Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908757 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ekremblks

@Efe abi alemsin dedigimiz çıkacak gine yavaştan en hızlıya doğru gidiyor hiçbir zaman dış görünüşe bakmamalıyız çok iyi , mutluydum zaten  mutluluguma mutluluk kattı allah nazarlardan korusun maşallah

Çevrimdışı canergiray77

Abilerim, kardeşlerim, sanırım bu forumda tek engelli taraftar benim bu stada'da çok gelmek istiyorum inşallah'da geleceğim forum'a o kadar foto falan atılıyor şu noktadan stad görünümü  nasıl çok merak ediyorum engelli tribünü bu nokta da demişlerdi forumda "şu açıdan stad görünümü fotosu rica ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum " :ebebe:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ekrembaser

2 vinçte artık bu iş için çalışıyor ilk başta tek vinç çalıştı
ayrıca iç kısımdaki dikine boruyu takmaları için bir vinçle hafif kadırıp aramesafeyi açıp monte ediyorlar
özellikle yeniaçıkta tüm dikine boruları taktılar o kısım daha seri olacaktır
teşekkürler

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx
Bizim oluklu borular arasında (uzun ve kısalar arasında) mafsallı bağlantı var. Bu yüzden, statik açıdan (bükülmeye karşı dayanıklı olması için) destekler gerekiyor
teşekkürler peki o zaman neden tek parça yapılmadı oluklu borular ? @İhsan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

teşekkürler peki o zaman neden tek parça yapılmadı oluklu borular ? @İhsan
çatı yukarı aşşağı rüzgarlarda oyanayacak uzun parça daha uzun olursa yamulabilir onu önlemek amaçlı 2 ye bölmüşler bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

her halatta 3 tane dikine boru oluyor değil mi ? yeni açıkta dikine borular bitti derken hepsi mi bitti yoksa sadece uçlardaki mi ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

her halatta 3 tane dikine boru oluyor değil mi ? yeni açıkta dikine borular bitti derken hepsi mi bitti yoksa sadece uçlardaki mi ?
uzun olanlar bitti zaten diğer dikine borular kısa ve uzun oluklu borulara bağlı şekilde havaya kaldırılıyorlar uzun dikine borular tektek çatının arka kısmını havaya kaldırıp monte ediliyor onları montajı bittimi çok daha hızlı şekilde montaj olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Gün icerisinden

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı empisayn

uzun olanlar bitti zaten diğer dikine borular kısa ve uzun oluklu borulara bağlı şekilde havaya kaldırılıyorlar uzun dikine borular tektek çatının arka kısmını havaya kaldırıp monte ediliyor onları montajı bittimi çok daha hızlı şekilde montaj olacak

bilgiler için teşekkürler @Efe  hocam , yeni yıla bitirsek bu boru işini çok iyi olacak .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

bilgiler için teşekkürler @Efe  hocam , yeni yıla bitirsek bu boru işini çok iyi olacak .
betecektir semer ve kedi yolları 10 ocağa kadar devam eder 10 ocağa geçmeyeceğini umuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

https://twitter.com/geovani79/status/671990610648276992
Bazıları nasıl büyük bir iş yapıldığının farkında değil

programı seyrettim ama benzetmesini hiç beğenmedim.. saray değil anıt.. çok saray meraklısıysa bi tane ankara'da var
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık orta kısımda da bilezikler küfekileniyor  :busted_cop:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Freysinnet takmış bayrağı bizden önce.
3-5 gündür takılı yeni mi farkettin abi sen :)

Çevrimdışı can1903

Abilerim, kardeşlerim, sanırım bu forumda tek engelli taraftar benim bu stada'da çok gelmek istiyorum inşallah'da geleceğim forum'a o kadar foto falan atılıyor şu noktadan stad görünümü  nasıl çok merak ediyorum engelli tribünü bu nokta da demişlerdi forumda "şu açıdan stad görünümü fotosu rica ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum " :ebebe:
@Efe @bjk_mabet bi el atsanız  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı İhsan

çatı yukarı aşşağı rüzgarlarda oyanayacak uzun parça daha uzun olursa yamulabilir onu önlemek amaçlı 2 ye bölmüşler bence

Tek parça olsa daha sağlam olurdu. Bağlantılar sağlamlık açısından her zaman dezavantajdır.
Tahminen imalat, nakliye ve montajın daha kolay olması için ikiye ayrıldı ve mafsallı bağlandı.
Come to Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmetx

Tek parça olsa daha sağlam olurdu. Bağlantılar sağlamlık açısından her zaman dezavantajdır.
Tahminen imalat, nakliye ve montajın daha kolay olması için ikiye ayrıldı ve mafsallı bağlandı.
öyleyse üzüldüm şimdi

Çevrimdışı Deadam

öyleyse üzüldüm şimdi

Şimdi Bağlantılı olması avantajlıdır neden mi
1- böyle çatılarda rüzgara ve diğer yağmur kar gibi, soğuk sıcak gibi dış etkenlerde esneme payı yüksektir. yekpare olsaydı esneme ve burkulmalara karşı daha az direçli olurdu
2- nakliyesi daha kolaydır.
3- yek pare ve o kadr uzunluktaki bir oluklu borunun montajı daha zordur çünkü aynı anda birkaç noktadan bağlantının yapılmaıs gerekir.

saygılarımla
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/geovani79/status/671990610648276992
Bazıları nasıl büyük bir iş yapıldığının farkında değil

o "mermerler" bastan beri var simdimi söylemek aklına gelmiş acıkcası bu soylemler bana mantıksız geliyor  cnk haftaya neden bu stad yetişmiyor dicek veya bu benzeri

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi