Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5891954 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı doctore

Yapacak bir şey yok Beşiktaş Avrupa'da kupa kaldırmak istiyorsa tribunede sponsor ismi yazılacak

bir şey merak ediyorum. örneğin nou camp taki nike amblemli tribünün sponsorluğu nike a mı ait. yani o tribünün adı nike tribünü mü yada qatar airways yazan tribünün sponsoru qatar airways mi? yoksa bu koltuk dizaynı ile yapılan reklamlardan ayrıca mı para alınıyor avrupada. bence bu önemli bir nüans. çünkü eğer bu reklamlardan ayrıca para alıyor iseler bir gelir kalemi heba ediliyor olabilir.

misal bizde denizbank tribününe nike, adidas vs. reklam yerleştiremez miyiz?    :alala: :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı izorlu85

Paletli vinç duman mı çıkarıyor? yoksa ben mi dumanlı görüyorum  :D :D :D

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

bir şey merak ediyorum. örneğin nou camp taki nike amblemli tribünün sponsorluğu nike a mı ait. yani o tribünün adı nike tribünü mü yada qatar airways yazan tribünün sponsoru qatar airways mi? yoksa bu koltuk dizaynı ile yapılan reklamlardan ayrıca mı para alınıyor avrupada. bence bu önemli bir nüans. çünkü eğer bu reklamlardan ayrıca para alıyor iseler bir gelir kalemi heba ediliyor olabilir.

misal bizde denizbank tribününe nike, adidas vs. reklam yerleştiremez miyiz?    :alala: :alala:

Bu bende yeni bir fikir daha oluşturdu. Eğer Tribün Denizbank tribünü ise oraya sadece denizbank yazdırabilmeli başka bi şey yazdırmak isterse  örneğin denizbonus gibi ekstra ücretli olmalı çünkü başka bi reklam daha yapıyor. Başkana  ilanen duyurulur. :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Barış Hoca

Ben de tribünlerde sponsor ismi yazmasına karşıyım ancak yönetim sinekten yağ çıkarmak zorunda, anlayışla karşılamalıyız. Benim evimdeki bütün beyaz eşyalar Beko, aracım Toyota, hattım da Vodafone. "Bilerek mi böyle" diye sorarsanız, kesinlikle hayır ama çocukluğumdan kalan bir anı gibi Beko. Zor günlerinde destek olan Toyota ve Vodafone da sanırım bilinçaltıma işlemiş. İsterse stadın her yerine yazsınlar, kulüp şu zor günleri atlatsın da, ileride eli güçlenince "SİYAH-BEYAZ" ve sadece "BEŞİKTAŞ" yazan bir koltuk düzenimiz olur inşallah.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimiçi Samet Demir

Paletli vinç duman mı çıkarıyor? yoksa ben mi dumanlı görüyorum  :D :D :D
İşaret çakmış orada.. Buralar bana emanet dercesine hemide.. Sabret diyor sonra. Sabret...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı yldrmaydn

bursa taraftarı baskı yapmış da a harfinin fontunu değiştirtmiş biz neden yapamayalım diyenler var o zaman buradan bursa stadındaki o dalgalı şekilli zebra desenini de taraftarın istediğine mi yoralım? tribündeki koltuk tasarımına çok takılmıyorum açıkçası ya da ne yazmış ne yazmamış. koltuklarla ilgili kafama takılan tek konu köşelerdeki sıra uyumsuzluklarında koltukları merdivenlere yanaştırıp dümdüz çizgiler elde edilmesi.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı vural

Arkadaşlar klüp endi kendini çeviremeyecek durumda , her sene UEFA denetimine giriyor , gelir gösteremiyor, her kalem gider olmuş siz tutturmuşsunuz sponsor ismi yazılırmı , bu fiyata anlaşılırmı ? Emirates trübün sponsoru olduda bizmi kabul etmedik, Şu anda Türkiye ekonomisindeki fiyatlar bu ve bence gayet makul rakamlar. Sen önce sportif ve ekonomik başarılar yakalayıp Avrupai bir marka olacaksın,her sene CL de oynayacaksın ondan sonra burnunu kaldırıp sponsor seçecek kudrette olacaksın, Ayrıca eminimki alınan bu sponsorlukların belirli bir meblağ ile fesih şartlarıda vardır , Yani ne zaman başarı gelir daha iyi şartlarda daha global firmalarla daha büyük anlaşmalar yapabiliriz.
Şu an için imkanlar bu ise her kalem gelirin değerini belki seneye CL de oynayarak anlayacağız.

Çevrimdışı Kadir G.

yapılan anlaşma az mı çok mu işin içinde olmadığım için bişey diyemem. Emsallerine göre düşük ücretle yapıldıysa yönetimin eleştrilmesi çok normal tabi ama emsal chelsea değil , taraftar sayısı ülkenin durumu vs kıyaslayınca anca 3 büyükler kendi arasında kıyaslanabilir anlaşmanın boyutu açısından. Reklam yazısının boyutu ne olacak nası görünecek onu bitince göreceğiz bence ama stadı çirkinleştirecek şekilde yapılacağını düşünmüyorum. Açıkçası yapılan işe güveniyorum bittiğinde de çok güzel olacak bence.

İçinde olup olmamanın azlık çokluk algısında bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum. 900 binden 5 yılını verdiğimiz sözleşmeyi biz mi imzalamalıyız bunu ayırt etmek için?

Ülkede emsal gösterebileceğimiz başka stad da yok malesef. Şöyle kıyaslayabiliriz belki avrupada stad sponsor ismi dahi telaffuz edilmiyor o halde tribünler için de çekim esnasında özellikle dikkat edeceklerdir. Yani sponsor yerel de olsa dünya çapında da olsa hitap edeceği yer kulübün bulunduğu lig olacak. Beşiktaş ve chelseanin liglerindeki popülaritesine baktığımızda da Beşiktaşın daha önde olduğunu görebiliriz.

Bu konu bu başlıkta çok konuşuldu o zaman yine para az bulunmuştu fakat ben de dahil birçok kişi boş duracağına 4-5 milyon elde ederiz üstelik peşin olarak aldık sıcak paradır iyi olur dedi. Buna tribünlerin görüntüsünü 5 yıllığına bozmayı dahil etmemiştik. Yapılmadan kesin konuşmak zor diyenler olabilir yine de iddia ediyorum 8 harflik Beşiktaş yazısının sağına soluna ondan uzun sponsor ismi yazmak tribünleri berbat hale getirecek.

Çevrimdışı aykut.celenk

İlk önce bizlerin söz hakkı olmasını olimpiyat ve başaksehir stadlarının doldurulması gerekiyor. Biz bunları yapmadan yönetime eleştiri yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum onlarda birşeyleri başarmak istiyorlar. Koltukların pixelli olması yok sponsor isminin yazılıyor olması sadece burada geyik muhabbetine dönüyor. Eğer gelir elde edeceksek sponsor ismi yazılabilir koltuklara (oturmadığım için sıkıntı yok kendi adıma ).
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 13:10:57 aykut.celenk ]

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Toplamda kaç v halat takıldı bilen varmı acaba ?? :alala:

Çevrimdışı Efe

V halat montajı sandığımdan daha zor çıktı.  :bandit:

Yılbaşından önce membran göremeyiz.
subata kadat goremeyiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burada @Kadir Güney e katiliyorum ben
Versinler 5 er milyon € Yazsinlar isimlerini tribune
Ama 900.000 gibi Komik bir rakama hem tribun sponsoru olacak hemde biz tribune adini yazacagiz oylemi :alala:
Besiktasin Adi bu kadar Ucuz değil kimse kusura bakmasın
900.000 onlarin olsun Tribune adlari yazilmasin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

1 sene mi , abi anlaşmalar 5 ve 10 yıllık , yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim , aldığımız para dişe dokunur birşey olsa gam yemicem hadi kabul edicem ama aldığımız para da ortada
Bak kardeşim güzel olduğunu kimse savunmuyor ama borçlarda öpücükle ödenmiyor.
Biraz gerçekçi olmak lazım o para olimpiyatta bir maçın hasılatıdır. Evet çok değil ama
yoklukta para işte taraftar taraftar olsaydı her maç olimpiyata gelip o parayı verseydi bu seneyi katmıyorum
iki sene toplamda 40 maç diyelim minimum 200 M vermiş olurduk kulübe o zamanda her tepkimiz haklılık kazanırdı
 işte biz kalkıp yapmamız gerekeni yapmazsak o parayı bir şekilde kulübe sokmak zorundalar Bunun içinde kıçımızada sponsor alırlar
önce vereceksin sonra istemeye hakkın olsun.
Kulübün sahibi olmaya gelince madem sahibisin söyle koymasınlar koltuklara reklam :D
eğer bunu yapamıyorsan demekki sahibi değilsin. İnsan kendi mülküne girmek için paramı öder. :D
Birde madem sahibisin bir milyara dayanmış bir borç var neden ödemiyorsun borcunu
yada ödemediğin için kapına haciz geliyormu. Yani işin özeti gönül bağı dışında o kulüple hiç bir hukuksal bağın yok
bir sanatçıya bir sinemaya bir avm ye gönül bağın olur onu dinlersin o sinemaya gidersin ordan alışveriş yaparsın
ama bunlar seni oranın sahibi yapmaz. Bu sahiplik işini yanlış anlıyorsunuz.

Çevrimdışı fiko1903

Burada @Kadir Güney e katiliyorum ben
Versinler 5 er milyon € Yazsinlar isimlerini tribune
Ama 900.000 gibi Komik bir rakama hem tribun sponsoru olacak hemde biz tribune adini yazacagiz oylemi :alala:
Besiktasin Adi bu kadar Ucuz değil kimse kusura bakmasın
900.000 onlarin olsun Tribune adlari yazilmasin
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ama son günlerdeki tartışmaları görünce artık dayanamadım ilk yazım bu olacak
Bizim taraftara hiçbirşey beğendiremezsin.Hep gösteriş işimiz.Bu yoklukta ne kadar para gelirse kardır.Sahanın göbeğinede sponsor yazılsa hayır demeye kimsenin hakkı yok.Kim ne derse desin doğrusuyla yanlışıyla Serdar Bilgili yönetiminden sonra tarihin en başarılı yönetimi var bence şu anda.
Minumum parayla maksimum iş yapılmaya çalışıyorlar hemde bu kadar içeride ve dışarıda köstek olmaya çalışanlara rağmen.
Aşama aşama istekler artıyor millette.İlk önce yerinde yapılsında nasıl olursa olsun.Yerinde yapılınca yok kapasitesi şu olsun yok koltuğu şöyle olsun çatısı böyle olsun..
Düne kadar 1 kuruş bile alamadığın tribün isim hakkına 4 lira değilde 3 liraya sponsor bulmuşsun formasına bile sponsor bulamayan takımların olduğu ligde hemde.
Başkanda hata ama yaptıracaktı Zeytinburnu nda stadı sonra kim ne yaparsa yapsın...
Biraz şükretmeyi bilmeliyiz artık.Tarihinde 3-4 sene öncesine kadar formasına bile reklam almayan dünyanın en çok geliri olan kulüplerinden Barcelona nın bile hem formasına hem tribününe reklam aldığı yerde tribünlere sponsor ismi yazılmasın istemezuk demek ayıptır.
he parası az dersen şu anda azına çoğuna bakacak durumda değilsin.
Şampiyon olursun Avrupa da her sene ŞL ve UEFA da yarı final final oyarsın kupa alırsın o zaman çoğunu isteyebilirsin.
Şahsi görüşüm maketteki piksel düzeyi ve tribünlere yazılan sponsor isimleri olabilir sarı kırmızı lacivert olmadıktan sonra herşey olabilir.

