Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5903148 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

10 konser hemde bunu bir ay içinde yaparsan o sahada maç oynayacak bir zemin bulamazsın bir çimin
üstünü kapatıp o çimi öldürmeden 2-3 gün tutabiliyorlar bir ayda on konser demek bir ay boyunca çimi kapatmak demek
zaten senede oda değişik zamanlarda olmak koşuluyla 5 konsere kadar izin var bundada takvim yıl başında planlanıp o
takvime uymak zorunda yani kafana göre bu ay konser alalım diyemiyorsun bizim riske atacağımız saha başkalarınki gibi 300 bin €
ya yenilenebilecek bir saha değil bu sahanın bize maliyeti 5-6 M€ nın üzerinde ve hibrit çimide bakımını ihmal etmenin bedeli büyük oluyor.  @yldrmaydn

Konserler için sadece yeni açık kullanılabilir sahaya seyirciyi almadan

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Liverpool maçından önce olimpiyatta canlı   yayın vardı bjk tv de orada Bülent Ülgen bir yönetici ile beraber stada geldiklerini ve yer baktıklarını
Numaralı nın yeniaçık tarafında 2 bölümün birleşip bjk tv ye verileceğini söyledi bence orasıdır diğer kısmı bilmiyorum
2 bölümse evet ,diğer taraf 4 bölmeli çünkü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onurturan

Çatal merdivenlerin değişmesine ben de cok sevindim lakin o diklikte kapi ağzında arkadan birileri ittirdiginde 9 sıra aşağı yuvarlanmamamızı hangi sistemle saglayacak olabilirler sizce arkadaşlar :money:  :alala:
@FARUK  @Necmi @Efe @Yunus Emre Dökmeci eskiden catal merdiveni bana anlatip ikna eden arkadaslar bu konuda gorusleriniz benim icin onemli neden bisi yazmadiniz :bawling: :bawling:

Çevrimdışı yldrmaydn

10 konser hemde bunu bir ay içinde yaparsan o sahada maç oynayacak bir zemin bulamazsın bir çimin
üstünü kapatıp o çimi öldürmeden 2-3 gün tutabiliyorlar bir ayda on konser demek bir ay boyunca çimi kapatmak demek
zaten senede oda değişik zamanlarda olmak koşuluyla 5 konsere kadar izin var bundada takvim yıl başında planlanıp o
takvime uymak zorunda yani kafana göre bu ay konser alalım diyemiyorsun bizim riske atacağımız saha başkalarınki gibi 300 bin €
ya yenilenebilecek bir saha değil bu sahanın bize maliyeti 5-6 M€ nın üzerinde ve hibrit çimide bakımını ihmal etmenin bedeli büyük oluyor.  @yldrmaydn

benim kastettiğim ocak şubat gibi değil. sonuçta çimler yazın yenilenecek. son maçla ilk maç arası 100 günse son 50 güne çim değişimi bırakılarak ilk 50 günlük döneme konserler konulur. konserler bitiminde de çim değişimi yapılır ve yeni sezona yeni zeminle başlanır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi Necmi

Liverpool maçından önce olimpiyatta canlı   yayın vardı bjk tv de orada Bülent Ülgen bir yönetici ile beraber stada geldiklerini ve yer baktıklarını
Numaralı nın yeniaçık tarafında 2 bölümün birleşip bjk tv ye verileceğini söyledi bence orasıdır diğer kısmı bilmiyorum
eski açık numaralı köşe üst kat bjk tv olacak
yeni açık sağ solda büyük ihtimal başkan ve yönetici ofisleri diye tahmin ediyorum
yada bir kısmı cafe tarzıda değerlendirilebilir.

Çevrimdışı ahmetx

eski açık numaralı köşe üst kat bjk tv olacak
yeni açık sağ solda büyük ihtimal başkan ve yönetici ofisleri diye tahmin ediyorum
yada bir kısmı cafe tarzıda değerlendirilebilir.
:busted_cop: 4 localı kısım bjk tv ye ayrıldı o zaman.

Çevrimiçi Necmi

@FARUK  @Necmi @Efe @Yunus Emre Dökmeci eskiden catal merdiveni bana anlatip ikna eden arkadaslar bu konuda gorusleriniz benim icin onemli neden bisi yazmadiniz :bawling: :bawling:
değiştiğini kim söyledi dün stadtaydım sadece yeni açık değişmiş gibi görünüyor kapalı üstte sağdan 3 giriş çatal olacakmış gibi yerleşmiş düzen
zaten sakıncalı olanlarda loca üstü olanlar onlar korkuluğa çok yakın

Çevrimdışı denilanz

Merdiven boşluğunun tam ortasından geçen bi korkuluk olsa durumu biraz toparlayabilir mi acaba?

Çevrimdışı Erhan

bu fotoda çıkışlar beyaza mı füme ye mi boyanıyor.

Abi burda füme dediğiniz renk sıvanın rengi büyük ihtimalle.Şu an beyaza boyanıyor gibi ya da beyaz bi astar.

Çevrimdışı ahmetx

@Yunus Emre Dökmeci başta çatala karşıydı sonra @Necmi abinin ikna gücüyle O'na çatal sempatik gelmeye başladı. :D

Çevrimdışı ahmetx

Merdiven boşluğunun tam ortasından geçen bi korkuluk olsa durumu biraz toparlayabilir mi acaba?
dün bende onu düşündüm kenarlara korkuluk koyamayacaklarına göre tam ortaya elzem çok dik çünkü.

Çevrimiçi Necmi

:busted_cop: 4 localı kısım bjk tv ye ayrıldı o zaman.
zaten planlarda orası bjk tv olarak görünüyor.

