Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5896399 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi COB

Nickine ve yaşadığın ülkeye istinaden Children of Bodom gelsin  :D @COB

Deşifre oldum :D

Herhalde burada senin dişinda kimse nickimin o anlama geldiğini bilmiyordur :D

Children Of Bodom Melodik Death Metal efsanesi ama ağir kaçar,  çimler falan bozulur gelmesinler :D

Metallica + Hayko + Feridun Düzağaç fena olmaz gibi

Çevrimdışı Yankee

Deşifre oldum :D

Herhalde burada senin dişinda kimse nickimin o anlama geldiğini bilmiyordur :D

Children Of Bodom Melodik Death Metal efsanesi ama ağir kaçar,  çimler falan bozulur gelmesinler :D

Metallica + Hayko + Feridun Düzağaç fena olmaz gibi
Hayko'yu çağırsalar seve seve gelir vallahi çokta güzel olur :)
 Eskiden baya dinlerdim COB'u.Neyse fazla konu dışına çıkmadan susayım ben :)

Çevrimdışı sallapati

benim bi fikrim var.. illa sponsorların ismini cismini tribüne yazmak istiyorlarsa.. en azında sadece logolarını kullansınlar...

denizbank için tribüne bunu yapsınlar..

spor toto için iddaa logosunu kullansınlar

demirören total petrol için de (sadece üst kısmı)

demirören grubu olacak ise.. logonun sadece üst kısmı..yani D

aynen şunlar gibi

liverpool standard chartered

man utd nike

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

.

Kim bu vatandaşlar? :alala: :alala:

Kardeşim paylaşıyosun, biraz bilgi ver. Nerde gördün, resimdekiler kim??
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

vermesine gerek yok o resim boş bi resim değil aynen öylee olacak gibi görünüyor yoksa bu şekilde alenen paylaşılmazdı inşallah sponsor adı yazmaktan vaz geçerler  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Stadın açilişina efsane bir müzisyen, grup gelmeli.

Katy Perry,  Rihanna daha efsane olmadilar.

Şahsi önerilerim :

1.Metallica (+ Hayko Cepkin + Feridun Düzağaç)

2.Bon Jovi

3.Madonna + Demek Akalin + Murat Boz

4. Jennifer Lopez + Pitbull???

Şimdilik aklima gelenler bunlar...

Metallica diyorum :) yalnız önden o isimler çıkmaz ha ayrı olarak düşündüysen eyvallah. 2014 te pentegram çıkmıştı yine onlar çıkar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

vermesine gerek yok o resim boş bi resim değil aynen öylee olacak gibi görünüyor yoksa bu şekilde alenen paylaşılmazdı inşallah sponsor adı yazmaktan vaz geçerler  :bandit:

İnşallah abi inşallah..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Tabi benim favorim destansı bir açılış yapmak. Onun için sırf popüler kültür sanatçılarından uzak durmak iyi olacaktır.

-vikipediden alıntı-
Sonisphere 2010 Festivali Türkiye'de 25-27 Haziran tarihlerinde Akbank sponsorluğunda İstanbul BJK İnönü Stadyumu'nda gerçekleştirilmiştir.

Bu festival sayesinde Rammstein ve Anthrax ilk defa Türkiye'yi görmüş oldu. The Big Four (Anthrax,Slayer,Megadeth,Metallica) da Türkiye'de hayranlarıyla buluştu. Ayrıca Manowar ve yanı sıra Accept, Alice in Chains, Volbeat, Stone Sour gibi Avrupa'da ses getirmiş önemli gruplar ile Türkiye'de metalin en önemli grubu olarak kabul edilen Pentagram ve önemli bir rock solisti olan Hayko Cepkin de konserde yer almıştır.

Rammstein ve Metallica'nın sahne şovlarının yanı sıra Manowar ve Slayer'ın inanılmaz performansları festivalde unutulmayanlar arasında girmiştir. Özellikle Manowar basçısı Joey DeMaio'nun yaptığı Türkçe konuşma çok önemli bir yere sahiptir.

Çevrimdışı BlackEagle26

Dün paylaşılmıştı ama çizenler belli değildj . Facebook da stadyum sayfasından aldım

Çevrimdışı Yalçın

Buraya yazan, sadece okumak amaciyla uye olmayip da takip eden; ya da uye olup da sadece okuyan tum kullanicilardan rica ediyorum; alta ekleyecegim linklerde yeralan Fikret Orman'in Divan Kurulu'ndaki konusmasini vakit ayirip dinlesinler; eminim buraya yazilan cogu dusunceler degisecektir.  Baska da birsey yazmaya gerek kalmayacagini dusunuyorum..

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 22:02:24 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Nickine ve yaşadığın ülkeye istinaden Children of Bodom gelsin  :D @COB
Children of Bodom'ı severim gelsin tabi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

@Efe oyle olsa denizbank eski acikta
 spor toto da yeni acikta olurdu.

Çevrimdışı Efe

@Efe oyle olsa denizbank eski acikta
 spor toto da yeni acikta olurdu.
bu sadece nasıl duracak anlamında da çizilmiş olabilir eğer beğenilmişse yandık demektir sponsor isimlerinin nerde yazdığı çok önemli değil önemli olan bunun denenmesi ve uygulamayla gerçekte nasıl olacağının görülmesi can sıkıcı bi durum bizler için inşallah kuşlar gidip söyler taraftar bu işten çok rahatsız diye yönetime :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

Daha sonra neler gelebilir ve bunlardan sonraki adıma ne kadar sürede geçeriz

Çevrimdışı Sawii

koltuklara sponsor isimleri yazacaklarına, direk şubeleri getirsinler daha çok para kazanırız. denizbank beşiktaş yeni açık şubesi. spor toto beşiktaş bayii

logo fikri fena değil aslında. neden bu tasarımsızlık,vizyonsuzluk.

