Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5896493 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Daha sonra neler gelebilir ve bunlardan sonraki adıma ne kadar sürede geçeriz
şimdi çatının iskelet kısmının bitmesini bekleyeceğiz ocak ayında bitecek sonrasında drenaj çim koltuk ve çatı mebran kaplaması başlayacak bunlar 3-4 ay sürecek toplam süre olarak nisan başı biter gibi görünüyor stadta nisan ayında hazır olacak heralde bı sıkıntı olmazsa açılış için yeni sezonu bekleyeceğiz ama şampiyonluk halinde mayıs ayında kupa stadta kaldırılır maç oynanacağını sanmıyorum bu sezon
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

Resimdeki sagdaki elemanin adi sinan dursunoglu ama kimdir nedir tam anlayamadim. Ben umit ediyorum su fotograf eskidir. Pixelliye zaten karsiyiz da bu kadar basit pixelliye hepten karsiyiz. hadi juvetusda tribunlerde italyan figuru var, yildizlari var, futbolcu figuru var adamlar biseyler yapmaya calismis ne kadar iyi kotu orasi tartisilir. Ama bu kadar bastan savma pixelli tasarim, su reklamlar yemin ederim utandim fotografa bakarken. Koltuksuz precastli hali bile 40 kat iyi fotograftakinden. Dedigim gibi insallah eski bir fotodur veya pixelli olsa reklam alsak tribune nasil olur diye dusunup boyle birsey yapmislardir. cok mu zor arkadas alt beyaz ust siyah, numaraliya besiktas yaz kapalinin ustunde guzel bir besiktas armasi oldu bitti iste.

Çevrimdışı canergiray77

Resimdeki sagdaki elemanin adi sinan dursunoglu ama kimdir nedir tam anlayamadim. Ben umit ediyorum su fotograf eskidir. Pixelliye zaten karsiyiz da bu kadar basit pixelliye hepten karsiyiz. hadi juvetusda tribunlerde italyan figuru var, yildizlari var, futbolcu figuru var adamlar biseyler yapmaya calismis ne kadar iyi kotu orasi tartisilir. Ama bu kadar bastan savma pixelli tasarim, su reklamlar yemin ederim utandim fotografa bakarken. Koltuksuz precastli hali bile 40 kat iyi fotograftakinden. Dedigim gibi insallah eski bir fotodur veya pixelli olsa reklam alsak tribune nasil olur diye dusunup boyle birsey yapmislardir. cok mu zor arkadas alt beyaz ust siyah, numaraliya besiktas yaz kapalinin ustunde guzel bir besiktas armasi oldu bitti iste.
elemanı takip ettim instagramdan onaylanmasını bekliyorum profili gizli kabul ederse fotolar atarım fakat nasıl atılacağını bilmiyorum
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı xenos

Şu an verilen tepkileri abartılı bulmakla birlikte bunu yaparken bir maket ve bir proje kağıdı üzerinden yapılması ayrıca düşündürücü.

repost yapılan fotoğrafın sahibi olan arkadaş ve yine aynı iş ağında bulunan (çalışma arkadaşları olduğunu düşündüğüm) birkaç arkadaşta Vodafone Arena, IMG Doğuş ortaklığı bünyesinde Satış/Pazarlama Müdürü pozisyonunda çalışmaktalar.

Linkedin profil bilgilerinden anladığım kadarıyla;

-60 M $ değerinde vip/loca koltuk satışı ve üst düzey toplantı gibi etkinlikler düzenlemek,
-Microsoft Dynamics CRM Sistemi ile veritabanı oluşturmak ve desteklemek,
-4000 vip/loca koltuk sahibi ile görüşme, (bu sayı doğru mu ?)
-Stadyumdaki  izleyici deneyimi, ilgili bölümlere yönlendirilmeleri ve erişimleri,

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı pascal26

.

Biraz araştırdım veee. Olay doğru. Sponsor adı olacak gibi. Kendimizi alıştıralım.. Eleman IMG Doğuş'ta çalışıyor. Daha önce de Gs sportif A.Ş de çalışmış

Sinan Dursunoglu
Sales Manager, Stadium and Arena Projects at IMG

Çevrimdışı harund1k3

elemanı takip ettim instagramdan onaylanmasını bekliyorum profili gizli kabul ederse fotolar atarım fakat nasıl atılacağını bilmiyorum

Şu an verilen tepkileri abartılı bulmakla birlikte bunu yaparken bir maket ve bir proje kağıdı üzerinden yapılması ayrıca düşündürücü.

repost yapılan fotoğrafın sahibi olan arkadaş ve yine aynı iş ağında bulunan (çalışma arkadaşları olduğunu düşündüğüm) birkaç arkadaşta Vodafone Arena, IMG Doğuş ortaklığı bünyesinde Satış/Pazarlama Müdürü pozisyonunda çalışmaktalar.

Linkedin profil bilgilerinden anladığım kadarıyla;

-60 M $ değerinde vip/loca koltuk satışı ve üst düzey toplantı gibi etkinlikler düzenlemek,
-Microsoft Dynamics CRM Sistemi ile veritabanı oluşturmak ve desteklemek,
-4000 vip/loca koltuk sahibi ile görüşme, (bu sayı doğru mu ?)
-Stadyumdaki  izleyici deneyimi, ilgili bölümlere yönlendirilmeleri ve erişimleri,

pixellinin sorumlusunu bulduk o zaman he . ben instagram kullanmiyorum sizin gazaniz mubarek olsun arkadaslar :) her turlu destege varim. Kim besiktas taraftarindan habersiz koltuklara reklam aliyormus gosterelim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-Kanka senin bilet nerden?

+Denizbank'ın A'sındayım kanka, sen?

-Bende Toto'nun ikinci O'sundayım be.

:evillol: :evillol:

Şaka bir yana eğer böyle birşeye kalkışılacaksa verilecek ücretin baya bir artması lazım. Hem tribün ismi hem koltuğa yazı :olmaz :olmaz
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sezer94

Deşifre oldum :D

Herhalde burada senin dişinda kimse nickimin o anlama geldiğini bilmiyordur :D

Children Of Bodom Melodik Death Metal efsanesi ama ağir kaçar,  çimler falan bozulur gelmesinler :D

Metallica + Hayko + Feridun Düzağaç fena olmaz gibi

2011 nisanda konseri vardi ve alexi dimi solistin adi :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı pascal26

Biraz araştırdım veee. Olay doğru. Sponsor adı olacak gibi. Kendimizi alıştıralım.. Eleman IMG Doğuş'ta çalışıyor. Daha önce de Gs sportif A.Ş de çalışmış

Sinan Dursunoglu

Ayrıca bence alt kat beyaz olacağı için beyaz üstüne siyah çok göze batmaz. Ama siyah üstüne beyaz yazı olsa çok göze batardı.

Çevrimdışı xenos

pixellinin sorumlusunu bulduk o zaman he . ben instagram kullanmiyorum sizin gazaniz mubarek olsun arkadaslar :) her turlu destege varim. Kim besiktas taraftarindan habersiz koltuklara reklam aliyormus gosterelim.

Hocam bu arkadaşın daha doğrusu IMG'nin sponsorlar ile bir ilgisi yok.

Çevrimdışı pascal26

Sinan Dursunoglu

+sanırım resimdeki bayan da loca ve vip koltukların satışında görevliydi.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Öncelikle selamlar, uzun zamandır takip ettiğim foruma bu başlıkta bu alıntıyla cevap yazmak kısmetmiş. 9 sene kadar hiç bir forumda aktif yazı yazmadım. Öncesinde ise oldukça aktif olarak hem yönetici hem de yazar olarak aktif olarak Beşiktaş'ımın iyiliği için paylaşımlarda bulundum.
2000li yıllarda forumları iyi bilen biri olarak, bu platformu hayata geçiren herkesin emeğine ve cebine sağlık diyorum. Bu kadar bağışıklık kazanacağım forumu ve yazarlarını toplayabildikleri için tebrikler onlara.

Sinan IMG-Doğuş çalışanıdır. Kendisini yakinen tanırım. Yarın ola hayrola diyeyim...

Çevrimdışı pascal26

Bu arada Hulusi Baba stadı anlatırken hep üst kalite malzeme kullanıldığını vurgularken ışıklandırmadan da bahsetmişti. Kendi anladığınca
lamba ışığı gibi değil gün ışığı gibi olacak vs. demişti. Sanırım orda da kalite bi seçim yapılmış.

Tv'de izlerken hem kamera açısı hem ışıklandırmasıyla çok güzel bi görüntü oluşacak sanırım. Ama ben kadrajda bi detay olarak bi yerlerde bi koyu kırmızı da görmek isterdim. Artık merdivenlerde mi kat arasında mı bilmem ama mümkünse kırmızı bi detay daha zengin bi görüntü sağlar sanki.

Çevrimdışı Yalçın

Öncelikle selamlar, uzun zamandır takip ettiğim foruma bu başlıkta bu alıntıyla cevap yazmak kısmetmiş. 9 sene kadar hiç bir forumda aktif yazı yazmadım. Öncesinde ise oldukça aktif olarak hem yönetici hem de yazar olarak aktif olarak Beşiktaş'ımın iyiliği için paylaşımlarda bulundum.
2000li yıllarda forumları iyi bilen biri olarak, bu platformu hayata geçiren herkesin emeğine ve cebine sağlık diyorum. Bu kadar bağışıklık kazanacağım forumu ve yazarlarını toplayabildikleri için tebrikler onlara.

Sinan IMG-Doğuş çalışanıdır. Kendisini yakinen tanırım. Yarın ola hayrola diyeyim...

Hosgeldin arkadasim.

2000'li yillarda birkac Tifosi bulunurdu forumlarda. Onlardan birisi oldugunu saniyorum. Belki de ilk isim babasidir; dedigim gibi emin degilim. Her ne ise, hosgeldin sonucta.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Hosgeldin arkadasim.

2000'li yillarda birkac Tifosi bulunurdu forumlarda. Onlardan birisi oldugunu saniyorum. Belki de ilk isim babasidir; dedigim gibi emin degilim. Her ne ise, hosgeldin sonucta.
Teşekkür ederim. İlkiyim dediklerinden :)

Çevrimdışı Yalçın

Teşekkür ederim. İlkiyim dediklerinden :)

Anladim. Forza'da bulunmussundur o zaman o senelerde.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

Hosgeldiniz. Birininin tekrar yazmasina vesile olmak guzel bir duygu benim icin.

Hocam bu elemani bulalim ifsa oldu bir kere, devir iletisim devri artik kimse ulasilamaz degil. soralim kesin olarak garantilendi mi bu pixelli tasarim ve su reklam yazilari ? garanti degilse bu isler soyleyelim fikirlerimizi oylamaya sunulsun koltuk tasarimi kartal yuvasindan her urun alan kisiye bir oy hakki taninsin cikista bir ay sureyle. minimum 20 lira harcama yapan bir oy hakki alsin mesela sonucta elde edilen gelir kulube kalir hem de taraftar secim hakkina sahip olmus olur. Herkes kazanir yani.

Anladim. Forza'da bulunmussundur o zaman o senelerde.
O senelerde forza vardı, siyahbeyaz vardı vs vs

Çevrimdışı Yalçın

O senelerde forza vardı, siyahbeyaz vardı vs vs

Evet. Siyah-Beyaz'da Batur Bey'ler var idi, bizim bir ust jenerasyonumuz. Orada da vardim, Forza'nin zaten o yillardaki ilk jenerasyonlarinda vardim. Gerci burasi benim de 10 kusur senedir yazdigim ilk platform. $ow yok, hakaret yok, tamamen bilgiye dayali bir yer. Her ne ise, paylasacak cok sey var daha.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

2 gün çok fırtına bekleniyor , THY seferlerini iptal etti . Acaba bize çatının şuan havadaki pozisyonuna tehlike yaratır mı ?

Eşşek değiller dusunmuslerdir heralde

Çevrimdışı bjk_mabet

2 gün çok fırtına bekleniyor , THY seferlerini iptal etti . Acaba bize çatının şuan havadaki pozisyonuna tehlike yaratır mı ?

Eşşek değiller dusunmuslerdir heralde
:tabe:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Samet Demir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı enemy1903

@bjk_mabet  abi koltuklarda sponsor ismi yazılacak mi ? Eger bilgi sahibiysen lütfen cevapla uyuyamiyorum.

Çevrimdışı ALBATROS

:tabe:

loca katı kat reklam panolarının ve skorbordun son durumu hakkında bilgi varmıdır  :super: