynı şeyleri düşünüyoruz çünkü ilk günden beri üzerinde ısrarla durduğumuz şeylerin çoğu gerçekleşti . Çatal merdiven , raylı abaküs koltuklar , hibrit çim vs. umarım diğerleri de gerçekleşir .
Bende aynı şeyi düşünüyorum burdaki tepkileri ciddi dikkate alıyorlar daha öncede
bazı şeyler dikkatimi çekmişti bu konuda.

Çevrimdışı ahmetx

Seyirci korkulukları için söylemek istediğim üç şey var

1. si bence parlak metaldense bu mat görünümlü galvenizler daha güzel görünüyor
2.si keşke koltukların daha sık yerleşebilmesi için  allianz arenadaki gibi 3-4 koltukda bir bağlantı noktası olsaydı.
3.sü keşke merdiven korkulukları gibi siyah olsaydı ( üst kattakiler siyah bantla bantlasınlar artık  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

ben diyorum abi aramızda yönetici var :D Başkana iletiyor :)

Çevrimdışı denilanz

tel örgü bence merdivenin öbür tarafında olur :alala:
Bence tel örgü merdivenin ne sağında ne solunda olacak. Tam ortasından geçireceklerdir.

Çevrimiçi Necmi

çatalı geçtik normal meridivenide mi beğenmiyorsunuz artık :D tt arnenanın üst merdivenleride bu şeklide çok dik olduğu için o şekilde çıkış merdiveni koymak zorundalar yoksa kapının dibinde oturan taraftar ya koltuklara basıp arka merdivene veya alt merdivene atlayacak yada ters yönde gidip merdivenden inip tekrar çıkış kapısına geçecek yada bu şekilde yapılıp seri şekilde çıkış sağlanacak bunlar çok teknik konular daha bitmemiş bir iş için şu oldu bu oldu demek bana çok yanlış geliyor dünyada yapılan stadlarda bu şekilde yapılıyor onlarda güzelde bir tek bizim ki mi çirkin anlamadım hele şu korkuluğa verilen tepkiler nedir onuda çözemedim daha koltuk takılmadı :lol: çıplak korkuluğa laf söylüyorsunuz ki korkulukla ne işimiz varsa onuda anlamadım zaten gidip oturup maçı seyredip sonra çıkacağız korkuluğun işi bizi korumak olmak zorunda bu seçilmişsede daha güvenli olduğu için demekki tam bir bitsin bütünlük sağlansın kimsenin korkuluğa falan bakacağınıda düşünmüyorum :)
çataldan vaz geçmenin tek koşulu bu tip bir dizayndı zaten şimdi oralara korkuluk koyacaklar
yukardan gelen merdivenin önünü korkulukla kesecekler itiş kakışlarda korkuluk siper görevi görecek
zaten dar bir merdiven ve giriş yapısı merdivenlerde birikmeyide azaltacaktır diye umuyorum ama çıkışların önü tıkanmış gibi geldi bana
bu çıkış hızını yavaşlatacak prekast korkuluklarına gelince ben çıplak gözle gördüm hiçte öyle rahatsız edecek bir durumu yok
ilk bende paslanmaz yapılmadığı için tepki göstermiştim ama biraz düşününce doğru malzeme seçilmiş dedim paslanmaz parlar ve dikkat
çekici olurdu. düşündüğünüz gibi yüksek değil bence olması gerekenden bile alçak önünde ayakta dururken korkuluklar çok altta duruyor
oturduğunda bile çok altta şimdi tam hatırlamıyorum ama insanlar otururken korkuluklar görünmez yanlız
çok sağlam duruyorlar

Çevrimdışı Efe

ben diyorum abi aramızda yönetici var :D Başkana iletiyor :)
stad için herşeyin en iyisini isteyen bir başkan ve yönetim var taraftarın her isteğini tabi ki yapamazlar ama atıyorum 500 kişiden 400 ü bi konuda doğru olan şey bu diyorsa örnek çatal merdiven konusu onlarda bu kadar insan boş bişey konuşmuyor diyordur ve gözden geçirmişler bu çok net yine koltuk konusunda arttırılabilir abaküs sistemi çok modern bi sistem koltuk takmak sökmek prekastlara zarar vermeden yapılan bi işlem oluyor bunlar hep daha iyiye gitmek için söylendi ve gerçekleşti bence stadımız kusursuz bi modern yapı oldu bitişini bekliyoruz artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bence tel örgü merdivenin ne sağında ne solunda olacak. Tam ortasından geçireceklerdir.
bölüm olarak yeni açıkda kalıyor yalnız o kısım ve yeni açığın kapısı o bölgeye daha uzak kapalı çıkışına göre .

Çevrimdışı Efe

çataldan vaz geçmenin tek koşulu bu tip bir dizayndı zaten şimdi oralara korkuluk koyacaklar
yukardan gelen merdivenin önünü korkulukla kesecekler itiş kakışlarda korkuluk siper görevi görecek
zaten dar bir merdiven ve giriş yapısı merdivenlerde birikmeyide azaltacaktır diye umuyorum ama çıkışların önü tıkanmış gibi geldi bana
bu çıkış hızını yavaşlatacak prekast korkuluklarına gelince ben çıplak gözle gördüm hiçte öyle rahatsız edecek bir durumu yok
ilk bende paslanmaz yapılmadığı için tepki göstermiştim ama biraz düşününce doğru malzeme seçilmiş dedim paslanmaz parlar ve dikkat
çekici olurdu. düşündüğünüz gibi yüksek değil bence olması gerekenden bile alçak önünde ayakta dururken korkuluklar çok altta duruyor
oturduğunda bile çok altta şimdi tam hatırlamıyorum ama insanlar otururken korkuluklar görünmez yanlız
çok sağlam duruyorlar
abi zaten tepki gösterenler siyah koltukla beraber sırıtacak diye tepki gösteriyorlar ama bilmiyorlarki çekim açısında o korkulukların arkasında koltuk olmayacak direk preksatın kendi olacak yani kamufule olacak o düz demirler adamlar onu bile düşünerek renginde de bu tarz bi seçim yapmış bence fazla dikkat çekmesin diye sanki bunları bitek biz düşünüyormuş gibi hareket ediyoruz bazen  okadar atsarımcı arkadaşa ayıp oluyor biraz emeğe saygı göstermek lazım düşünerek mesaj yazmak lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

seyircili ve seyircisiz seyirci korkulukları  :D

Çevrimdışı ahmetx

Bence seyirci varken daha dikkat çekiyor . :lol:

Çevrimdışı Efe

buna koltuksuzken çok güzel olmuş diyen bir sürü adam görürdüm burda bizde takılan korkuluklar buna göre çok altta hangisi iyi şimdi bide bu fotodan görün bakalım @ahmetx harika bi foto herkes görsün bizde takılınlar bence harika kamufule olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@Efe bu korkuluklar stadyumun geneline baktığın zaman hiç belli olmuyor zaten.

Çevrimiçi Necmi

@Yusuf Tekeli

guvenlik acisindan tek alternatif buysa diyecek birsey yok fakat hapishane demirleri gibi olacagina yekpare tek bir parca olsaydi ayni sekilde islevini yapardi sanki. acikcasi bende cirkin oldugunu dusunuyorum.
yekpare tek parça olsa iki baştan tutturmak gerekir bir demire 10 dan fazla insanın yükü biner
ve vidalar o kadar gücü taşımaz bir çok şeyi düşünüyorlar mesela onların üstüne çıkılacak ve o aradaki bölmeler
olmasa bu sefer bükülür. işini yapamaz duruma gelir koltukların arkalığının üstüne çıkıp maç seyreden taraftarımız var unutmamak gerekiyor
bir dizayn yapılırken bunların hepsinin dikkate alınması gerekiyor estetikmi bence değil çıplak gözle gördüm
ama güvenlimi kesinlikle güvenli taraftar baskısına dayanır. Bir çok şekilde o korkuluklar hayat kurtaracak.
ve görüşü kesinlikle etkilemiyor. o beyaz koltuklarda oturduk önümüzde korkuluk olduğunu farketmedik bile.
aslında renkde çok iyi Beşiktaşın renklerine uygun olduğu için insanlar varken farkedilmesi çok güç olacak diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Bunlar baya yüksek @Necmi abinin söylediği şekildeyse tribünler doluyken bu kadar dikkat çekmeyecek sanırım.

Çevrimdışı murat_

Seyirci korkulukları için söylemek istediğim üç şey var

1. si bence parlak metaldense bu mat görünümlü galvenizler daha güzel görünüyor
2.si keşke koltukların daha sık yerleşebilmesi için  allianz arenadaki gibi 3-4 koltukda bir bağlantı noktası olsaydı.
3.sü keşke merdiven korkulukları gibi siyah olsaydı ( üst kattakiler siyah bantla bantlasınlar artık  :D

bende bugun aklimdan o korkuluklar mat siyah olsa efsane olurdu diye gecirmistim cunku koltuklar siyah korkuluklar hic göze carpmaz bile keske ole yapsalar ...

Çevrimdışı Efe

@Efe bu korkuluklar stadyumun geneline baktığın zaman hiç belli olmuyor zaten.
tabi canım arkadaşlar boşuna üzüyorlar kendilerini bi bitsin harika olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK