Ya birşeyler rahatsız olmak ve bir insanın düşüncelerini söylemesi niye suç oluyor? Herkes kutluyor herkes beğeniyor stadı herkes gidisattan memnun zaten. İlla herşey mükemmel hiç birşey görmemeliyim bunun dışında diye mi davranmalı herkes. Mükemmel bir iş çıkarıyoruz bir yerinde gereksiz yere yanlış yapmayalim derdinde millet. Biraz dikkate alıp üzerinde konusabilsek keşke insanları değişik şeylerle itham etmek yerine
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam tersi. Herşeyi konuşup tartışalım. Ama bu karamsarlık, pesimistlik nedir? Onu anlayamıyorum. Konu pikselden, stadtan, Fikert Orman'dan bağımsız aslında. Takım başarılı olamadığı için bizim üstümüze yıllar içinde çöken karamsarlıkla, kaybetme korkusuyla alakalı bu ruh hali.
Altı üstü beyaz koltukların %3 ü veya 5'i siyah tarafa, aynı orandaki siyah koltuk da beyaz tarafa
dağıtılmış. Yeni koltuk almak bile gerekmeden bi ingiliz anahtarıyla 2-3 günde değiştirilebilecek bişeye bu kadar üzülenleri görünce walla ben de üzülüyorum halimize.
Sponsor ismi yazma konusu tam muamma. Ortada fol yok yumurta yok. Bi tane görsel. Resmi bi açıklama da yok daha.
Ndoyeyi almadık diye dertlenenleri de gördüm burda, Gomez kimmiş diye ortalığı yıkanları da.
Ondan yazdım. Suçlamak için değil...