Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5905420 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gürkan

Herkese merhaba, birşey sormak istiyorum. Eski açık kombinesi almak istiyorum passo sitesinde 121 blok koltuklarından seçim yaptığım koltuk çıkışın hemen üstümü oluyor? Kafamı karıştıran konu hatırladığım kadarı ile çıkışların üstü 3 sıra olarak localara ait olacaktı. Bu seçim yaptığım koltuk üstten 4. sıramı oluyor?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sylar

teşekkür ederim @ahmetx.  Gerçekten cok güzel olacak maçlarda orda olanlar için zaten harıka bir atmosfer.Her zaman maclara gelemeyenler için de son ses tv de izlemek ayrı guzel olacak. Artık bazı seyler daha da netleştiği için sabretmek cok zor cok.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

karşı çıkış kapılarıda beyaz olmuş : :D
hepsi beya  olacak ama astar mi boyami çozemedim
Şampiyon Beşiktaş JK

hepsi beya  olacak ama astar mi boyami çozemedim

çözen'i ben görmedim zaten :D Kimi astar diyor kimi beyaz olucak diyor :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ust bileziklerde kufeki baslamis super haber bu
Artik Finise dogru Hizla ilerliyoruz :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Herkese merhaba, birşey sormak istiyorum. Eski açık kombinesi almak istiyorum passo sitesinde 121 blok koltuklarından seçim yaptığım koltuk çıkışın hemen üstümü oluyor? Kafamı karıştıran konu hatırladığım kadarı ile çıkışların üstü 3 sıra olarak localara ait olacaktı. Bu seçim yaptığım koltuk üstten 4. sıramı oluyor?
locaların hemen altındasın @Gürkan sağında çıkış kapısı önün merdiven olacak. @FARUK alt kat loca altı en üst sıra merdiven boşluklarına da koltuk koymuşlar.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2015, 14:59:24 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sylar

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sylar

hayır benım bı alakam yok üstad ordakıyle @ahmetx

Çevrimdışı Erhan

Teşekkürler fotolar için @Birisi

İlk oluklu-halat arası parçalar takılabilir mi acaba.Kasma yapar galiba :alala: Şu ağırlığı nereye bağlıcaklar bakalım

Ortadaki borular çatı çapraz boruları galiba.Onlarda bi düzenleme var.Ayrıca konteyner arkasındakiler oluklu-halat arası borular kesinlikle.

Çevrimdışı Efe

paletlilerin biri strand jackleri sokerlen digeri standlari topluyor ekip calismasi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

paletlilerin biri strand jackleri sokerlen digeri standlari topluyor ekip calismasi :D

Bu söküm işi cuma'ya kadar biter gibi efe nediyorsun ?

Çevrimdışı Gürkan

Bende sonunda kombinemi aldım arkadaşlar. İnşallah nice kupalar kaldırırız hep birlikte.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bende sonunda kombinemi aldım arkadaşlar. İnşallah nice kupalar kaldırırız hep birlikte.

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bu söküm işi cuma'ya kadar biter gibi efe nediyorsun ?
perşembe maca geliyorum ben geldigim icin bitrirler cok korkuyolarlar benden :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

hayırlı olsun. İnşallah bu sezon şampiyonluğu göreceğiz. Eskiden burada kombineleri sayan bir arkadaş vardı. Son rakam ne oldu acaba? 20 bini geçmiş olabiliriz

Çevrimdışı Erhan

Vayy bunu gözden kaçırmışım önceden çapraz boru denemesi yapılmış yerde :claps:

Çevrimdışı Efe

Vayy bunu gözden kaçırmışım önceden çapraz boru denemesi yapılmış yerde :claps:

sende mi elf oldun :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AdemG

Çevrimdışı ErsinA.

Çatının membran dahil komple bitmesi Şubatı bulur deniyor.

Çevrimdışı Deniz

Çıkış kapıları beyaz olmaz umarım göze batar.astardır diye tahmin ediyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba