İyi günler arkadaşlar , bu pixel olayıda , koltuk reklamı olayıda bayağı ateşlendirmiş ortalığı

Kişisel fikirlerim , sızan proje doğru ise eğer sanki çok yoğun olmayacak ve güzel görünecek izlenimi oldu bende. Ama yoğun pixel geçisini çok beğenmiyorum. Koltuk reklamı artık günümüz şartlarında herkesin başladığı bir uygulama ve bence gelir getirecek herşey mübahtır. Ancak rakamlar doğru ise sanki biraz ucuza gitmiş diye düşünüyorum. Ancak özellikle pixel konusunda herkesin düşünceleri ve beğenileri farklı olacaktır. Mesela ben şirketimde saha ekipleri için iş-güvenlik elbisesi aldırıyorum. Her defasında takım liderlerinin fikirlerini soruyorum. Hepsi farklı tercihlerde bulunuyor, birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor. Sonuçta kimseyi memnun edemeyeceğim için kafama göre takılıyorum. Bu pixel işi de böyle , herkesin beğendiğini yapamazsın. Ortamı yumuşatmak için bu beğenme davasıyla ilgili aklımdaki bir fıkrayı paylaşayım.
* Temel 4 katlı bir apartmanda oturuyormuş. Apartmanın sifonlarıyla ilgili
tesisatında bir sorun varmış ve bütün dairelerin sifonları bozukmuş.
Yönetici yaptırmış sifonları ve apartman sakinlerinin sifonlarından memnun
olup olmadığını sormaya gitmiş.
1. kata giden yönetici sormuş , Sifonunuzdan memnun musunuz?
Adam cevap vermiş , Evet çok memnunum, her çektiğimde pop müzik çalıyor, demiş.
Yönetici 2. kata çıkmış ve sormuş , Sifonunuzdan memnun musunuz?
Adam cevaplamış , Evet çok memnunum her çektiğimde Türk sanat müziği çalıyor , demis.
Yönetici 3. kata çıkmış ve aynı soruyu ona da sormuş.Cevap vermiş adam
Evet çok memnunum her çektiğimde rock müzik çalıyor , demiş.
Yönetici, Temel'in oturduğu daireye çıkmış ve sormuş. Sifonunuzdan memnun musunuz?
Temel "Hayır" demiş.
Yönetici sormuş "Neden efendim yapılmadı mı sifonunuz?" demiş.
Yapıldı yapılmasına da, her çektiğimde İstiklal Marşi çalıyor, donumu bile çekemiyorum
*