Çevrimdışı pascal26

Arkadaş bulmaca gibi başladı bulmaca gibi gidiyo. Ben böyle gizli proje görmedim. Yıl olmuş 2015, çatı kaldırılıp yerine bağlandı hala şöyle bi membranlı bi görsel bişey göremedik.

Walla helal olsun, hep ilgiyi en yukarda tuttular, stad açılmadan 5 yıllık kadar reklamı yapıldı.

@Necmi abi sen de artık varsa çatıyla ilgili bişeyler gece falan bi çıkarın. Mabet falan bi yardımcı olsun stad bitti artık yaw :D

Çevrimiçi Necmi

@Yunus Emre Dökmeci başta çatala karşıydı sonra @Necmi abinin ikna gücüyle O'na çatal sempatik gelmeye başladı. :D
ama çatal hem güvenlik açısından hemde girişleri gizleme anlamında çok daha düzgün duruyor.
çatal olmazsa girişlerin önü açık olacak ve kabak gibi çıkacak ortaya. birde çatal olmazsa nasıl bütünlük olurmuş
bunu çözebilmiş değilim tribünleri merdivenler bıçak gibi kesmiyormu yani çatal olup olmamasıyla bütünlüğün
bir alakası yokki orda sen ne yaparsan iki metre ötendekide aynı şeyi yapacak bütünlük birlikte haraket etmek
demektir akraba olmak zorunda değiliz. dün akşam biz bayağı bir bütünlük sağlamıştık iki koltuğu beş kişi paylaşıyorduk :D

Çevrimiçi Necmi

Arkadaş bulmaca gibi başladı bulmaca gibi gidiyo. Ben böyle gizli proje görmedim. Yıl olmuş 2015, çatı kaldırılıp yerine bağlandı hala şöyle bi membranlı bi görsel bişey göremedik.

Walla helal olsun, hep ilgiyi en yukarda tuttular, stad açılmadan 5 yıllık kadar reklamı yapıldı.

@Necmi abi sen de artık varsa çatıyla ilgili bişeyler gece falan bi çıkarın. Mabet falan bi yardımcı olsun stad bitti artık yaw :D
@FARUK  birebir çizdi yakında yayınlar son rotuşlarını yapıyordur. :D

Çevrimiçi Necmi

Abi burda füme dediğiniz renk sıvanın rengi büyük ihtimalle.Şu an beyaza boyanıyor gibi ya da beyaz bi astar.
yok kardeşim ya dün çıplak gözle gördük sıvalı yeride boyalı yeride hatta sonlandı bile dediler. :bandit:
Dünden bu güne değişti anlamadım ben bu işi ama bana beyaz hiç makul gelmiyor.

Çevrimdışı denilanz

dün bende onu düşündüm kenarlara korkuluk koyamayacaklarına göre tam ortaya elzem çok dik çünkü.
Evet, en azından tutunacak bir yer olur. Ortaya ama kesik kesik olmalı. 3 metre 3 metre mesela. Geçiş de sağlanmalı yer yer.

Çevrimdışı ahmetx

ama çatal hem güvenlik açısından hemde girişleri gizleme anlamında çok daha düzgün duruyor.
çatal olmazsa girişlerin önü açık olacak ve kabak gibi çıkacak ortaya. birde çatal olmazsa nasıl bütünlük olurmuş
bunu çözebilmiş değilim tribünleri merdivenler bıçak gibi kesmiyormu yani çatal olup olmamasıyla bütünlüğün
bir alakası yokki orda sen ne yaparsan iki metre ötendekide aynı şeyi yapacak bütünlük birlikte haraket etmek
demektir akraba olmak zorunda değiliz. dün akşam biz bayağı bir bütünlük sağlamıştık iki koltuğu beş kişi paylaşıyorduk :D

Ben daha çok görsel açıdan çatallıyı istemedim taraftar bütünlüğü stadyumun genel mimarisiyle ilgilidir. Yeni açık üst alt kısım 17 parça oluyor ,çatalsız 9 parça .Çatal olmasa da güvenlik noktasında çok sıkıntı olmaz merdivenler çok dar olmadığı sürece.

Çevrimdışı serti67

@Necmi abı bı mabette sorsak grıydı neden beyaz oldu dıe yada olmadıda astarmı sonuçta çatı gıb teknık bılgı degıl alttarafı renk cevap verme ımkanı olur sankı burda Hızır ııdı yunus ıdı der gıbı gri ıdı beyaz ıdı yapmayalım :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mehmetthedum

Açıkçası benim planım, eski açık üst katta orta çatal'ın içinde koltuk almaktı. Orada kendime ufak çaplı loca muamelesi yapacaktım. Hem kapıya yakın, hem çok kalabalığın içinde olmadan , ailemle huzurlu maç izlerim diyordum.

hem arkadaki restaurantta takılır, hem de deniz rüzgarını yemeden saatlerimizi geçirebilirdik ailecek. Şimdi başka yer bakayım.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx

yok kardeşim ya dün çıplak gözle gördük sıvalı yeride boyalı yeride hatta sonlandı bile dediler. :bandit:
bence de beyaz olmayacak .

Çevrimdışı Erhan

Patron o zaman bi astar sonra son boyayı atıcaklar :bandit:

Çevrimdışı ozan062

yani deplasman tribünü yukarıdamı oluyor bjktvnin?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ozan062

hayır tam tersi

simdi anladım güzel

pekii bu kanadalı abiler ne oldu? gelmediler mi bu süre zarfında? onlar hatırladıgım prekastın bitmesini bekliyorlardı??

nerden aklıma geldi bu loca camlarını onlara yaptırıcaktık fakat bu camlar nerdeyse bitti:) ya gelişi güzel yapıldı yani bunlar hesap edilmeden yada bu takılanlar temsili:)
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 17:19:02 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi