Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5900487 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Brand week Istanbul adlı etkinlikte vodafone tarafından sunum yapılmış bugün sanırım
Vodafone Arena: Spor Sponsorluğu İle Kalplere Taht Kurmak sunumu

https://youtube.com/watch?v=FVN5U6LRUQ8

Ben mobilden girdiğimden bakamadım ama yarın incelerim

21:17 de bizim forum ve damacana ölçü biriminin mucidi arkadaş da yer alıyor.  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 12:28:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gününüzün neşelenmesi için futbol bölümündeki videoyu görmelisiniz  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kartal Ç

Tribüne sponsor ismi yazılmasıyla ilgili taraftar tepkilerinin bir kısmı, sponsor firmalara taraftarın mesafeli oluşu ve isimlerinin uzunca yazılmasından kaynaklanıyor gibi geliyor bana.
Mesela:
-Yeni açığa "türkiyenin enerjik taraftarına enerjik sponsor yakışır" diyip Burn yada Redbull firmalarından biri sponsor olsaydı ve sadece logosunu tribüne işleseydi (ki bu konuda anadolu grubunun, Tr haklarına sahip olduğu cocacolanın alt markası olan Burn ile bize bu şekilde sponsor olmamasına hala hayret ediyorum),
-Deniz tarafı tribün için türkiyede de iş yapan dünyanın en büyük denizcilik şirketlerinden biri olan Msc ile görüşülseydi,
-Adidasla olan anlaşma bi adım daha öteye taşınıp kapalı üste adidasın logosu gelseydi (manudaki gibi düz yazı olan değil yatık 3 çizgi olan)

aynı seviyede sert tepkiler olmazdı sanki.

edit: deniz tarafıyla ilgili olanı biraz araştırınca değiştiresim geldi.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 12:37:40 Kartal Ç ]

Çevrimdışı harund1k3

@Necmi "pikseli beğenenler evinde televizyonuna dantel örten insanlar gibi bir aşağılama ben dantel koyanı aşağılamıyorum ama sen o niyetle kullandın" Boyle birsey dedigimi iddia ettiniz. Iftira attiniz. Bu mu sizin besiktaslilik alginiz tekrar yaziyorum benim boyle birsey dedigimi kanitlayabilecek misiniz ? Bugune kadar hep pixelliyi begenene de saygim sonsuz dedim. Bana gore rezalet bir tasarim ama benim onerimi de begenmeyen olursa hic bisey diyemem. Konu dagilmasin madem ben saygisizim, madem ben milleti assagiliyorum kanitlayin benim boyle birsey dedigimi ! Beni soylemedigim birsey uzerinden millete dusman gosterdiniz. Alin bu forum sizin olsun, sahsima ettiginiz iftira ile vicdaniniz rahat edecek mi bu sekilde ?

Ben boyle birseyi soylediysem forumu su dakka birakmaya raziyim, ayni sekilde boyle bisey dedigimi kanitlayamazsaniz forumu birakacak kadar onurlu musunuz ?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Elinde V halat ile ilgili bilgi veya fotoğraf olan varmi?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Serjo

Canlı yayın tekrar başlayacak diyor Vodafone  :alala:
bekliyoruz  :halay:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Erdem Çözer

yürüyoruz adım adım  her solukta senın adın
sampıyonluk ınan cok yakın haydı bastır besıktasım
kupalar gelecek yıne kartal ucacak goklere
mermiler atılacak gokyuzune sampıyon oldugun gece ! piuv piuv piuv!

günaydın abilerim kardeslerim birbirimizi kırmadan konussak hersey cozulcek..

günaydın ama şu marşın "mermiler atılacak gokyuzune sampıyon oldugun gece ! piuv piuv piuv!" bölümünden nefret ediyorum..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Sunumu izledikten sonra stadın açılışının hayal ettiğimden daha güzel olacağına inanmaya başladım :)

Çevrimdışı empisayn

Bir sponsor nasıl olmalı konusunun 35 dakikalık özeti resmen hayran kaldım . Koltuklara isim yazdırıp para basmakla olmuyor bazı şeyler . 8 Yıldır kullandığım hattı Vodafone'a taşıttıracak kadar beğendim tüylerim diken diken oldu videoyu izlerken , helal olsun .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı boateng

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı emrevolkan

Ne pixele, ne çatal merdivene.. Stad bitiyor ya keyfime diyecek yok. :halay: :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne pixele, ne çatal merdivene.. Stad bitiyor ya keyfime diyecek yok. :halay: :ishock:

Aynen valla :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FurkanZB

Çatal merdiven olayı kalktı heralde inşallah doğrudur.Kapasiteye ne gibi etkisi olur acaba? Görsel açıdan çok iyi olacak 1000-2000 Allah ne verdiyse artarsa dahada güzel olur  :D
BeşiktAŞK.

Çevrimdışı ozan062

hiç birsekilde sponsor isim yazılması konusunda fakiriz paraya ihtiyac var ve ne isterlerse eyvallah deriz düşüncesinde olamam.. hani biz taraftar grubu olarak herseye boyun egmezdik?

bakın dun elalemin stadında bolca istifa sesleri duyduk.. bizde 3 senedir olmamasının sebebi resmi bir stadın olmayısıdır. (sportif olarak herkes hemfikir gerideyiz)

yani karar vericilerin hiçbirsekilde arkasında baskı yoktu bu süre zarfında,, sadece kongredeki dedikodularla ugrasıyorlar bunun üstüne birde taraftar grubunun baskısını hissettiğinde işte esas o zaman gercek sınavı vereceksin. ama buna ne gerek var sınırları zorlayacak seylere imkan verme sende mutlu bizde mutlu olalım.. zaten stadın catısında hayatımda gormediğim saçma sapan bir uygulama var bana hala su vakte kadar bir ornegini gosterebilmiş vatandas yok.. zar zor onu sindirebildim kabul edebildim
üstüne birde koltuklarda  isimler yazarak bos yer bırakmıyorsun... anlamsız kabul etmiyorum

fakat bizi takan yok yine kararlar verilmiş bize düşen sindirmek her zamanki gibi

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Çatal merdiven olayı kalktı heralde inşallah doğrudur.Kapasiteye ne gibi etkisi olur acaba? Görsel açıdan çok iyi olacak 1000-2000 Allah ne verdiyse artarsa dahada güzel olur  :D

Kapasite biraz artacak da benim asıl düşündüğüm nokta merdivenlerin baya baya dar olması. Normalde de böyle miydi sonradan mı çatal gibi dar olmasını seçtiler bilmiyorum.

Kapasitenin 41.903 olacağını hiç sanmıyorum o nedenle. :) kesin sınırlama yoksa daha fazla koltuk koyarız.

Çevrimdışı FurkanZB

Kapasite biraz artacak da benim asıl düşündüğüm nokta merdivenlerin baya baya dar olması. Normalde de böyle miydi sonradan mı çatal gibi dar olmasını seçtiler bilmiyorum.

Kapasitenin 41.903 olacağını hiç sanmıyorum o nedenle. :) kesin sınırlama yoksa daha fazla koltuk koyarız.

Benim arzu ettiğim ve içimden geçen 44.000  neden bu sayıya takıldığımı hiç bilmiyorum gerçi :)
BeşiktAŞK.

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Dün Brand Week Istanbul'da "Vodafone Arena: Spor Sponsorluğu İle Kalplere Taht Kurmak" konuşması vardı ve damacana olayı oralara kadar yansımış :D

Tamamını izlemenizi tavsiye ederim.

Ekleme : Geç kalmışım  :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 15:08:18 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…