Çevrimdışı capo di capi

Neden surekli Insanlari Germek uzerine kurulu mesaj atıyorsunuz :alala:

Germek değil insanları silkeleyip kendine getirmek.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Bak kardeşim güzel olduğunu kimse savunmuyor ama borçlarda öpücükle ödenmiyor.
Biraz gerçekçi olmak lazım o para olimpiyatta bir maçın hasılatıdır. Evet çok değil ama
yoklukta para işte taraftar taraftar olsaydı her maç olimpiyata gelip o parayı verseydi bu seneyi katmıyorum
iki sene toplamda 40 maç diyelim minimum 200 M vermiş olurduk kulübe o zamanda her tepkimiz haklılık kazanırdı
 işte biz kalkıp yapmamız gerekeni yapmazsak o parayı bir şekilde kulübe sokmak zorundalar Bunun içinde kıçımızada sponsor alırlar
önce vereceksin sonra istemeye hakkın olsun.
Kulübün sahibi olmaya gelince madem sahibisin söyle koymasınlar koltuklara reklam :D
eğer bunu yapamıyorsan demekki sahibi değilsin. İnsan kendi mülküne girmek için paramı öder. :D
Birde madem sahibisin bir milyara dayanmış bir borç var neden ödemiyorsun borcunu
yada ödemediğin için kapına haciz geliyormu. Yani işin özeti gönül bağı dışında o kulüple hiç bir hukuksal bağın yok
bir sanatçıya bir sinemaya bir avm ye gönül bağın olur onu dinlersin o sinemaya gidersin ordan alışveriş yaparsın
ama bunlar seni oranın sahibi yapmaz. Bu sahiplik işini yanlış anlıyorsunuz.

Abi haklısın keşke biz taraftar olarak üzerimize düşeni daha iyi yapsaydık.

Tamam reklam alıyorlar almasın diyen yok ama bari değerini bulsun , göz bebeğimiz üzerine titredigimiz 7/24 takip ettiğimiz su stad o hale gelecekse değerini bulmalı , haksız mıyım ?

Milyarım yok ama 3-5 ne varsa cebimde harcıyorum abi kulübüm için :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ceeyyhun

3 yıllık kombine satışa çıkmış 15 bin ancak satmış,
o ucuz, bu pahalı diye yorum yapıyoruz.

adam maça gelmiyor gelse de kırk yılda bir, bakıyorsun üzerinde 10 sene öncenin forması, o da; korsan,,

ya da yeşil kazakla gelmiş, koltuklar görselliği bozuyor diyor.

yeni bir kanal açmışsın, reklam gelirin yok, hep masraf yazıyorsun. kanala reklam almaya çalışıyorsun, o paraya prime time'da reklam vermem deme lüksün yok. önce reytingini yükselteceksin ondan sonra reklam anlaşmalarını istediğin gibi yaparsın.

bence kulüp doğru hamleler yapıyor.
bu kulübe bir kuruş menfaati olan insanı sırtımda taşırım..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

Sen Denizbank'tan yıllık 4 milyon lira alacakken Barcelona Qatar Airways den forma sponsorluğu ile birlikte 60 milyon euro alacak. Ben o sponsoru değil tribüne yazmak, alınma yazar dolaşırım. Üstelik senin stadın 2 haftada bir gidilen yer olmayacak. Konserlerden restorana,  çeşitli organizasyonlardan çeşitli ziyaretlere bir çok kişinin uğrak alanı olacak. O ücrete oraya o isim ya-zıl-maz.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen Denizbank'tan yıllık 4 milyon lira alacakken Barcelona Qatar Airways den forma sponsorluğu ile birlikte 60 milyon euro alacak. Ben o sponsoru değil tribüne yazmak, alınma yazar dolaşırım. Üstelik senin stadın 2 haftada bir gidilen yer olmayacak. Konserlerden restorana,  çeşitli organizasyonlardan çeşitli ziyaretlere bir çok kişinin uğrak alanı olacak. O ücrete oraya o isim ya-zıl-maz.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

ah ah bende isterdim firma ismi yazmasın falan filan ama para yok paraaaa...

yazsınlar.. fiyat az yada çok.. hiç olmamasından iyidir... şu zmanları atlatalım... 3-5 seneye düze çıkarsak..
sportif başarı olursa..
akıllı bir başkan olursa...

daha kaliteli..yüksek seviyeli anlaşmalar yapılır...

başlangıç için ve bu yoklukta... yazsınlar tribüne ne istiyolarsa... kabulümdür..