Resimdeki sagdaki elemanin adi sinan dursunoglu ama kimdir nedir tam anlayamadim. Ben umit ediyorum su fotograf eskidir. Pixelliye zaten karsiyiz da bu kadar basit pixelliye hepten karsiyiz. hadi juvetusda tribunlerde italyan figuru var, yildizlari var, futbolcu figuru var adamlar biseyler yapmaya calismis ne kadar iyi kotu orasi tartisilir. Ama bu kadar bastan savma pixelli tasarim, su reklamlar yemin ederim utandim fotografa bakarken. Koltuksuz precastli hali bile 40 kat iyi fotograftakinden. Dedigim gibi insallah eski bir fotodur veya pixelli olsa reklam alsak tribune nasil olur diye dusunup boyle birsey yapmislardir. cok mu zor arkadas alt beyaz ust siyah, numaraliya besiktas yaz kapalinin ustunde guzel bir besiktas armasi oldu bitti iste.
Şu an verilen tepkileri abartılı bulmakla birlikte bunu yaparken bir maket ve bir proje kağıdı üzerinden yapılması ayrıca düşündürücü.
repost yapılan fotoğrafın sahibi olan arkadaş ve yine aynı iş ağında bulunan (çalışma arkadaşları olduğunu düşündüğüm) birkaç arkadaşta Vodafone Arena, IMG Doğuş ortaklığı bünyesinde Satış/Pazarlama Müdürü pozisyonunda çalışmaktalar.
Linkedin profil bilgilerinden anladığım kadarıyla;
-60 M $ değerinde vip/loca koltuk satışı ve üst düzey toplantı gibi etkinlikler düzenlemek,
-Microsoft Dynamics CRM Sistemi ile veritabanı oluşturmak ve desteklemek,
-4000 vip/loca koltuk sahibi ile görüşme, (bu sayı doğru mu ?)
-Stadyumdaki izleyici deneyimi, ilgili bölümlere yönlendirilmeleri ve erişimleri,