Çevrimdışı sozkul

Elma ile armutları karşılaştırıyoruz. Bir tarafta otoban kenarında bir ucube öbür tarafta Türkiye'nin hatta belki de avrupanın en özel yerlerinden birisinde milyonlarca turistin ve insanın geçtiği yerin göbeğinde yapılan bir stadı kıyaslıyoruz. Yeri geldiğinde adamların stadına demediğimizi bırakmayıp öbür taraftan neden onlardan daha düşük tribün anlaşması yapıyoruz dendiğinde geri vites yapıyoruz. Bir kere kendimizle çelişmeyelim sonra yorum yapalım.

ben bilmiyorum gerçekten, GS ve Fener tribün sponsorluğundan ne alıyorlar merak ediyorum, birde anlaşma yıllarını merak ediyorum, anlamak istediğim anlaşmaları ne zaman yapmışlar, o da önemli, ABD nin para basıp dünyaya pompaladığı, enflasyon her yıl yüzde 7-8 artarken TL nin dolara karşı   enflasyona rağmen yüzde beş değer kazandığı, yani TL nin reel değer artşını yüzde 13-14 ü bulduğu yıllar mıydı mesela, Türk bankalarının yüzde 4 le tonlarca döviz kredisi bulabildiği yıllarmıydı,  anlaşma yapılan yılları, miktarları bilebilsem bende tartışmaya bir yerinden katılabilirim.

Çevrimdışı sozkul

bu arada piksel konusuna kesinlikle katılmıyorum

ve evet pikselli olmalı hatta beyazdan siyaha olacagı için cok da güzel olacaktır yani kayseri antalya gibi orneklerle kıyaslanamaz.

çim konusunda çok övdünüz dün bir foto gezdi burda o nedir öyle:) yani bazen abartmak beklentiyi olagan ustu yukseltmek sıkıntılı biraz dengeli gitmekte fayda var

ben görmedim o fotoyu, kötü mü olmuş Nevzat Demir'in çimleri?

Çevrimdışı ozan062

ben görmedim o fotoyu, kötü mü olmuş Nevzat Demir'in çimleri?

yok genelinde bir sıkıntı yok fakat sahanın koselerinde bu tip sararmalar olur burada tam ortada ve garip bir goruntusu var onu demek istedim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sozkul

Şu tür yorumların hepsinin 38 yaş ve üstü kullanıcılardan da gelmesi biraz manidar. O kadar mu yokluk çekti bu takım ya öldürmeyin bu kadar. Beşiktaş'tan bahsediyoruz. Bu taraftarın iradesi olmasa ne o stat orada yapılabilirdi ne de Vodafone gibi bir sponsor bizimle olurdu. Bunlar başarıldıysa bu taraftarın Türkiye'de ve dünyada oluşturduğu algının pozitifliği ile alakalıdır. Vodafone gibi kurumsal bir firma neden GS'a sponsor olmadı veya Fenerbahçe'ye olmadı diye bir düşünün..
En ufak eleştiriyi sallamak olarak algılamak babasından annesinden itiraz etmenin kötü bişi olduğunu öğrenen neslin hezeyanlarından başka bir şey değil. Bırakın eleştirsin yeni nesil sorgulasın, herşeye emme basma tulumba misali baş sallanmasın. Bugün bu noktaya geldiysek şimdi bunları beğenmiyorsunuz diye ahkam kesen neslin Beşiktaş'a yeterince sahip çıkamamasıdır. Eski ayıplarınızı genç nesile yüklemeyin. Yol gösterici olun.

Eyvah, bu gece uyuyamam artık, ezilirim bu ağırlğın altında valla... Nasıl yol göstereceğim ben yahu, yol filan bilmiyorum.. Zaten yaştan dolayı problemlerimiz var, işe başvurunca, konunun uzmanı bile olsam gençlerle aynı parayı bile istesem, yaşlısın diye iş vermiyorlar, yaşlılara yeni sorumluluklar yüklemeyin lütfen..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı sylar

youtubeta video izleye izleye bi hal olduk. gol olunca valencia stadında ki gibi ses cıkar mı acaba :D

Çevrimdışı sozkul

Tribüne reklam konusunda şahsi görüşüm. Tribune isim yazılsın hatta alt katlarada yazsınlar ama bunun bir ederi var  :s20: Bu rakamlara isim yazmak çok komik. ( Ben başkanın boyle bir teklifi kabul edeceğini sanmıyorum ama herkes inanmış)

Koltuklarada kombine sahiplerinin ismi yazılsın, belki bu sayede herkes yerine oturur, kapalı numaralı 500TL, eski yeni açık 150 TL. maliyeti 5 TL yi geçmez.  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Stadın açilişina efsane bir müzisyen, grup gelmeli.

Katy Perry,  Rihanna daha efsane olmadilar.

Şahsi önerilerim :

1.Metallica (+ Hayko Cepkin + Feridun Düzağaç)

2.Bon Jovi

3.Madonna + Demek Akalin + Murat Boz

4. Jennifer Lopez + Pitbull???

Şimdilik aklima gelenler bunlar...
Metallica yeter de artar bile.  :)

Çevrimdışı sozkul

Sponsor isimleri yüzünden pikseller hissedilmez oluyor, pikselciler katlamalı üzülecek.

Çevrimdışı canergiray77

İmkanı yok olmaz. Stadı yıkarız ! :steamed:
Kartal üzerinde söyleyecekse eyvallah....
bu tarz sanatçılar gelirse efsane olur hem dünya çapında hem türkiyede çimler mahvolur çim serilmeden gelsinler  :steamed: :steamed: :steamed:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77