yaz döneminde 45 günde çimlerin yenileneceğini söylüyor @Necmi abi o zaman kaba bir hesapla 20 mayıs civarı stat tatile girse avrupada da direk katılım aldığımız senelerde 30 günlük seri bir konserler dizisi yapılabilir. en az 10 büyük konser yapılabilir. benim kişisel tahminim zaten dev stat konserlerinden ziyade tek tribünü kapsayacak şekilde 10 bin kişilik konserlerle ciddi bir gelir kazanılabilir. hatta bunun için özel bir sahne tasarlanırsa neredeyse hiç çime yerleşmeden kullanılabilir. ben konserlerden ciddi gelirler geleceğini düşünüyorum. sj'leri bir an önce söküp ilerlesek çok güzel olacak.
10 konser hemde bunu bir ay içinde yaparsan o sahada maç oynayacak bir zemin bulamazsın bir çimin
üstünü kapatıp o çimi öldürmeden 2-3 gün tutabiliyorlar bir ayda on konser demek bir ay boyunca çimi kapatmak demek
zaten senede oda değişik zamanlarda olmak koşuluyla 5 konsere kadar izin var bundada takvim yıl başında planlanıp o
takvime uymak zorunda yani kafana göre bu ay konser alalım diyemiyorsun bizim riske atacağımız saha başkalarınki gibi 300 bin €
ya yenilenebilecek bir saha değil bu sahanın bize maliyeti 5-6 M€ nın üzerinde ve hibrit çimide bakımını ihmal etmenin bedeli büyük oluyor.
@yldrmaydn