Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5908487 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

Şimdi Bağlantılı olması avantajlıdır neden mi
1- böyle çatılarda rüzgara ve diğer yağmur kar gibi, soğuk sıcak gibi dış etkenlerde esneme payı yüksektir. yekpare olsaydı esneme ve burkulmalara karşı daha az direçli olurdu
2- nakliyesi daha kolaydır.
3- yek pare ve o kadr uzunluktaki bir oluklu borunun montajı daha zordur çünkü aynı anda birkaç noktadan bağlantının yapılmaıs gerekir.

saygılarımla
hali hazırdaki sistemde  ekstradan 80  destek borusu kullanıyoruz bunun hem maliyeti hem montajı hem de görseli dezavantaj.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serdart

mayıs ayına gidip bi fotoğraf çektim.  :icool:

Çevrimdışı Erdem Çözer

:claps: o dışarıdaki semerler yedek herhalde  :lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

köşedeki çıkışlara gıcık oluyordun galiba yok etmişsin . :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi harika işler yapmışsın valla hepsine baktım :) :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı serdart

köşedeki çıkışlara gıcık oluyordun galiba yok etmişsin . :)

abi çıkışlardan tren geçer o ne öyle. fikret başkana da ileticem beton dökülsün tez zamanda. :)

Çevrimdışı Efe

5dk önce
dikine boru takma işlemi eski açığa geçmiş büyük vinç ve ufak vinçlerden biri dikine boru işleriyle uğraşırken paletliler oluklu boru ve yine dikine boru işleriyle uğraşıyor kordinasyon sağlandı artık seri şekilde bu iş biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GD8

1

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GD8

2

Çevrimdışı GD8

3

Çevrimdışı GD8

4

Çevrimdışı GD8

5

Çevrimdışı kartalcan

4 bir köşenin bağlantılarını yapıyorlar ilk önce yanılmıyorsam, bu şekilde ergonomi olarak daha rahat, güvenli çalışılacak hemde yük eşit olarak dağıtılmış olacaktır.

Çevrimdışı birkanmaraz

Dün bir arkadaş bu resmi Paylaşmıştı. Herkez topladı filan . Ben deplasman taraftarı stadin yüzde 5  burdan hesap yaparsak 44600 çıkıyor.

Çevrimdışı GD8

6

Çevrimdışı GD8

7

Çevrimdışı GD8

8

Çevrimdışı GD8

9

Çevrimdışı ahmetx

Dün bir arkadaş bu resmi Paylaşmıştı. Herkez topladı filan . Ben deplasman taraftarı stadin yüzde 5  burdan hesap yaparsak 44600 çıkıyor.
44903 tür o  :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı GD8

SON....

Çevrimdışı GD8

@GD8 eline sağlık ayrıntılar için.
Rica Ederim abi