Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5909492 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

evet verdiler o zamanki uefa kurallarına göre bile kapasiteyi 45000 e çektiler
olimpiyatta bile şl finali oynandı orası elitse her stadyum elittir :bandit:
sorun o değilki stadyum bir tane uefa finali oynatacak diye standart belirleyip yapılmaz.
yaparkenki amaç o stadyuma girecek taraftarın rahat ve konforlu bir ortamda maç seyretmesini
sağlamak birde olmazsa olmaz güvenlik sayı arttıkça güvenlik riskide artar biz yangın çıkışları bile
koyacak yerimiz olmayan bir alanda stadyum yapıyoruz. Bu kapasiteye fazla takmamak gerekiyor
sidik yarışından başka bir anlam taşımıyor yoksa 15-20 M taraftarı olan bir takıma 45000 ne kadar
yetersizse 50000 de o kadar yetersiz yoksa 50000 neden olmuyor denmesinin tek nedeni
renklilerle sürekli sidik yarışı içinde olmaktan başka bir şey değil.
olimpiyatta bile şl finali oynandı orası elitse her stadyum elittir  :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

2 ay sonra çim hariç şöyle olacak sanırım. (mesaiyi stada harcadık  :busted_cop:)

@serdart şimdi oldu işte.  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı gkn190334

stad başladığından beri kapasite sorunu taraftar bazında tartışma yaratıyor.Forumda 44.903 gibi rakamlar var belkide merak uyandırması içindir bilemiyoruz.Resmi rakam 41.903 evet .Ama stad açıldıktan sonra 41.000-45.000 arası bir rakam mı olucak bunun kesinleştiğini düşünebilir miyiz ? yoksa şartlar ne olursa olsun net rakam 41.903 mü ?

Çevrimdışı ahmetx

çatı ışıkları aynen bu kısımda olacak.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erdem Çözer

55 bin olursa biter  :lol:

55 bin olsa bile şunu şöyle yapsak 60 bin olamaz mıydı diyenler çıkabilir  :kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı dessocu

55 bin olsa bile şunu şöyle yapsak 60 bin olamaz mıydı diyenler çıkabilir  :kop:

ama takım şampiyonluğa giderken de 12 bin kişiye oynar. onu söyleyen hiç yok.

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sayfa zaten gayriresmi, ama hatırı sayılır bir beğenisi var. Demek istediğim fotoğrafın ulaştığı insanlara tamamen verilen boş umutlar. Ondan sonra yok verilen tarihler tutmuyo, iş yapılmıyo, bu stat bitmez, başkan kötü, o kötü. Şimdi fotoğrafı gören beş bin kişi etrafına söylicek, birden 15 bin 20 bin bugün çime başlandığını düşünen insan olcak  :) @BJKTÜRK23

Daha dur dolaşır o şimdi kulaktan kulağa kendine duyumcu diyenler yönetimden bilgi aldım der hatta bazı medya organları da haber olarak verir. Beşiktaş'ın en büyük rakibi yine kendisi maalesef.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kralkartal

Sayı olarak 41.903ün yeterli oldugunu dusunuyorum ama su acidan bi dusunmedim degil. Stadin arkasindaki yoldan insaati izlerken zemine dogru bakinca resmen cehennem cukuru gibi gorunuyor. Kapasitenin 50 bine cikmasi tribun yuksekligini ne kadar artirirdi daha efsane bir cukur daha derin bir cukur olsamiydi??..

Çevrimdışı iyimserure

başlık neden 2. sayfada çıkmaya başladı? bulması zor oluyor, önceden stadyum projesi kısmının ilk sırasındaydı

Çevrimdışı FARUK

başlık neden 2. sayfada çıkmaya başladı? bulması zor oluyor, önceden stadyum projesi kısmının ilk sırasındaydı

şuan düzelmiş olması lazım kontrol edebilir misiniz

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sorun o değilki stadyum bir tane uefa finali oynatacak diye standart belirleyip yapılmaz.
yaparkenki amaç o stadyuma girecek taraftarın rahat ve konforlu bir ortamda maç seyretmesini
sağlamak birde olmazsa olmaz güvenlik sayı arttıkça güvenlik riskide artar biz yangın çıkışları bile
koyacak yerimiz olmayan bir alanda stadyum yapıyoruz. Bu kapasiteye fazla takmamak gerekiyor
sidik yarışından başka bir anlam taşımıyor yoksa 15-20 M taraftarı olan bir takıma 45000 ne kadar
yetersizse 50000 de o kadar yetersiz yoksa 50000 neden olmuyor denmesinin tek nedeni
Katılıyorum @Necmi abi
Juventus yeni stadini 41.000 kişilik yapti
Milan 42.000 kisilik yapacak
Onemli olan islevi ne olacagidir , Stad buyuk olunca buyuk takim olmuyorsun
Mesela bizim stad Cok dik ve sahaya yakin olacagi icin bir cok 50.000 lik staddan daha etkili ve baskili olacak
Derbiler ve Uefa , Sl maclari icin az olsada Lig maclari icin fazlasiyla yeterli oldugunu düşünüyorum
Ama yinede 46.000 e hayir demem olaydi iyiydi tabi :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı faith

tribünler oldukça temiz görünüyor, bence bir yerden koltuk montajına başlayacaklar...

Çevrimdışı Emre.Guler

@FARUK bu konuya daha çok bakıyorsun belli

Konu dışı ama şu hazırladığın 3D model hangi programa ait? bana obj. olarak gönderebilirmisin Yada maya da açabileceğim şekilde
biraz oynayayım

Çevrimdışı iyimserure

şuan düzelmiş olması lazım kontrol edebilir misiniz
tamamdır düzelmiş  :ok:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ABDULLAH19031

Arkadaşlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum

Ben stadımızın kuzey tribününden kombine aldım..hem arkadaşlarımın güney tribününe gitmek istemesi hem de  orada yapılacağını  duyduğum  müze, denize nazır restoranlar vb.gibi sebeplerle ve kuzey tribününe misafir takım seyirci geleceği ve oradaki ambiyansın bir nebzede olsa bu sebepten  eksik kalacağını düşündüğüm için  kuzey kombinemi güney(eski açık) olarak değiştirmek istiyorum..Geçen hafta kulübü aradım orada bilet işlemleriyle ilgili yetkili arkadaş kombine aldıktan sonra 1 ay içerisinde değişimle ilgili işlem yapabileceğini ve bununla alakalı kontrolleri yaparak bilgi vereceğini söyledi.

Sizin burada önerileriniz olabilir mi tabiki stadımızın her noktası ayrı değere öneme sahip ancak açıkçası biraz geç kalmış olsam da maç izleyeceğim zaman daha seyirli ve keyifli maç izlemek için bütün opsiyonlarımı kullanmak istiyorum..

sağolun şimdiden

Keşke Beşiktaş'ımıza sarılabilsek !

Çevrimdışı sozkul

Aynı şeyi söylemek istiyorum, ben 41903 kapasitenin yeterli olduğuna inanıyorum, tek korkum ilerde çok talep olursa kombine fiyatlarına çok zam gelmesi. :) neyse o zamanda kulüp kazanır..
Ama eğer insanları güvenliklerini tehlikeye atmadan güzelce ağırlayabileceğin biçimde kapasiteyi 45 bin yapabiliyorsan, elit stad olmayacağız diye bundan vazgeçmeyi yanlış buluyorum.

Çevrimdışı faith

ya arkadaşlar şu kapasite meselesini gerçekten anlamıyorum!
Başakşehir F.T Stadı 17.300 kişilik, en son Akhisar maçında seyirci sayısı ise 11.455.

17.300 kişilik stadın oldukça önemli olan (ki bence sezon en önemli maçlarından biri) Akhisar maçında %60 doluyorken, burada (hatta daha önce DH'de) en başından beri kapasite konuşulmaya devam ediyor. Stadın kapasitesi 50bin olsa, 40bin olsa, hatta 30bin olsa her maç ortalama kaç kişiye oynayacağız sizce, 20bin?

Rakibi boğacak, gerçek bir cehennem çukuru yapıyoruz fakat kimse kimseyi kandırmasın ortalama seyirci sayımız 20bin hadi senin güzel hatırın için abicim 25bin olsun. He bir arkadaş yazmış ya, Vodafone Arena'da bir tarafı Beşiktaş olmayan hiç bir maç oynamasın diye, onun altına imzamı atarım o ayrı (:

Çevrimdışı Efe

eski açık kapalı bölümünede oluklu boru yerleştiriliyor sırada eski açık numaralı var bugün oranın dikine borularını takıp yarında oluklu boru imalatını yaparlar işleyiş az çok belli oldu çatıyı dengede tutarak zıt yönlere imalat yapacaklar bigün kapalı mesela bigün numaralı şeklinde yada aynı gün zıt yönlerde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul